Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 261
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Пълнолуние дано да е било рано за тест и да ни зарадваш с хубаво чхг!

# 631
Мери , честито ! Силно стискам палци , този път всичко да е наред до финал ❤

Пълнолуние , палчета и за теб 🤞

Реджина , ако е тромб освен болката се наблюдава и оток в областта на засягане , също и промяна в цвета на крака .

# 632
  • София
Мери тихичко честито!

Пълнолуние много съжалявам! Инсе ли беше този път?

# 633
Габриела имаш леко възпаление, започвай чай от невен преди хранене, за миене си вземи розалгин на прахчета. На мен ми помага и Полижинакс като няма значение дали е цистит или вагинални гъбички.

Благодаря за съвета. Аз тези Полижинакс мога ли така на своя глава да си ги взема и да си ги слагам?

# 634
Мери, каква страхотна новина! Ей такива истории яко ме разчувстват и си поплаквам! Нека да има повече такива новини в темата! Лека бременност на теб и здраво бебче около термин!

Пълнолуние, стискам палци!

Аз влизам да пожелая успех на всички и да ви поръся със син прашец! Малко притеснения имах последно време, но се надявам всичко да бъде наред 💙🙏🍀

# 635
  • София
Юпитерче, грабя си прашец за късмет!
Стискам палци да нямаш повече грижи!

# 636
Момичета, вчера бяхме на първо посещение при репродуктивни специалисти. На ехографа всичко изглеждаше наред при мен, назначиха ни изследвания и днес излязоха резултатите... ММ е с астенотератозооспермия, обаче при мен нещата май са по-зле... Кажете какво означава всичко това... Disappointed Relieved

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:19 от Bellflower

# 637
  • София

Благодаря за съвета. Аз тези Полижинакс мога ли така на своя глава да си ги взема и да си ги слагам?
Не е много добре на своя глава да почваш каквото и да било,колкото и да е широкоспектърен тоя Полижинакс,все пак си има значение и бактерията

Bellflower,за твоите не се тревожи,левкоцитите агрегати и на мен ми бяха като на бременна в небременно състояние ,това се оправя с терапия.
НК клетките ,за тях се правят вливки,важно е и по време на изследването да си била здрава.А и според мен не са кой знае какъв фактор 🙂

# 638
А какви са тези вливки?... При евентуална бременност ли се правят, или преди това? Мернах в някаква статия, че имало странични ефекти, трябвало да се прецени на база полза-риск, за какъв риск става въпрос? А астенотератозооспермията колко точно зле прави положението?

Jupiter sea, благодарим за поръсването и пожеланието за успех! Нека всичко да върви леко и безпроблемно при теб!

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:30 от Bellflower

# 639
Влизам и аз да честитя на Мери - тихичко честито.
Юпитер ,честито синичко Blue Heart

Аз преди два дни бях на лекар и вчера на изследвания,засега всичко върви нормално,само СУЕ ми е много високо и чакам едни резултати още (предполагам са за Даун синдром - Free HCG и PAPA).Това със скрининга е ново явно,при дъщеря ми нямаше такова изследване.

Стискам силно палци на всички и вярвам,че чудесата ви ще се случат Flowers Four Leaf Clover

# 640
Не е много добре на своя глава да почваш каквото и да било,колкото и да е широкоспектърен тоя Полижинакс,все пак си има значение и бактерията

Май по-добре да изчакам до понеделник да се консултирам с АГ. Утре ще пусна и стерилна урина.

Като стана въпрос за спермограма - попитах дали трябва да правим нова спермограма преди евентуални инсеминации или замразяване на метериал. Ние имаме от май месец миналата година и беше в норма. Докторът ми каза, че тя цял живот почти била такава и нямало нужда от нова?

Дано хубавите новини в темата ни зачестят! Heart

# 641
  • София
А какви са тези вливки?... При евентуална бременност ли се правят, или преди това? Мернах в някаква статия, че имало странични ефекти, трябвало да се прецени на база полза-риск, за какъв риск става въпрос? А астенотератозооспермията колко точно зле прави положението?
Интралипид са ми вливали на мен за НК клетките,безобиден е като цяло,прави се на овулация,на + тест и после евентуално в 9-10 г.с
Вече другите вливки с имуноглоболините са си сериозна намеса и наистина с тях трябва да се внимава.

# 642
*Bubble*, благодаря за отговора!

# 643
  • София

Май по-добре да изчакам до понеделник да се консултирам с АГ. Утре ще пусна и стерилна урина.

Като стана въпрос за спермограма - попитах дали трябва да правим нова спермограма преди евентуални инсеминации или замразяване на метериал. Ние имаме от май месец миналата година и беше в норма. Докторът ми каза, че тя цял живот почти била такава и нямало нужда от нова?

Дано хубавите новини в темата ни зачестят! Heart

Понеже минавам през подобно нещо в момента, мини през АГ и пусни стерилна урина, че аз от изтрепване с АБ изтрепах и полезните бактерии.

# 644
Gabriela, аз лично ти препоръчвам мъжа ти да пусне нова спермограма. Все пак мъжкия материал се обновява на всеки три месеца. Може би е малко вероятно при нормална спермограма да има някакво рязко влошаване, но все пак като ще се и замразява, си мисля, че е по-добре да направите една контрола. А при теб бързо да минава инфекцията!

Jupiter, благодаря за прашеца, взимам си и аз и стискам палци да нямаш повече притеснения до края на бременността!

лисичке, радвам се че и при теб всичко е наред!

bellflower, не малко момичета споделиха опит, че с правилите добавки и режим резултатите от спермограмите на половинките им са се подобрили. А и както съм писала съм преди - МФ може да бъде преодолян с инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт