Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 965
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
И аз да се включа с един въпрос свързан с добавки. Приемам Д3 1000 веднъж дневно, но се чудя дали да не започна и B12 и някакви Омега. Изследвах B12 преди около месец и беше 311pmol/l и ми се иска да го вдигна малко преди евентуален трансфер. Видях сутринта, че в Озон има добавки (за мое огромно учудване), като някои от тях в момента са на промоция, та обмислям да си поръчам някакви, затова търся препоръки за марка B12 на таблетки, не искам спрей, и също така смятате ли че само Омега 3 е достатъчно?

# 361
Добре дошли на Веселина и Румито, дано не се задържате дълго!

Аз съм със СРДЧ и от две хапчета вечерна иглика ме боля корем цяла вечер. Нямах симптомите като на мацето, но имах ужасни болки! Все се чудя дали да не пробвам отново, но не мисля, че е добра идея.

И на мен тази групичка ми е била много полезна през последните 8-9 месеца. Спести ми страшно много време - споделения опит на други момичета ми помогна да определя какви щитовидни хормони да си пусна - сама, защото АГ пускаше само полови. Хванах си Хашимото, отидох на ендокринолог, вкарахме ТСХ в норма. Когато на ММ резултатите от СГ излязоха лоши, тук се оказа, че въобще не сме сами и има много други двойки със същите резултати, които в последствие са преодоляли мъжкия фактор и имат подобрения и тн.

Очаквам с нетърпение някоя мацка да се похвали с плюс тези дни. Имаме нужда малко да се надъхаме!

За всички нови момичета, които напоследък са повече, съветът ми е не се пренавивайте и сравнявайте. Тук понякога течението върви с бързи темпове, всички сме на различни етапи, вие приемайте съвети и правете нещата с темпото, с което вие сте готови да действате. Аз така правя, затова и все още не предприемам стъпки за изследвания или процедури, за които аз или ММ не сме готови.

# 362
  • Замък сред облаците
И аз да се включа с един въпрос свързан с добавки. Приемам Д3 1000 веднъж дневно, но се чудя дали да не започна и B12 и някакви Омега. Изследвах B12 преди около месец и беше 311pmol/l и ми се иска да го вдигна малко преди евентуален трансфер. Видях сутринта, че в Озон има добавки (за мое огромно учудване), като някои от тях в момента са на промоция, та обмислям да си поръчам някакви, затова търся препоръки за марка B12 на таблетки, не искам спрей, и също така смятате ли че само Омега 3 е достатъчно?

Б12 подезични 1000мкг на Нейчърал факторс. Омегата тр да е от дива риба, с превес на дха към епа 3:1.

# 363
Привет момичета, аз не издържах до събота и сутринта направих един тест..... естествено категорично отрицателен. От понеделник имам някакво странно леко зацапване, като светло кафяво, даже повече бие на бежово. Интересното е , че прокапва само през деня и по малко. Имам и болки в областа на матката и какво вече казах пишкам през час.

# 364
  • София
Аз Овабуст го взимам от Ремедиум, има го наличен в определени аптеки.
mommy, мисля, че всеки ендрокринолог ще ти обърне внимание, ако споделиш, че трябва да го свалиш заради забременяване.

# 365
  • Замък сред облаците
Монита, пусни си една стерилна урина, да не е някакво уринарно възпаление. В ранна бременност няма болки в областта на матката, особено преди датата за МЦ, ако има нещо ще е по-скоро усещане сякаш ще ти дойде.

# 366
Ще пусна едно изследване на урина. То не е някаква силна болка, отвреме на време е, и мен повече ме притеснява зацапването.

quote author=АА link=topic=1522437.msg46017051#msg46017051 date=1676539009]
Монита, пусни си една стерилна урина, да не е някакво уринарно възпаление. В ранна бременност няма болки в областта на матката, особено преди датата за МЦ, ако има нещо ще е по-скоро усещане сякаш ще ти дойде.
[/quote]

# 367
  • Замък сред облаците
То и от нисък прогестерон може да е примерно. Или възпаление някакво, но изключи уринарното с честото пишкане и болките.

# 368
Момичета моля за съвет.... С 5 дни закъснение съм, правих тест за Б на clear ovu отрицателен. Не смея да ида лаборатория защото ММ е със варицела и не зная какво да правя. Попринцип никога не ми е закъснявало толкова много. Освен да е късна овулация ама все пак. 🙄Имам си спазми обаче нищо... 😬

# 369
Минзухар.12 Много се надявам да си била с късна О, ако не си я следила има шанс. Ти май беше писала, че си с Ц преди няколко дни, ако е било импл. зацапване само е възможно да е рано за тест. Но ако и твоя имунитет е паднал покрай ТМ, най-вероятно закъснението е от това. Миналата година след ковид ми закъсня 7 дни, а съм с редовен. Надявам се да е първото и бързо оздравяване на ТМ🙏❤

# 370
  • София
Момичета моля за съвет.... С 5 дни закъснение съм, правих тест за Б на clear ovu отрицателен. Не смея да ида лаборатория защото ММ е със варицела и не зная какво да правя. Попринцип никога не ми е закъснявало толкова много. Освен да е късна овулация ама все пак. 🙄Имам си спазми обаче нищо... 😬

Ти карала ли си варицела? Ако си, няма никакви проблеми да идеш до лабораторията, не си под карантина, само той е

# 371
  • София
Минзухарче, ако си карала варицела си свободна да си ходиш на лаборатория. Възможно е от паднал имунитет както казва Вики.

Ние все пак се пооправихме, че даже и щракнахме веднъж, днес минах преглед - О е била вчера - все още имаше течност. Виждат се по едно жълто тяло в яйчник. Все пак нямам надежда. Дадоха ми документите, които трябва да подготвим за ЦАР, но акушерката не звуеше много обнадеждена заради това, че тръбата все пак е пропуснала под налягане. И най-готиното - докторката излиза по майчинство от 20.03.

# 372
  • София
Аз пия вечерна иглика на GNC 1300мг през цялото време и съм доволна. В комбинация с инофолик цикълът ми за пръв път, откакто спрях противозачатъчните (преди година) е що годе редовен на 35дни, което за мен си е рекорд. Последните два месеца засичам успешно и овулация, което си беше под въпрос дали се случва.

Пп стомашни неразположения от вечерната иглика не съм забелязала, но започнах да я пия, когато започнах и Глюкофаж, който много ме измъчи, така че не съм надежден източник.

# 373
  • София
Минзухарче, ако си карала варицела си свободна да си ходиш на лаборатория. Възможно е от паднал имунитет както казва Вики.

Ние все пак се пооправихме, че даже и щракнахме веднъж, днес минах преглед - О е била вчера - все още имаше течност. Виждат се по едно жълто тяло в яйчник. Все пак нямам надежда. Дадоха ми документите, които трябва да подготвим за ЦАР, но акушерката не звуеше много обнадеждена заради това, че тръбата все пак е пропуснала под налягане. И най-готиното - докторката излиза по майчинство от 20.03.

Можете и с 4 инсеминации да кандидатствате, може да пробвате самофинансиране на ЕЦ или с лека стимулация. Радвам се че сте добре вече!

# 374
  • София
Маце, докторката категорично отказа инсеминации с тази тръба.

Така или иначе март месец почиваме зарадите трите месеца Летрозол и не можем да правим стимулации. По-скоро тогава ще избистрим вариантите. Вече със Сенкова обаче. Ще гледам да съберем документите по-бързичко, за да може по-навреме да сме наясно дали ще ни одобрят или ще трябва да се самофинасираме.

Общи условия

Активация на акаунт