Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 915
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
Тъкмо се похвалих с новия си маникюр и се развали 😒 Черният лак се обели на почти всички пръсти и отдолу седи направо влажно... Цветът е на Клареса от серията галакси, като от нея имам още два лака, но с тях нямах проблем. Още при първото нанасяне на единия палец се набръчка и се обели почти веднага, но не разбирам защо и да другите се получи така - лампата ми е sun5 max, пекох по 60 секунди и то по два пъти. Не съм нанасяла дебел слой, остава само самият лак да не бива. Иначе докарах днес сестра ми, има забележки, но аз съм доволна.

# 571
Тоест на печене по 120 секунди на слой не се изпича, така ли? То че са кофти тъмните цветове на Клареса, кофти са, но чак толкова ... При мен на 120 обикновено се полимеризират добре.

# 572
Тоест на печене по 120 секунди на слой не се изпича, така ли? То че са кофти тъмните цветове на Клареса, кофти са, но чак толкова ... При мен на 120 обикновено се полимеризират добре.
Да, голямо печене беше и пак се обели в свободния край 😤 Сега ще го оправям и ще нанеса още по-тънък слой, дано вече няма проблем. А по принцип при всички тъмни ли цветове е добре да се пекат повече?

# 573
Момичета, кой продукт на Клареса е аналог на ултрабонда на Коди?

# 574
Аз моя маникюр го префасонирах,отново.Не знам защо,но много бързо ми омръзва

# 575
Момичета, аз започнах да се лакирам  през ноември. Накупих си всичко на клареса. Доволна съм, лаковете ми държат до сваляне, тоест 3 седмици. Имам обаче лек проблем с рубер база 12. Два пъти се лакирах с нея и двата пъти ми се случи да имам разслояване откъм върха. На два различни пръста беше. Мисля даже бях пускала снимка първия път когато се случи. Мн е тъничък процепът, отгоре нищо не личи.

На какво може да се дължи подобен проблем?

# 576
Беленето на свободния край зависи  много от формата на нокътя. При квадрат, особено ако не са заоблени ръбчетата, е неизбежно. Рускините изпиляват естествения нокът, основно когато използват гел и полигел. Ако е само ръбър база нямам идея ще сработи ли техниката.
Срагаш ли ултрабонд, правиш ли изравняване? Това също е съществено.
Така че сподели повече за техниката и формата на ноктите.
При мен при форма квадрат всеки път след 10-тина дена започва леко отлепване по ъгълчетата, колкото и да заоблям. При овал и бадем нямам никакъв проблем.

# 577
Беленето на свободния край зависи  много от формата на нокътя. При квадрат, особено ако не са заоблени ръбчетата, е неизбежно. Рускините изпиляват естествения нокът, основно когато използват гел и полигел. Ако е само ръбър база нямам идея ще сработи ли техниката.
Срагаш ли ултрабонд, правиш ли изравняване? Това също е съществено.
Така че сподели повече за техниката и формата на ноктите.
При мен при форма квадрат всеки път след 10-тина дена започва леко отлепване по ъгълчетата, колкото и да заоблям. При овал и бадем нямам никакъв проблем.

Ще се опитам да си намеря снимката, за да е по-ясно за какво говоря. Реално не се бели, просто има мн тъничък процеп между моя нокът и базата. Убедена съм, че ако не бях свалила базата, за да коригирам щеше да си издържи до края. Мен единствено ме притеснява, че влиза вода, макар процепът да е мн малък.

# 578
Реално лака се е отделил от естествения нокът. ТОчно за този ефект говоря по-горе.

# 579
Mini me, една Клареса ми се пече 5 минути на втория си слой. И аз съм със Sun 5 max.
И да споделя - взех да пробвам някои от макаронените бази на Коди - цветовете наистина са много нежни, годни са до декември 2023 ( ако някой се интересува).

# 580
Аз още преди 3- 4 теми бях писала отзиви за Sun 5 max  Sun 11 max, че не са както трябва и са слабички.
Sun 1 си остава за мен най-добрата лампа засега.
Бях поръчвала другите, защото Sun 1 беше започнала да прекъсва. Прочетох в темата, че най-вероятната причина за това е повреда на кабела, взех си нов калеб и разкарах другите две лампи. Е, няма дисплей за минутите, но се преживява.
Върнах се да добавя, че със Sun 1 топа ми се изпича за 20 секунди, другите неща ги оставям по 1 минута.

# 581
Стиляна, грабна ме много с тези цветчета.

# 582
Стиляна, грабна ме много с тези цветчета.
Много ти благодаря, печатчета пак Simple Smile

# 583
Момичетаа, както обещах да споделя, пробвах безопасния накрайник вчера и днес и съм мнооого доволна. Супер изчиства. За разлика от него ми пратиха мн криво пламъче, което вчера дойде и май ново ще поръчвам от др място. Пускам и снимки на лака от тази сутрин и се захващам с дясната ръка, да не се сърди 😂

За първи път успявам така хубаво да изчистя кутикулите и съм мн хепи 😊

# 584
Благодаря Дори за отзива за накрайника, планирам да си взема, но първо чакам един с топче да вида дали ще ми върши работа той. Да ви покажа новия маникюр и как не мога да рисувам с тънкописъци 😊

Общи условия

Активация на акаунт