Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 939
  • 702
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
https://makeup.bg/product/611601/ ей ги моите Grinning. откарват две години и са нормално дълги,че от али са колкото клечка за зъби Grinning. Иначе имам един розов силиконов на 100 години и много си го обичам. Метален също ползвам особено на почистена кутикула когато избутвам между слоевете покритие,но за отлепване на кутикула само пръчки или силикон с друго не.

# 511
Момичета, някаква идея това зачервяване, дали и евентуално какво мога да го правя? 🤔 и друг път, преди години беше ставало така, явно в момент на по-грубо избутване на кожички може би и си мина така. Сега тъкмо изглеждаше да се оправя и вчера се събудих като ме наболяваше и едната страна беше зачервена и подута.

# 512
The 13th, на мен ми прилича от грубо избутване и се е подуло. Колко време ти е така? И на мен ми се е случвало(с железния избутвач много често беше) и по принцип минава само, но за едн пълнота можеш да му плеснеш йодасепт или антибиотична пастичка. Пробвала съм и с двете като едната ми беше препоръчана от дерматоглог, за да не се инфектира рана от горен кокоши трън. Не и помня името обаче.

# 513
Преди 3 седмици стана, но допреди 2 дни изглеждаше да минава. Може би тези дни ми е паднал имунитета, защото малката яко я боли ухо и не спим никак добре вечер. Благодаря за съвета Кармила.

# 514
Ако е толкова дълго вече не се наемам да давам оценки, при мен до 2-3 дни е минавало. Надявам се да е малкия дявол и да ти мине, мацни го с нещо за всеки случай, но може би виж и лекар.

# 515
  • Бургас
Щом е било разранено, може и някакъв препарат да си ползвала и да е направило реакция. И аз съм за нещо от типа на йодасепт или гентамицин крем да намажеш, ако нямаш и с прополис /спиртен извлек/ става.

# 516
А да, точно гентамицин беше пастичката!

# 517
Благодаря ви момичета за бързите отговори и съвети. И на мен Йодасепт ми се въртеше, ще пробвам това, което казвате.

Sunny-n, реално разраняване/рана нямаше. Просто от самото избутване е станало.

# 518
# 519
  • Варна
Уфффф синя и жълта нямам другите ги имам Grinning ама питайте за срока на годност,че такова брутално намаление не ми харесва.

# 520
Намалението на Коди винаги е с една цел - да разкарат позастоялата стока. Иначе базите са много хубави, имам Purple Haze, Vanilla и Mint от тази серия. Препоръчвам ги.

# 521
Аз като поръчвах джелитата ми казаха че са до края на годината, а като се отворят имали срок на годност една година. На етикета им пише 12 2023

# 522
Мацки,кажете какви бюджетни цветни лакове да потърся,че днес се изнервих с Кларесата! Бялото им е ужасно! Ако сложа тънък слой,не покрива. Ако сложа дебел-набръчква се. Стои не черти,разтича се.. абе ужасен ужас! Аз с Елит99 съм се лакирала без проблем,за по 1-2 лв от Алито,с това днес си скъсах нервите. Искам да си купя 10-ина цветни,но читави. Кодитата ми харесват,но ми идват малко солени. Дайте идея?

# 523
  • на брега на морето
Ениуан,:hugs: HNM  са супер и покривни на 2 слоя, но някои цветове ги гони липсата в алиекспрес. Бялото, което ползвам сега е на HNM. Ур- шугър са евтини, и съм доволна от цветовете им, но винаги ми идват по половин шишенце( малко количество). Млечнобяло имам на ур- шугър, добро е, но аз рядко прибягвам към такива цветове. БП не са лоши- държат добро съотношение цена/ качество като за китайски и редовно пускат по нещо ново. Също имам и доста лакове на ГД Коко, но скоро не съм ги търсила и не знам как е. За брокати - Веналиса. Бютилукс - имам 2 техни цвята и си ги харесвам, повече не съм поръчвала на бютилукс. Иначе цапат( трябва да ги почистиш преди топ). На елит99 също имам лакове.

# 524
Намалението на Коди винаги е с една цел - да разкарат позастоялата стока. Иначе базите са много хубави, имам Purple Haze, Vanilla и Mint от тази серия. Препоръчвам ги.
То май не само на Коди, а из всички сайтове, като видя намаление и имам едно на ум. По-често взимам четки, фолиа или някакви други неща, че ме е страх да не взема някой застоял лак.

Общи условия

Активация на акаунт