Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 958
  • 702
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Не съм ви чела известно време и доста съм изпуснала, ще трябва да се върна да ви доизчета.
Kamilla, благодаря за новата тема( с малко закъснение 😁), за трудът и времето, които си вложила!
Lolo30, невероятно рисуваш, завидях на майка ти за хубавия маникюр 🙂!
Ето го и моят февруарски Матов маникюр, нямах много време и не съм много доволна, но е по добре от нищо.

# 436
  • Бургас
Оказа се, че и аз съм поръчала последните си стикери от SWEETTREND nail art Store - едни коледни и едни абстрактни. Бързо пристигнаха, неочаквано. И двата вида са лепящи. Гледам, че имат и с растения, кактуси, лалета, кокичета...BGN 0.68  48%OFF | Graffiti Strips Nail Sticker Rose Gold Abstractline Fashion 3D Slider for Manicure Polish Tattoo Nail Art Decorations LASTZSJ007
https://a.aliexpress.com/_mLGOygi

# 437
Днес за втори път свалях с пила, жълта насечка, сякаш успях да препиля един нокът. Как процедирате? Масло дали е достатъчно? Утре ще досвалям с течност.

# 438
  • София
Здравейте!
Може ли няколко въпроса от първа страница ?!

1. Копирано от първа страница: ”Това,което ми реши проблема е KODI системата. Състои се от база,топ,фрешер и ултрабонд.” Не мога да разбера, дали всичко това го има в някакъв комплект или се купува по отделно. Не ги намирам в комплект.

2. Темата във ФБ, която съветвате да намерим Kodi professional Burgas ли е?

3. Тази лампа ли препоръчвате? Видях, че е SUNX5 plus, но за волтажа ми е трудно да реша. И сензора само за автоматично изключване при махане на ръцете ли е? Или има и за поставяне?
BGN 28.43  54% Off | 72W SUN X5 PLUS UV LED Lamp Nail Dryer Nail UV LED Gel Dryer 10s/30s/60s/99s Timer Nail Drying Lamp Machine For Care Tool
https://a.aliexpress.com/_mPjfDYq

4. Някой ще поръчва ли от Kodi и дали иска да се комбинираме и да ми помогне?!

Направила съм си списък от първа страница на стъпки, препоръки, покупки, сайтове. Изчетох всичко. Отивам да гледам клипчета, защото това с мазния слой и ултрабонд много ме обърква като информация.

# 439
Извинявам се, че не помня, но някое момиче питаше за продуктите на  Didier lab. Пробвани ли са вече и кой по-точно? Че заглеждам разни цветни бази...

Аз имам две бази на Didier lab, ползвала съм само едната и съм доволна. Това е базата снимка :

Не се вижда добре на снимката, но цветът е много хубав на живо

# 440
Тези цветя само с акрилни ли бои могат да се правят?

# 441
  • Бургас
Blomst, каква е твоята база rubber или fiber? А цвета как се казва?
Snejanks09, стига да мажеш да ги нарисуваш и с гел бои ще станат според мен.

# 442
Кетито,в Елена арт има стартов комплект с тези четири неща. Ето го: https://elenaartnails.com/store/komplekt-nai-nuzhnite-produkti-za-gel-lak/ Аз го взех преди време,ок е. Има и някакъв с тези неща+ лампа,не го отварях да гледам. Ако искаш го виж. Иначе и по отделно можеш да ги купиш,но внимавай от къде,че има доста ментета на Коди. За другите въпроси не мога да съм полезна.

# 443
Ketito, ФБ групата се казва "Общи поръчки на гел лакове от kodi.pro".
Това е, ако искаш да поръчваш от Украйна, чакаш и тн. Излиза една идея по-евтино. Но можеш да си поръчаш и директно от България - Mynails или Елена арт.
Тази е една от лампите, които са ок. Препоръчват се също Sun one, Sun X, Sun X5 max.  Тях ги има и в олх/емаг на цени между 25 и 35 лв, така че няма голям смисъл поръчка от Китай и чакане.

# 444
Аз съм вече една седмица само с коди на ноктите, без китайските боклучета и не е мръднал и стои лъскав. Преди това само цветния лак ми беше от Китай и все нещо се полюпвяше, макар и малко в някое крайче след седмица. Определено забелязвам огромна разлика, не че имам мн опит. Китайчетата са ми на Мтси и са комплекти от по няколко. Сега чакам по един на lilycute и ursugar  за тест и една млечна база си харесах на някаква mshare, малко по-скъпичка от другите ама ми хареса на картинка и не се сдържах 🤭

Дойде ми безопасния накрайник днес, доста дребничък, като го пробвам пак ще споделя. На снимка изглеждаше по-голям.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 14:26 от 🐟 Дори 🐟

# 445
Аз съм вече една седмица само с коди на ноктите, без китайските боклучета и не е мръднал и стои лъскав. Преди това само цветния лак ми беше от Китай и все нещо се полюпвяше, макар и малко в някое крайче след седмица. Определено забелязвам огромна разлика, не че имам мн опит. Китайчетата са ми на Мтси и са комплекти от по няколко. Сега чакам по един на lilycute и ursugar  за тест и една млечна база си харесах на някаква mshare, малко по-скъпичка от другите ама ми хареса на картинка и не се сдържах 🤭

Дойде ми безопасния накрайник днес, доста дребничък, като го пробвам пак ще споделя. На снимка изглеждаше по-голям.
Скрит текст:

Дори, много съм доволна от лаковете на lilycute ,просто за инфо споделям,а също така и от базите на ursugar , и също така имам две бази на mshare , ползвала съм само едната един път  и още нямам  впечатление , тъй като бях и с линт база на коди едновременно.Сподели после за този накрайник ,че ми стана интересно , не съм го виждала досега.

# 446
# 447
  • Down south
Преди няколко страници, няколко добри души ми препоръчаха "нещо" за декорация,
ето това

Днес ще дойде.

Как точно ще го поставя? Преди топ, след топ?
Ако е след топ, някой препоръчваше върху декорацията да се сложи база и после пак топ?

Трябват ми няколко мънички парченца от това нещо по- горе, слагам дискретна  декорация само на безименните пръсти.

Благодаря!

ПП Много харесвам водни "лепенки" декорации. Тънки са и лесно се поставят.
Ако има нови ликове, благодаря за споделеното.

# 448
След цвета се слага, после аз слагам база и накрая топ Blush

# 449
Blomst, каква е твоята база rubber или fiber? А цвета как се казва?
Snejanks09, стига да мажеш да ги нарисуваш и с гел бои ще станат според мен.

Базата e Didier lab base foil rubber pouder pink. На снимките не се вижда точно цвета. Леко е розовеещо с зеленикави и розовеещи мини блестящи частици.

Моичета снощи наваксах  изпунатото, направо съм очарована! Супер маникюри, много красота и креативност, много от вас са доста талантливи! Възхищавам ви се!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 18:56 от Blomst

Общи условия

Активация на акаунт