Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 936
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Все още треперейки и невярваща на това, което виждат очите ми, пиша, за да ви вдъхна малко кураж с едни срамежливи две черти. Като една скептична и невярваща ще го повторя утре сутринта пак, ама мисля, че резултатът ще е същия 🤭🤫😳. Тепърва ще си запиша час за лекар и ще му мисля. Ама наистина не вярвах, че ще се случи..  Стискам ви палци на всички и ще продължа да ви чета 🤞

# 406
Тути, честито! Пусни и прогестерон и чхг през два дни. Така като отидеш на лекар ще има още какво да коментирате!

От тук нататък всичко е във ваши ръце с твоя мъж  и ви пожелавам да изгладите каквито различия и страхове имате!

# 407
Тути честито! ❤️❤️❤️Момичета здравейте.
Тези дни не се чувствах особено добре. Гадеше ми се сутрин ,дори и повръщах. Нервно ми е. Усещам разни миризми . Но мисля че явно имам големи надежди ,ще изчакам цикъла който е края на този месец и ако има закъснение ще направя тест.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 22:21 от tinna_st

# 408
Тути Честито! Много хубави чертички! ❤Пожелавам ти лека бременност до термин! Дръж ни в течение. Ще чакаме добри новини след като отидеш на преглед!

# 409
Честито, tuti! Лека бременност до финал!

# 410
Честито тути
До термин и да повлечеш крак тук

# 411
Честити две чвртички, тути! Лека бременност и пухкав финал.

P. S/ При мен отрицателен тест и все още липсваща М. Свикнах и не съм разочарована.

# 412
  • Бургас
Честито Тутиииии! Голям кеф Simple Smile Много се радвам. Надявам се всичко да е наред и да ни зарадваш с още по-добри новини след прегледа.

# 413
  • София
Тутиии, супер чертички! До финал!

# 414
Честито, Тути, по-хубав Престо рядко се вижда. Успех!

# 415
Все още треперейки и невярваща на това, което виждат очите ми, пиша, за да ви вдъхна малко кураж с едни срамежливи две черти. Като една скептична и невярваща ще го повторя утре сутринта пак, ама мисля, че резултатът ще е същия 🤭🤫😳. Тепърва ще си запиша час за лекар и ще му мисля. Ама наистина не вярвах, че ще се случи..  Стискам ви палци на всички и ще продължа да ви чета 🤞
Честито и лека бременност ти желая, това е много по-хубав подарък от пръстена!🥰

# 416
Честито и лека бременност ти желая, това е много по-хубав подарък от пръстена!🥰
Определено е по-хубав подарък! 🤭Благодаря ви много момичета за подкрепата. 😘

# 417
Тути, честито, няма изобщо повод за съмнение!
Пожелавам ти лека бременност до финал и само хубави емоции!  People Baby

Greyspirit, стискам ти палци да е късна О и след няколко дена и ти да изгрееш с две чертички! Flowers Four Leaf Clover

Пълнолуние, стискам ти палци този път инсеминацията да е успешна и след 10-тина дена да се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

Габриела, успех на ЦС днес и нека само добри новини получиш! Flowers Four Leaf Clover

Минзухарче, съжалявам за резултата ти, толкова се надявах да ни зарадваш.. Heart

# 418
10ти ден закъснение
Вчера взех тест(предния ден беше отрицателен) и си викам утре сутринта ще го направя,обаче сега влизам в тоалетната и какво да видя ...някакви малки парцалчета не точно кървави и съвсем малко
Нищо друго като симптом за цикъл..
Надеждата е разбита отново за съжаление

# 419
Тути, честито и от мен! Лека и спокойна бременност ти желая! Heart

Общи условия

Активация на акаунт