Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 975
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
И аз готвя тест, само че ден преди очаквания Ц. Нямам големи надежди, но подарък не съм взела, с което ще форсирам съдбата да не ме излага Grinning

# 241
Момичета здравейте. Не се представих в групата,ама мисля че вече е време.
На 30 години съм от града на смеха Габрово. . Много положително настроен човек съм.имам син на 10 годинки. С партньора ми сме заедно от 13 години. Вече мислим за второ дете....но проблема с бактериите ентерококи във влагалищния секрет остава,сърбежа течението. А ме посъветваха докато не я излекувам да не мисля за второ дете....и така две години антибиотици,антибиограма,локални антибиотици ИИИ някакъв ад. Последно гинеколога който ме лекува ми вика,че е хронично и най добре да почваме опити за бебе и да видим дали ще се получи...а бактерия ще я оправим....  Та реших да сменя гинеколога поредния...друг град Плевен... Там пък ми изписаха ваксина и лактажин и имунитета да си засиля.
Толкова съм объркана и отчаяна вече,все едно лечение няма... Дори ме съветват да отида на репродуктивен специалист,защото той разбирал повече.

# 242
Здравей, tinna_st и добре дошла!

Аз мисля, че трябва да излекуваш бактерията първо, защото досега никой лекар, който съм срещала не е бил съгласен да забременея с бактерия. Не се отказвай и продължавай да търсиш твоя лекар, важно е и за твое здраве да се излекуваш. Дали не е възможно да си я предавате с твоя партньор? Ако искаш тествайте и него и известно време се въздържайте от полов контакт, докато се излекувате. Дано бързо се оправите от тези бактерии и да се захванете с хубавата част на бебеправенето. Успех!

# 243
tinna_st Здравей! Отиди на репродуктивен, нищо не губиш. Не е страшно, ние ходихме миналия месец и доста ни успокои. Той ще ти каже най-добре как да процедирате. Успех! ☺

За св. Валентин на моя му изпринтирах едни “ваучери” за различни неща от сорта на “разходка в парка”, “вечеря по избор”, “френски ласки” и т.н. 😀 Видях идеята в интернет и ги “изфабрикувах” сама. Не че не ги правим тези неща и ппц, ама така ще имаме повече стимул, а и да не минавам само с една домашна вечеря. А и месечния ни маратон ще започне тогава, което пак си е някак романтично и тематично 😁

# 244
Привет, Тина. Добре дошла и желая успех. И аз давам глас за излекуване на бактерията. На нас ни искаха микробиология на мен, както и от еякулат на половинката. Така, че и да стигнете някой ден до асистирана репродуктиция(надявам се да няма нужда), най-вероятно ще ви искат микробиология преди инсеминация или инвитро.

За брака, ние нямаме такъв и за момента и не планираме. Въпрос на личен избор е.  В кръга на шегата и аз не бих се оженила за себе си 😁, на моменти ми е трудно аз самата да се търпя, та разбирам половинката защо още не ми е предложил. Общо взето сега приоритети са ни други неща, сред които е бебето. А не малко пари хвърчат за изследвания и прегледи.

Миналата година имах офис хистероскопия при Калчев на 14ти февруари. След тази "приятна" процедура не ми беше до нищо. Тази година пак няма да правим нищо, защото утре имам инсе. Та стиснете по едно палче. Аз нямам големи надежди, но Сенкова е голяма душичка и реших да и се доверя. Правих вливка с Интралипид днес и се надявам това пък да даде резултат.

# 245
Ние св. Валентин ще сме на дивана гледайки капките или филм. ММ е болен с висока температура 40 градуса, а аз съм в цикъл. Чудна картинка, но му подарих свещ понеже много обича.

Скрит текст:

# 246
Благодаря за подкрепата момичета. Миналия месец резултата беше междинно състояние на вагинална микрофлора. Доктора ми каза че не е толкова зле и мога да засиля имунитета си,да пия пробиотик и лактажин за увелича лактобацилите... След лечението само един ден останах суха,цикъла дойде ,сърбежко също (дори и от превръзките ме сърби и от хартия) а след бурна нощ и течението дойде с як сърбеж...явно трябва и мъжо да лекуват,а не само да ме пита дали го сърби. Ще настоявам за изследване на еякулат,но пък сега е на инжекции моя човек заради тазобедрената става и не знам дали ще повлияят на резултатите .
Но като минем при доктора ще ви споделя какво е казал.
Знам че има светлина в тунела и нещата ще се случат,макар и трудно.
Но понякога се отчайваме за съжаление.
А детето като ме попита,щъркела ли ще донесе бебето,аз вече не мога да отговоря....

# 247
Минзухар, бързо оздравяване на твоя мъж! Много хубава свещ си взела и аз обожавам свещи и си паля постоянно с повод и без повод. Ние обикновено празнуваме виното на този ден, като върли любители, но поради ред обстоятелства последните години и вино толкова пием.

# 248
  • София
Аз вчера имах положителен тест за ову и можете да си представите какъв маратон сме почнали, та не знам на 14ти дали ще ни е до това пак Joy Но съм си взела бельо за случая, което си е подарък за него Grinning а и аз ще му подаря свещ за празника, но е доста весела Joy

Скрит текст:
От групата във фб “Купи подарък от майка на дете с увреждане”

# 249
АА, така е, но разликата беше 4 единици, което за мен е суууууппеер голяма разлика. Д-р Калчев, както и няколко ендокринолози са ми казали да пускам хормони в Бодимед, аз също досега само там съм пускала и не, те не работят с тези лаборатории (за който подозираше).

Еделвайс, как се поръчва от аптека Промахон?

П.с. Док смени препарата на Акутирокс (сироп). От утре го почвам и се надявам да няма пъпки. Доколкото знам е гръцки.

# 250
Хаха! Момичета разсмяхте ме с вашите подаръци, но най-много ми хареса на Greyspirit стратегията!

# 251
Новини от мен няма. Вече 6 - ти ден закъснение, само болки в гърдите, вече и без зацапване. Един отрицателен тест. Преди два месеца бях по лекари, изследвания. Всичко уж беше наред. Засега няма да ходя пак. Най-много още един тест, колкото да съм сигурна, че не е бебе. 🙍‍♀️
Относно реакциите на мм - виждам че му е криво. Казвал ми е, че не иска да държи други деца и да ги  люлее. Иска неговото.
А 14 февруари като си знам късмета, ще съм в цикъл. Или поне искрено се надявам. Подарък няма да има. Но вечерта ще излезем на вечеря в ресторант и  това ще е.🥂
Момичета, вярвате ли в някакви поверия и ритуали ? Разказаха ми за една баба, обаче забравих от Хасково или Харманли, която правила някакви ритуали за двойки, които не могат да имат деца. И след това забременявали. Връзвала им ръцете, казвала им да повтарят някакви думи. Две далечно познати двойки са й се доверили и вече имат бебенца, заченати по естествен път. А едната е била преди инвитро с тежък мъжки фактор, а другата с едно неуспешно. Мисля си, ако не се получи до лятото, да поразпитам повече.

# 252
Здравейте момичета, пожелавам на всички по едно-две пухкави чудеса!
Имам нужда да споделям с някого, че иначе ми идва свръх напрежение. На 37 години съм, имам детенце на почти 11. Дълго време мъжа ми не искаше да имаме второ дете, защото го беше страх и от финансова гледна точка и заради първата ми трудна бременност. Е , склони. Правим втори месец опити, първият не се получи, сега се надавам да е станало. Последен редовен 20.01, цикъл г.д 28-30 дни. Ову засякох с ленти 2,3,4 не се ориентирах за пика, че ми изглеждаха еднакви. Зърната ми станаха много болезнени, макар, че това не е сигурен признак. Стана дълго, може би въпроса няма да имате нерви да прочетете, но все пак. Трябва да отида на зъболекар, спешно, че вчера ми се сцепи зъба на две, обаче как да ми сложи упойка, за да го извади, ако е станало бебето? А, ако се наложи да пия АБ ще откача.

# 253
  • София
Може ли да питам, не мисля, че е проблем упойката. Дори и да е станало нещо зъбът трябва да се извади.

# 254
shantall, ясно ми е. Просто толкова години се молих мъжа ми да поиска да си имаме още едно бебче, че сега имам чувството, че полудявам. Постоянно чета, страхувам се от всичко, от възрастта ми, от това, че няма да стане, или, че няма да е успешна. Не знам какво ми става, трябва да съм спокойна, а аз съм кълбо от нерви. И като не мога да споделя с никого и съвсем. Има толкова силни жени тук, респект.

Общи условия

Активация на акаунт