Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 433
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Аз при проблем не лакирам с нищо. Мажа с масла поне по 5 пъти, скъсявам на макс. Израстват супер бързо.
При мен се появява отлепването на малкия и беимения пръст.
И да отговоря на въпроса с преносването, да, случва се. Дори си мислех, че това е причината. И ноктите ми бяха много дълги, и ги бях затискала. Но втория път не бяха толкова преносени и толкова дълги.

# 616
При мен причината не е преносване, повече от 10 дни не държи. Но например някой път отлепвам и може да е по-агресивно, както и удрям и прочее механични причини.

# 617
Стилияна, аз точно това писах. Може с обикновен лак и  накрая да запечаташ с ув топ. Едно време като нямаше гел лакове така се правеше, запечатваше се с нещо ама не помня какво. Не рязбрах ти слагаш ли фрешер и ултрабонд? И коя основа на Коди точно имаш- я снимай продуктите отзад и отпред.

# 618
Стилияна, аз точно това писах. Може с обикновен лак и  накрая да запечаташ с ув топ. Едно време като нямаше гел лакове така се правеше, запечатваше се с нещо ама не помня какво. Не рязбрах ти слагаш ли фрешер и ултрабонд? И коя основа на Коди точно имаш- я снимай продуктите отзад и отпред.
Мисълта ми е сега докато са отлепени дали мога да ги лакирам така,малко ме е страх от лампата,да не се отлепят повече. Сега от 2 месеца не съм ползвала Коди,а Сикретли и Нес база.Само обезмаслявах,слагах каре и отгоре базата. Ултрабонд не ползвам,защото ми държи 10,12 дена.Понякога сменях и на седмица,по-скоро на 8 дни.През този период все правих и декорации на 3ти,4ти ден.Аз лично мисля, че много начесто съм пекла.Макар че предния път реших,че е от лампата,ама я смених и нещата пак са същите.

# 619
Какво не правя както трябва, че така се получава ??? В началото изглежда добре, сега е една седмица точно, откакто ги направих и започват да се забелват откъм кожичките.

# 620
Какво не правя както трябва, че така се получава ??? В началото изглежда добре, сега е една седмица точно, откакто ги направих и започват да се забелват откъм кожичките.

Коя марка и номер е златния лак?
Благодаря!

# 621

според мен,от видяното на снимката, не правиш правилна подготоовка на нокътната плочка и не почистваш добре кожи и птеригиум и имаш леко наводнено по кожите и то с наслагване на няколко фактара се получава отлепване.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 17:39 от karmilla

# 622
  • на брега на морето
За отлепянето не мога да помогна. Само веднъж имах на 1 нокът, бе от механичен удар. Изчаках да израсте, след това се лакирах с гел лак и бе добре после.
Бонди, и аз мисля като Кармила. Hug
Златен брокат( и сребърен) са хубави на Веналиса.
Аз пък счупих нокът( на кутрето в основата), както съм с гел лак. И реших да ги отрежа всичките късички, както съм с гел лак. Ех, бях забравила колко е хубаво с къси нокти! JoyЦяла зима ходя с дълги...Другия уикенд ще свалям лака и ще ги оформя и ще си правя нов лак. Аз и къси си ги харесвам.Grinning

# 623

Най-големият проблем според мен е, че лакираш кожите (на показалеца се вижда, че лака е нанесен върху кожичката). Не трябва да допира кожата. Отлепва се, защото там, където е нанесено върху кожичката като расте нокътя се надига и се компрометира от вода и тн

Момичета, да ви попитам за хак как се почиства матов топ? Вчера си направих всичко нокти матови, но се зацапа още на втория ден и не се измива с вода и сапун. 😞

# 624
Мини го леко с буфер блокче.

# 625
Матовият топ много попива и се цапа яко. Ако не става със сапун пржбвай с мокри кърпи съд спирт или с много топла вода и повече търкай ноктите.

# 626
pepina, всичко е на Коди, а златното е от глитерите в кутийки
karmila, почиствам по принцип всичко добре, така поне си мисля

# 627
Не искам да прозвочи грубо, но така ти се струва. На 1 седмица не може да има толкова птеригиум(бялото) и кожи, ако е добре почистено, дори и да растат бързо. Няма добре отлепена кожа т.е. отворен джоб, личи си на снимсата е залепено за плочата. С какво чистиш? Ако е римувър го смени и изтърквай по добре по плочата, но нежно да не я увредиш. И вниманай сато нанасяш материала да няма наводнени кожи-тия ръбчета показват, че там си наводнила и в комбоо с  другото надигане е гаранция.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 18:00 от karmilla

# 628
karmilla, всичко с ел пила почиствам, свалям лака с ел пила и кожичките също. Да не би да пропускам нещо ?
След това нейлфрешер, ултрабонд, база, лак и топ

# 629
karmilla, всичко с ел пила почиствам, свалям лака с ел пила и кожичките също. Да не би да пропускам нещо ?
След това нейлфрешер, ултрабонд, база, лак и топ

Нищо не пропускаш. Това ръбче, което се вижда на показалеца до кутикулата не трябва да го има. То се отчупва и се бели.

Общи условия

Активация на акаунт