Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 918
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
Не виждам снимка Confused

# 556
  • на брега на морето
Кармила, много е хубав! Heart Eyes
Иначе описаният филм от теб ми се е случвал в подобни варианти/ вариации.
Но твоят е супер! Семилакът грабва!:hugs:
Аз си ги обръщам в телефона преди да ги кача. В сайта не обичам да преправям, щото все нещо се прецаква и нямам време да " режа" и да се занимавам. Затова качвам както са си...

# 557
Кармилла, много са нежни и красиви и цветовете и дизайна, браво! Да попитам откъде са стикерите и такива, които изпъкват (триизмерни ли се водеха) ли са или така ми се струва от снимката?

# 558
Благодаря ви, момичета Hug
Ама винаги преди път ще направя някоя такава тъпотия, цяла вечер да стоя будна и недеволна, а не да си стегна багажа и да се наспя. Филм да има.
Rimmina от този магазин са, 3д са. Май тези конкретно ги няма сега, но през телефона ми е по-сложно да се ориентирам. Има в този магазин мого красими стикери за декорации. И елегантни, и разни детски такива като моите и по- нестандартни :
https://m.aliexpress.com/item/1005003405989506.html?spm=a2g0n.or … .2.3546f19cZVNhao
Ето тези са много яки също:
https://m.aliexpress.com/item/1005004447908387.html?spm=a2g0n.or … .6.3546f19cRByyVg
https://m.aliexpress.com/item/1005004791017830.html?spm=a2g0n.or … 10.3546f19cGr5Cz4

# 559
Благодаря Ви, момичета за суперлативите. Не очаквах, защото има много недостатъци.
Толкова ми беше криво, че даже се чудих дали да я споделям тая шевица. Нещо много проблеми ми се насъбраха / здравословни/ и този маникюр го правих, просто защото трябваше да направя нещо. Оправихте ми настроението, благодаря!
Свалих до база и трябваше да прекъсна и си счупих нокътя на безимения, затова е по-тъп и къс, но нямах никакво време да го доизграждам.
Karmilla,  много ми харесва маникюра въпреки че те е измъчил и изнервил. А, тюркоазът е трепач.
Есмералда, твоите маникюри всеки път ме зареждат положително. Успокояват някак си, ама то като гледаш такова съвършенство, няма как да е иначе.
Honeybee, с такъв цвят и аз исках да се направя, много ми харесва като е така изчистен.
Скоро бяхте писали, за оформянето. Аз, за да преценя дали върхът е по средата на фалангите, си гледам ръката в огледало. Не всеки път успявам да оправя, защото всеки пръст е с различна нокътна плочка и то крииииваа.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:10 от pipence

# 560
Kamilla и на мен много ми харесва, макар че си се поизмъчила крайният резултат е много хубав и интерес.

# 561
Purple HeartPurple HeartPurple Heart ЕЕЕЕ, момичета, много сте прецизни! Първо Есмералда, после Пипенце и накрая Кармила!
Кармила, чудесни стикери! Обичам космически декорации, а тези са върховни! Много хубаво се е получило и направо ме разби с разказа си - толкова забавен и живописен. Редовно съм в този филм Grinning.
Прекрасни сте, момичета, благодаря, че споделяте красоти с нас Simple Smile !

# 562
  • София
Като за първи опит с гел лак, успях. Доволна съм! Ще видим колко ще издържи. Трябва да изчакам да ми станат с прилична дължина и ще пробвам френски.
Много ми е трудно да не бързам Stuck Out Tongue Winking Eye Защото с обикновен лак си правя идеален френски, но там бързината е важна, защото изсъхва бързо . А сега с гел лак някак е точно обратното. Ако бързаш и не става, бавно трябва да изтеглиш Grin Смях се на себе си днес. Ще видим как е рисуването на френски, очаквам да се изтормозя Joy

# 563

Може ли някой да ми каже номер на такъв лак, (много ми е нежен, но все не улучвам)от makeup или алиекспрес

# 564
Може ли да препоръчате някой БГ сайт, където продават накрайници и стикери от Алито.
Искам да си взема диамантено пламъче, фолиа и стикери, по възможност от едно място.
Елена арт и mynails ми идват сякаш скъпички за тия неща.

# 565
В мейкъп има на прилични цени deni carte предлагат. На фона на али са скъпи и са от али, но като за тук са ок.
Благодаря ви! Трябваше да снимам преди това "творбата" да се посмеете, след като я свалих, а обикновено не ми се занимва, значи много зле беше. Добре, че бяха стикетите да спясят положението. Танита, иначе от али са много по-евтини нещата и на мен и стикерите и фрезите ми пристигнаха за около 15 дни, бяха обединили и поръчката. Във връзка с високи цени онзи ден гледах в сайтовете хит нокти и другия чието име не помна, които всичко взимат от али, най-евтината пила с кабел и без заключване(тази за 16-17 евро) я продават като "професионална" за 80 и кусур и то намалена от 105. Фрези за по евро и малко са по 15лв., моята поръчка с 2 керамични фрези и комплект от диамантени беше 7 евро с доставката. Лакчета за по 2 евро макс са по 12 лв. Направо паднах! Знам, че не е незаконно и всеки сам си върти бизнеса, но се впечатлих. Иначе и там имаше стикери за по 2 и нещо.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:42 от karmilla

# 566
  • Марс
Здравейте, лампата ми е: Комбинирана UV/LED Лампа за маникюр 48W с 24 LED диода, можете ли да ме ориентирате на колко секунди се изпича лака? Има 60, 90, 120 сек. , като 120 е по подразбиране. Благодаря предварително.

# 567
Да не би да ти е sun 5 лампата? Тя няма светодиоди горе и е с въртва точка. Тук гледаме лампите да са с поне 30 светодиода, които да са равтомерно разположени.
Аз в моите лампи пека база 40-60 сек, цвят в зависимост от пигментацията 60-90 сек и топ 60-90. Преди пекох 120 сек, но видях ч, че и за по- кратко се опича. Предвид, че твоята лампа е с по-малко диоди трябва да увечилиш времето, но нямам опит с такава лампа. Можеш да направиш опита с фолиото. Мажеш върху прозрачно фолио(от цигари да речем) колто си се мажеш себе си и печеш. После отлепяш лака от фолиото и проверяваш дали е сухо или мокро от долу. Имай предвид, че тэмни и много пигменгирани лакоме се полимеризират по-бавно.
Като ктана дума за лампи. LoLo30 беше питала да sunone умна ли е. Вчера се правих с нея и себе си за пръв път - идпича мсичко супер. Фиксира укрепване и за 5 сек! Фиксира, покле пекох колкото си трябва, да не се обърка някоя да пече 5 сек.
Та пробвах по описанията на Невена да задържа 20 секунди копчето и да помни, уж, ама лампата ли не е умна или аз не съм,  но като вкарам ръката си смети само и не отбелязва на щоя програма е. Нещо не се получи, но не разбрах от мен ли е проблема или лампата няма тази функция.

# 568
  • Марс
Sun five е да, 24 диода, много благодаря за насоките, ще пробвам Simple Smile Маникюр си направих, като пекох на 120 сек и стана перфектен като за първи път. Просто исках да знам дали я използвам правилно. Много ви благодаря отново.
Лампата:

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 14:34 от Hikari

# 569
Sun 5 бих препоръчала поне по 90 сек всеки слой цвят, база и топ може и по 60.

Karmilla,  маникюрът е топ. Много далече от това да не ти се е получило.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:11 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт