Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 981
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Разбирам те напълно Simple Smile Много от антибиотиците са изчистени и се приемат от бременни. Сподели със зъболекаря и той ще се съобрази какво да ти изпише. Била съм в твоето положение...
Аз имам друг проблем - нямам желание за опити.... нещо съм се вкиснала яко.

# 256
Жените сме странни птици. Аз пък нямах желание последно време ,преди да се съгласи мъжа ми. Имах чувството, че е толкова излишно да правим просто секс. За съжаление, забравяме, че просто трябва да се обичаме. Откакто се съгласи, имам чувството, че повече го обичам и пак много ми се иска, постоянно. Опитай да смените обстановката.

# 257
Може ли да питам, аз също не мисля, че е проблем, особено толкова рано още преди положителен тест. Във вашия случай е по-опасно да си стоите така със зъба.

Иначе аз 3-4 месеца уж не правих това, не правих онова, заради потенциална бременност и накрая реших, че няма как да слагам всичко на пауза. Преди 3 месеца започнах да ходя на лазерна епилация, защото не се знае изобщо колко време ще отнеме. Ако стане - ще спра, но иначе ми е по-трудно психически всяко действие да е съобразено с нещо, което не се случва по график. Чувствам се все едно си губя времето.

# 258
  • Замък сред облаците
Има упойки и АБ за бременни. Просто уведоми зъболекаря, че имаш подозрения за бременност.
Нелекуван зъб може да доведе до аборт. По-ясно от това не мога да го кажа.
Аз за спукан зъб не съм пила АБ, стига да няма друг подлежащ проблем.

# 259
  • София
мдам... и аз така все отлагам и викам ако пък пречи на другото... е в събота теглих една на ум и си сложих още една обеца на ухото... отбелязах 11.2. по мой си начин

# 260
  • Замък сред облаците
Всъщност може да пречи на забременяването. Тихо възпаление на зъб държи имунната система постоянно активна. А активна имунна система ще отхвърля мъжката ДНК.
Отделно че нелекувани зъби често се оказват причина за възпаление на щитовидната жлеза примерно.

# 261
  • София
Напълно съгласна с АА... декември 2018та когато беше първата уж БХ няколко дена след положителният тест умрях от болка в зъба, беше нещо между празниците и зъболекар йок - казаха ми да пия аналгин и до ден днешен се обвинявам, че може да и да съм предизвикала мисет, така и не разбрахме тогава, защото на 30ти в спешното на Майчин дом АГ-то каза само, че не вижда абсолютно нищо и най-вероятно е БХ.

# 262
  • Замък сред облаците
БХ и мисед са различни ситуации, вероятно е било БХ.
Аналгин не се пие при бременност….

# 263
  • София
Оттогава знам.... за съжаление не сме изследвали чхг тогава, още не бях наясно с нещата, имах 10тина дена закъснение и положителни уринарни тестове.

# 264
Излезе ми Прогестерона:
Скрит текст:

Според мен е добре за 22 ден.

# 265
  • София
Изтървах ви 😁
В цикъл съм от вчера ,викам си нов месец,нов късмет!
За зъбите ,важно е да се лекуват,защото по време на бременност всичко почва да се обажда.
Аз лекувах в 15 седмица,с умъртвяване и упойка,че и мъдреци тръгнаха да ми растът,в чудо се видях със тия зъби (то реално единия мъдрец излезна с пулпит).Така че зъбите трябва да са в топ форма.

# 266
Привет, да се запиша и аз! Темичката, както и всички предишни, които изчетох са страхотни и полезни. Та така, ние сме в списъка на чакащите щъркела, аз на 31 ММ на 33. Реално не се пазим от 3 години, но не е било фикс идеа. Последната Коледа сякаш нещо щракна и решихме, че щом не е станало от само себе си има проблем. Януари ходих на профилактичен преглед и всичко беше ок, освен обичайното - удебелена лигавица, подвижна матка. На 30 Януари бахме на първа среща с репродуктивен специалист, който  каза, че засега не вижда проблем, даже се зарадва на доминантен фоликул и каза действайте от днес през ден и ми назначи изследвания, ЦС и Спермограма (стана много дълго, ама ще ме извинявате) та действахме ние и трябваше да направя ЦС на 08,02 обаче ме хвана шубето "ами ако е станало" и отмених часа. Сега чакам  Ц на 18ти и надявам се да не дойде но тогава ще правя изследванията и след това ЦС. Днес чакаме резултати от СГ и  стискаме палци.
Забравих да споделя, че 2019 имам една хистероскопия за махане на полип и след нея при няколко специалиста ту имаше пак ту нямаше и се отказах да ходя и да се чудя има ли го или не. Доктора, които прави хистерото каза че Б нормално няма да стане след като "уж рецидивирал полипа", но аз не му повярвах. Сега на последните два прегледа уж нямало полип, а и нямам оплаквания.
Добре излях си пледуарията, благодаря за търпението !

# 267
  • София
Добре дошла, Монита, и да не се задържаш дълго.

Правилно си решила за ЦС - изчакай цикъл и си запиши час. По Правило месецът с ЦС се пропуска от опити заради облъчваето, макар да е спорна темата.

# 268
Привет и от мен! Не пиша много редовно, но си ви чета.
Ние този месец къде случайно, къде не - май пропуснахме шанса си. Последните месеци овулацията ми беше по-късна, към 17-18ти ден и този месец се бях настроила за такава, не съм правила тестове, но събота и неделя си я усетих, а за съжаление не сме действали. Готвим сватба Август, не се чувствам в топ форма и физически и психически и не съм давала зор на ММ. Може и да е полезно малко разтоварване от това непрестанно чакане на положителни тестове.
Стискам палци за всички вас, момичета!

# 269
Бладаря shantall, ти също!
Някакси този месец имам някакви странни чувства, ама ме е страх да си правя илюзии и чинно ще чакам да дойде 18-ти. Даже ММ казва, че съм странна от няколко дни, но самонавиването играе лоша игра.
Пожелавам на всички ви най-скорошно да се похвалите!

Общи условия

Активация на акаунт