Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 266
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Та като ви казвах, че хубавите неща се случват когато най-малко ги очакваме, сега пак се повтарям 😁
След почти 3 години (ако броим и предните две бременности 5г) , хиляди изследвания, първа Сг в норма, втора със заключение-астенотератозооспермия, тромбофилии, дефицити на витамини, цветна снимка-уж хидросалпингс, след това лапароскопска операция и заключение- двустранен истмичен стоп, т.к нулев шанс за естествено забременяване .
След тази диагноза просто замразих всичките си надежди и си казах-каквото такова, тръгваме към следваща стъпка ин-витро, колкото и да не го искам.Съответно часа ми за клиниката беше на 06.02, ама на 05.02 се разболях от варицела.Естествено си викам "Баси късмета" !! После ми идва друга идея- Така е трябвало да стане! Е, моите планове НЕ съвпадат с тези на Бог ...и на 15.02 разбрах какъв е бил плана му 🫣

Не мога да повярвам, че го казвам...но момичета АЗ СЪМ БРЕМЕННА! 😍
На 15.02 под лек натиск от Jo di 😂 (благодаря ти ❤️) следобед си направих тест и за моя изненада показа две черти.Като цяло не му повярвах.Помислих, че ми се е паднал фалшив 😂
Цяла вечер почти не спах, сутринта направих нов и моментално се появиха чертичките.След това чхг в лабораторията - 844.4 дефакто на 2-ри ден закъснение , повторен след 2 дни 1799.0 😍😍😍
Мина ми и първия преглед днес.Видяхме сакче отговарящо на седмицата, след 2 седмици се надявам и на сърчице! Вярвам, че този път всичко ще е наред.❤️
Стискайте палци за моето бобче да си стои на топличко !🙏🍀🤞
Написах всичко така подробно, за да ви вдъхна кураж и да потвърдя думите си по-нагоре.
Вярвайте, момичета.Хубавите неща стават когато най-малко ги очакваме! ❤️❤️❤️

# 616
  • София
Супер много се радвам за теб Мери! Стискам палци за прекрасна, лека и безпроблемна бременност със сдладък и пухкав финал!

Ей такива постове повечко да има !!!

# 617
merry, ти си един от участниците в темата, които чаках с нетърпение да се похвалят!
Честито, стискам ти палци за лека бременност до успешен, пухкав финал Heart Flowers Four Leaf Clover

# 618
Не бях влизала в темата още от предната тема. Влизам и виждам поста на Merryhristowa. Честито, желая всичко да е наред до финала! Такива постове ме надъхват да не се отказвам и да продължавам напред.

Вчера бяха на гастроентеролог, поради стомашни оплаквания. Споделих за моите неволи със забременяването и докторката ми намекна нещо за някакъв тест за антитела, които атакуват яйчниците. Било хубаво преди да се почва инвитро да се направи такъв тест. Подобно както е при Хашимотото. Обаче като поисках повече инфо смени темата, защото не била АГ.
Някой чувал ли е за такова нещо и може ли да напише какъв е този тест?

# 619
Мери честито. Лека бременност и до финал!

# 620
Неофолик мета х2 на ден; спрей Бетър Ю витамин Д +К2 х3 впръсквания на ден
https://remedium.bg/betteryou-vitamin-d3-k2-oralen-sprey-h12-ml-059825/p

Всички хвалят този спрей, но някой може ли да каже със стойности, как е помогнал при нисък витамин Д. Аз използвам от месец Вигантол на капки, и видях стойностите как се вдигат, но ми е любопитно дали по-бързо помага спрея.

При мен много бързо вдигна нивото ,бях с остър дефицит

# 621
Merryhristowa, ПРЕКРАСНА новина! Честито и силно стиснати палци имаш от мен за една спокойна, радостна и успешна бременност. Нямаш си и на идея колко имах нужда от един такъв пост тези дни, че попаднах в едно такова състояние да се чудя какво да правим. И така ми се беше приискало да пробваме естествено въпреки проблемите които знам че имаме и си виках ако може Бог да ми прати някакъв знак, че имаме надежда и ти пишеш, направо...много се зарадвах. Отново успех и здраво бебенце на финала!

# 622
Най накрая хубав пост
Честита и до финал Мери ❤️
Повлачвай крак тука, да не се задържаме
Момичета, знам че не е по темвата ,но от около седмица имам болка и тежест в десен крак, ама тежест като казвам напраяо умирам от болка,чакам си часа за неврологако изобщо съм за теб, междувременно чета ,че може да е симптоми на бактерии и пак във филма за хламидия
Моля ако някоя от вас има и най малка представа какви бяха изследванията които мога да пусна
Нещо с igG беше,но не си спомням
Ох,как искам вече всичко да е наред при всяка една от нас!

# 623
Честито, Мери!
Лека бременност, до финал!

# 624
  • Замък сред облаците
Тест за хламидия IgA, IgM, IgG, Реджина. И трите се пускат. Остра, текуща и минала инфекция съответно.

Иначе седалищен нерв, тромб също трябва да се изключат. Следи за отоци около глезените за последното.

Мери, знаеш ❤

# 625
Мери Честито ❤️ Прекрасни новини. Лека и успешна бременност до финал.

Аз се записвам с отрицателен домашен тест. Утре ще пусна и кръвен, както сме се разбрали. Но нямам надежди.

# 626
Merryhristowa , толкова се радвам!!! Всичко да е наред през цялата бременност и най-прекрасен финал! Heart

# 627
  • София
Аз пък ти стискам палци да е било рано за пиклив пък... време ти е да се изнасяш от тук!

Аз се записвам с отрицателен домашен тест. Утре ще пусна и кръвен, както сме се разбрали. Но нямам надежди.

# 628
# 629
Мери Честито, момиче! От сърце се радвам за теб!  Наистина за всичко си има причина! Лека бременност и до финал! Ех, че хубав завършек на седмицата! ❤❤❤

Пълнолуние Хайде, дано кръвният да е положителен! Чакаме още такива хубави новини! ❤

Общи условия

Активация на акаунт