Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешката козметика и какви са препоръките?
Какви са мненията за практики като осоляване на кожата и използване на сол във водата при бебета?
Какви са препоръките за къпането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешката козметика и какви са препоръките?
-
Какви са мненията за практики като осоляване на кожата и използване на сол във водата при бебета?
-
Какви са препоръките за къпането на бебета?
-
Какви са мненията относно използването на слингове за носене на бебета?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с хъркането?
17.11 - 

Мимоза, няма да се оставяш така на свекърва ти. Ама направо ми завира отвътре като слушам такива неща. Аз бих изпратила по дяволите и свеки и сина и 

, какво стана десет тайфуна се вихриха цял след обяд и като си тръгнаха в къщи беше като Хирошима, ама какво да се прави децата си искат своето. Така разписах се, оплаках се и сега отивам да поспя
. Лека нощ
Момичета, вие как сте с костите и ставите? Моите пукат така, че имам чуството, че всеки момент ще се разглобя, а от вчера ме е захапал един кръст - направо не мога да ходя
Ама настина боли много неприятно и се движа като 80-годишна бабичка - полуприведена и с ръка на кръста
При вас така ли е? И у нас кипи трескава подготовка за утрешния празник
При нас е двоен, защото свеки е рожденичка
Тя е много свястна жена и много ми помага и затова се чудя на подобни свекърви, като тази на Мимоза
Не я оставяй да ти пълни главата с глупости
Бъди ако трябва по-остра, защото качи ли ти се веднъж на главата - връщане назад няма
За прането - и аз си го прах в пералнята с бебешки прах и го центрофужих
Козметиката ми е на Себамед.