Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 947
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Относно Б12 - аз си го вдигнах със спрей на Better you и 3 впръсквания на ден.

Аз имам друг въпрос относно ЦС. Утре сутрин в 8 съм на ЦС. Докторът ми каза, че може да си правим опити преди процедурата и не може няколко дни след нея. Но аз бях решила 2-3 дни преди това да не правим нищо. Обаче днес забелязах, че имам цервикална слуз каквато имам по време на овулация. Днес ми е 10 ден, а аз обикновено имам по-ранна овулация точно 10-11 ден. Та се замислих дали да пробваме вечерта ... или има някаква опасност от предаване на бактерии и т.н. Бях отписала този месец заради ЦС, но ако пък точно сега е подходящо ... Вие какво мислите?
От ЦС зависи как ще продължим, защото мъжът ми работи на кораб и ще заминава след месец и нещо, тоест след този месец имаме само още един за опити.

# 391
Пълнолуие, тя и Гогова е същата - всичко ми показва и обяснява. доколкото съм чела инсеминациите имат по-малък успех от инвитрото, та ако трябва да финансираме 4 инсеминации то по-добре направо едно инвитро предполагам.

Иначе на тръбата пише, че е с неправилен, силно нагънат ход в средна и дистална трета, както при изразени перитубарни адхезии, пропусна контрасна метерия. Ама я пропусна под налягане, което се вижда на снимката.
Моята дясна тръба също пропусна след силно налягане,но сме одобрени от фонда.По същият начин бяха описани тръбите,като твоите! Успех 🌺

# 392
  • Замък сред облаците
Относно Б12 - аз си го вдигнах със спрей на Better you и 3 впръсквания на ден.

Аз имам друг въпрос относно ЦС. Утре сутрин в 8 съм на ЦС. Докторът ми каза, че може да си правим опити преди процедурата и не може няколко дни след нея. Но аз бях решила 2-3 дни преди това да не правим нищо. Обаче днес забелязах, че имам цервикална слуз каквато имам по време на овулация. Днес ми е 10 ден, а аз обикновено имам по-ранна овулация точно 10-11 ден. Та се замислих дали да пробваме вечерта ... или има някаква опасност от предаване на бактерии и т.н. Бях отписала този месец заради ЦС, но ако пък точно сега е подходящо ... Вие какво мислите?
От ЦС зависи как ще продължим, защото мъжът ми работи на кораб и ще заминава след месец и нещо, тоест след този месец имаме само още един за опити.

И да правите опит веществото ще отмие яйцеклетката и сперматозоидите, отделно облъчването от рентгена. Аз бих отписала този месец, пробвайте следващия и ако не стане, когато се върне от кораба.

# 393
Момичета, знаете ли за колко време най-дълго излиза МКБ и цитонамазка?
Уж щяха да са 3-5 работни дни, а вече минаха 7 работни (9 общо). Не знам до Франция ли ги носят. .....

Шанталче, мисля, че може да кандидатствате с тубарен фактор. Изискванията са за отстранени или непроходими тръби (двустранно или едностранно). Виж в сайта на Център за асистирана репродукция. Там ги има изброени. Не си губете времето с инсеминации, инвитрото има по-голям шанс, особено ако са ти качествени Я и мъжа ти няма проблеми.

# 394
  • Замък сред облаците
На МКБ се правят посявки и ако има развитие на патогени отнема повече време защото правят и АБ тестуване. За цитонамазка - 10 дни винаги е било където и да съм правила.

Някои болници като Надежда пък бавят качването на резултатите със седмици.

# 395
Момичета,
понеже темата се завъртя около ЦС може ли да попитам:
Два-три дни след снимката имах засилено течение, наподобяващо слуз с примес на кръв (извинявам се, че съм описателна) беше преди ОВУ, така че чудех се на какво може да се дължи..

# 396
  • София
Момичета,
понеже темата се завъртя около ЦС може ли да попитам:
Два-три дни след снимката имах засилено течение, наподобяващо слуз с примес на кръв (извинявам се, че съм описателна) беше преди ОВУ, така че чудех се на какво може да се дължи..

Нали се поставя спекулум, после се вкарва тръба за контрастното вещество, от това е

# 397
На 20 сти по принцип през др та седмица но то винаги е преди датат идва по рано събота или неделя най късно ...

# 398
За съжаление няма да ви зарадвам... Кажете ми към кой лекар да се обърна за този прогестерон очевидно има проблем с него.. Мятам вечерната иглика дотогава.

# 399
  • София
Минзухарче, следващият АГ какво казва?

Моят е ок след О, днес лигавицата беше 10мм, което било повече от чудесно за забременяване. Че се сетих по-напред обсъждахме лигавицата.

# 400
  • Замък сред облаците
Прогестеронът е нормален за преди МЦ.

# 401
Ей Минзухар, съжалявам! При мен реф. стойности бяха 2-15, ако и при теб е така не е нисък. Ако са други, най-вероятно не си имала О или тези дни ще ти дойде и вече е спаднал. Не съм от София и не мога да ти помогна с избор на лекар. 😕

Шанталче, радвам се, че сте се оправили.. и в двата смисъла 😀❤

# 402
Влизам да се похваля, че този месец ми го няма зацапването. Днес ми беше 25ти ден. Ще видим дали утре ще имам М или този път ще е по-дълъг цикъла.
Прогестерона ми на 22 ден беше 19.27, при референтни 2-26

# 403
Здравейте, прекрасни Gift Heart

След липсващата овулация, послушах вашия съвет и пуснах хормони, заедно с АМХ ( добавям ги в скрит текст)..АМХ-то обаче малко ме стресна - нямам 30, очаквах да е поне в средата на референтните стойности, а той е 1.32. Заедно с FSH 6.87, какво мислите?  Пия Витамин Б12 и Д по схема, предполагам не е дефицит причината.

Другата седмица съм пак при АГ, стискайте палци за добри новини за налична овулация Flowers Hibiscus

Скрит текст:
TSH ( Тиреотропен Хормон )      0.975   mIU/l   0.300 - 4.200
Prolactin ( Пролактин )      578.00   mIU/l   125.00 - 635.00
LH ( Лутеинизиращ Хормон )¹      3.02   IU/l   Виж забележка под черта
FSH ( Фоликул Стим. Хормон )²      6.87   IU/l   Виж забележка под черта
Estradiol (Естрадиол)³      162.00   pmol/l   Виж забележка под черта
Testosterone ( Тестостерон )      0.72   nmol/l   0.22 - 2.90
AMH (анти Мюлеров хормон) II generation      1.32   ng/ml   1.00 - 6.80

# 404
На 20 сти по принцип през др та седмица но то винаги е преди датат идва по рано събота или неделя най късно ...
Тогава най-добре изчакай до 22.02 и направи тест. Симптомите, които ми описа ги имах и са свързани с недостиг на витамин Д - изследвай го, става по-зле, ако не се вземат мерки, струва 30лв..

Общи условия

Активация на акаунт