Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 963
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Замък сред облаците
И тази прогноза ще ревизират, заради промененото тектонно напрежение. Очакваха земетресение над 7 30г след земетресението от 1999г, е, случи се, само не познаха района. В крайна сметка разломът между Истанбул и Кахраманмараш е свързан.

# 196
И тази прогноза ще ревизират, заради промененото тектонно напрежение. Очакваха земетресение над 7 30г след земетресението от 1999г, е, случи се, само не познаха района. В крайна сметка разломът между Истанбул и Кахраманмараш е свързан.
Така е, напълно съм съгласна. Дано скоро да няма повече такива разрушителни земетресения. 🙏

# 197
Аз не виждам смисъл да отлагате стимулацията. Няма никаква опасност в момента. По принцип се очаква голямо земетресение в Истанбул, но около 2030год.
Най-ужасното е,че на лекаря ми близкия човек почина там, не мога да се свържа с него. Но имам време да обмисля, защото вече районите са ясни.

# 198
  • София
Имаме офиси в Истанбул и Измир и всеки ден говоря с колегите там, никой нищо не е споменал за предупреждение за земетресение, а повярвай ми щяха на секундата да ни уведомят.

# 199
Имаме офиси в Истанбул и Измир и всеки ден говоря с колегите там, никой нищо не е споменал за предупреждение за земетресение, а повярвай ми щяха на секундата да ни уведомят.
Медиите си правят циркове 🙂 за да стреснат хората още повече. Страхувам се,да... и не зная на кой да вярвам и как да постъпя.

# 200
  • София
Никой няма да ти даде гаранция, но просто казвам че ако имаше и най малко съмнение щяхме сега да правим планове за активиране на план за бедствие за екипите там.

# 201
  • Замък сред облаците
Плюс че щеше да има предупреждение от МВнР да не се пътува до Турция. За медиите и как гонят сензацията дори няма да коментирам.

# 202
  • София
Светослава и според мен не отлагайте. Винаги може да се случи нещо непредвидено и все пак си е шанс, и още отлагане. Аз не бих.

# 203
Светослава и според мен не отлагайте. Винаги може да се случи нещо непредвидено и все пак си е шанс, и още отлагане. Аз не бих.
Не мога да се свържа с лекаря, който ще прави. Загуби близък човек в сегашното земетресение.
Пък нямам доверие на друг, без да познавам, без да ми знае проблемите. Дано се свържем скоро, всимко е късмет

# 204
Светосвала,аз не бих отложила. Отиваме в периода 22/02-7/03. Аз също съм леко притеснена, но човек не може да избяга от предопределеното му. Това са мои виждания,разбира се.

„Нали ти заповядах: бъди твърд и храбър! Не се бой и не се ужасявай, защото твоят Господ Бог е с тебе, където и да отидеш.“ (Книга на Иисус Навин)

# 205
Светосвала,аз не бих отложила. Отиваме в периода 22/02-7/03. Аз също съм леко притеснена, но човек не може да избяга от предопределеното му. Това са мои виждания,разбира се.

„Нали ти заповядах: бъди твърд и храбър! Не се бой и не се ужасявай, защото твоят Господ Бог е с тебе, където и да отидеш.“ (Книга на Иисус Навин)

И ние по тези дати ще бъдем там, благодаря ти за куража, това исках да чуя❤

# 206
  • София
Аз реших, че след като чак в четвъртък ще се виждам с докторката е редно поне едни тестове за О да взема да правя тия дни... не че се справям с тях де ама.... Много ми е трудно 2 часа да не пия вода и да не пишкам, пък и да ги правя по едно и също време. Общо взето с фоликуметрията ми е най-яко.

# 207
  • София
shantall и на мен повече ми харесва да следим всичко на ехограф, но и като хванеш пика на LH е приятно. Проблемът им е, че при нередовен цикъл не знаеш кога да тестваш. Иначе забелязвам, че два часа при мен са достатъчни без ходене до wc, но си пия вода, защото не издържам без течности

Скрит текст:
Тестът от днес

# 208
  • София
от няколко дена ми е супер нервно на мен, не знам дали е съвпадение или си въобразявам обаче преди малко осъзнах, че днес трябваше да е терминът ми...

# 209
И аз съм така, но го мисля, ето сега трябваше да съм 9ти месец, терминът ми беше за 15ти март, като си спомня колко мъки докато видя как му тупка сърчицето и после нищо... Прегръщам те силно, всяка трудност ще се забрави, явно нашите мъничета чакат точният момент..

Общи условия

Активация на акаунт