Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 425
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
Ами аз с топче минавам след безопасния, за да изрежа изскочилата кожичка след като почистя. Доколкото съм чела не са взаимо-заменяеми,  а са за различни цели, но по-опитните момичета могат и да ме поправят ако греша :p Мисля че безопасния се използва вместо пламъчето

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 18:42 от 🐟 Дори 🐟

# 586
Klavi100 добре се е получило. Какви са тези тънкописци, интересно, за нокти ли са специално или други които стават за маникюр?

Да споделя и аз моята трагикомедия 🙂. В изминалата нощ се вкараха в същият филм като Karmilla. Маникюра ми не беше за смяна ама нали е празник. Много часове играчка ама няма да казвам колко, че ме е срам 😁. Та така първоначалната идея беше кокичета вързани с мартеничка, и БГзнаме, но трябваше да се сетя по рано, че   нямам подходящ зелен цвят. След много дълго време и проби с това което е налично резултатът беше плачевен. Премахнах всичко и пак наново     
с други идеи, но пак плачевен резултат,  вече умирах за сън беше вече 4.30 сутринта и докато изпълня всички ритуалчета преди сън отнема поне час. Та усещам се аз и на бързи обороти завършвам постигнатото, че трябва да стана в  осем и да съм на място, когато вдигат знамето. Ми точно преди да угася лампата преди сън виждам аз (декорацията) мартеничкта на обратно, един нокът по къс, друг по дълъг, един тумбест, друг сплескан и тн...  Офф тогава вече беше почти 6.00 ч. 😭 Изпуснахме всичко планувано за сутринта, но поне хванахме резервацията за ресторанта в два 😂. Та така мина празника па и с калпави нокти, добре е че никой не забелязва 🤣 Ето ги и тях 😅

# 587
Явно съм хванала серия и днес пак правих нокти. Честно казано доста се разтоварвам, а и така се упражнявам 😁 Момичета, вие как проверявате дали цветният слой е опечен, но преди да сложите топа? На снимката и двата цвята са на Клареса, пекох всеки слой по 120 секунди, после топа за 60. Накрая минавате ли с нещо плочката, ако топът е без лепкав слой и остава ли някакъв цвят по тампона?

Не ми се обръщат снимките, извинявам се за което.

# 588
Mini me много хубав цвят и декорация. С Клареса и аз съм на вие, но ме е яд, защото имат някои много хубави цветове, но ако ще трябва да ги чакам вечно да се опекат и накрая пак недопечени, това ме отказва от тях.

# 589
Klavi100 добре се е получило. Какви са тези тънкописци, интересно, за нокти ли са специално или други които стават за маникюр?

Да споделя и аз моята трагикомедия 🙂. В изминалата нощ се вкараха в същият филм като Karmilla. Маникюра ми не беше за смяна ама нали е празник. Много часове играчка ама няма да казвам колко, че ме е срам 😁. Та така първоначалната идея беше кокичета вързани с мартеничка, и БГзнаме, но трябваше да се сетя по рано, че   нямам подходящ зелен цвят. След много дълго време и проби с това което е налично резултатът беше плачевен. Премахнах всичко и пак наново      
с други идеи, но пак плачевен резултат,  вече умирах за сън беше вече 4.30 сутринта и докато изпълня всички ритуалчета преди сън отнема поне час. Та усещам се аз и на бързи обороти завършвам постигнатото, че трябва да стана в  осем и да съм на място, когато вдигат знамето. Ми точно преди да угася лампата преди сън виждам аз (декорацията) мартеничкта на обратно, един нокът по къс, друг по дълъг, един тумбест, друг сплескан и тн...  Офф тогава вече беше почти 6.00 ч. 😭 Изпуснахме всичко планувано за сутринта, но поне хванахме резервацията за ресторанта в два 😂. Та така мина празника па и с калпави нокти, добре е че никой не забелязва 🤣 Ето ги и тях 😅

[/quote]
ЕТо такъв от едната страна с четка като лак , а от другата тънкописец за рисуване.Между другото страхотен маникюр! И Честит празник на всички!

# 590
Klavi100 благодаря много за отговора. Това има ли го в българските сайтове?

# 591
Klavi100 благодаря много за отговора. Това има ли го в българските сайтове?
Не знам, може би има подобни, не съм търсила , но със сигурност някой друг ще отговори.

# 592
Mini me много хубав цвят и декорация. С Клареса и аз съм на вие, но ме е яд, защото имат някои много хубави цветове, но ако ще трябва да ги чакам вечно да се опекат и накрая пак недопечени, това ме отказва от тях.
Според мен не всички цветове са сполучливи, сега пак видях, че на показалеца ми се е обелил, след като снощи го преправях и пекох пет часа... Изключително изнервящо, вероятно е от самия цвят, защото стои като влажен. Аз добре се заредих с Клареса, понеже са достъпни като цена и имат страхотни цветове, но май ще купувам други вече.

# 593
  • София
Направих маникюр на тийнейджърката с тези изкуствените нокти дето се лепят с база. Дано това да я откаже да гризе нейните нокти. Иначе никъде не съм порязала кожичките, просто тя и тях дърпа и яде. Даже не ги рязах аз, само ги избутах с дървена клечка.

Нямам снимка "преди" за съжаление. Само този скрийншот.

Доста кусури си намирам, но дано поне успее да си пусне нейните нокти.

# 594
Аз си гризах ноктите (по-скоро ги ръчках и дърпах, заедно с кожичките, де) до 6 клас някъде. Тогава най-добрата ми по онова време приятелка някак си успя да си пусне маникюр и аз си казах тя като може, значи мога и аз.

При мен преди това онези лакове с уж гаден вкус не помагаха, защото аз първо не си ближех все пак ноктите да го усетя този вкус, и второ, дори и да ги налапам някак истината е, че изобщо не е толкова интензивно, че да попречи на навика. На мен лично много ми помогна да започна да се грижа за ноктите си, да ги оформям, и да се лакирам. Моите нокти изглеждаха като на дъщеря ти горе-долу, но ми харесваше да си виждам ръцете с лак - в началото полупрозрачни бели и светло розови лакове, като вече се пооправиха и по-тъмни и ярки цветове. По онова време имаше някакви пластмасови нокти да се лепят вкъщи, но все падаха, та не е като това да ме е спряло.

След това 2 пъти съм имала периоди от по 2 седмици до месец да си гриза ноктите, и двата пъти бях под много стрес.

На предишната ми работа една колежка ходеше на изграждане - при очевидно много добра маникюристка, ръцете ѝ изглеждаха перфектно и ноктите страшно естествени - каза, че това много ѝ помагало да не ги гризе. Надявам се дъщеря ти скоро да преодолее навика.

# 595
  • София
И аз си ги гризях и точно с изграждане спрях. Не бях ги гризала над десет години, когато наскоро при един проблем веднага го отнесоха ноктите Joy Лошото на тоя навик е това, че може да не го правиш с месеци или години,но само един път да го направиш и те връща в изходна позиция. Това е първото изграждане на супер изгризаните ми нокти.
Иначе относно горчивия лак, никаква работа не върши. Надявам се това сега поне 10тина дена да издържи , за може да дръпнат нейните и вече да ѝ сложа гел лак.

# 596

Аз пак имам отлепване на ноктите,за 3 ти път вече,явно гел лака не е за мен,не знам вече,уж смених лампата.Какъв е проблема според вас,какво става,ужас,ужас

# 597

Аз пак имам отлепване на ноктите,за 3 ти път вече,явно гел лака не е за мен,не знам вече,уж смених лампата.Какъв е проблема според вас,какво става,ужас,ужас
Не че съм компетентна, но къде е отлепен нокътя, аз виждам само нацепяне, разслояване на нокътна плочка? И при мен е така някой нокти! Моля някой специалист да каже, дали има отлепяне на плочката?  Sad

# 598
Стилияна, не си сама🥺. Аз не смея да се лакирам вече. Каква лампа имаше и с какво я смени? Да обменяме информация.
Аз съм решила да сменя лампата със Sun one. За основа се чудя още, бих пробвала CND, ако събера смелост. Чудя се и на протеиновата базя на Индиго. Ослушвам се и търся някакво решение.

# 599
Стилияна, не си сама🥺. Аз не смея да се лакирам вече. Каква лампа имаше и с какво я смени? Да обменяме информация.
Аз съм решила да сменя лампата със Sun one. За основа се чудя още, бих пробвала CND, ако събера смелост. Чудя се и на протеиновата базя на Индиго. Ослушвам се и търся някакво решение.
Смених я сас Сън 1 и бях сигурна,че вече няма да имам проблем,но уви.Смених и базите,пробвах с Коди,Сикретли и Нес. Минаха два месеца и ето пак същото.И при теб ли така се получава?
Klavi отлепени са,сигурна съм,за съжаление не е разслояване, а отлепяне

Общи условия

Активация на акаунт