Отговори
# 120
Love sea, нормално е с първа бременност да проличи по-късно. При първата ми бременност ми пролича чак в 5-я месец и то с прилепнали дрехи. Някои хора и в 6-я ме гледаха учудено като им кажех. Мислеха, че просто съм хапнала повече 😄 Сега, обаче, с по-тесни дрехи ми личи. А съм в средата на 4-я месец.

# 121
Момичета преди малко забелязах течение, беше ми се намокрило леко бельото, но не типичното бяло, а съвсем прозрачно, като вода. Много се притесних да не би да е околоплодна течност. На някой случвало ли се е?

Слагате ли утрогестан . Аз слагам и често се случва по воднисто и прозрачно ,не се притеснявай 🙂

# 122
Момичета преди малко забелязах течение, беше ми се намокрило леко бельото, но не типичното бяло, а съвсем прозрачно, като вода. Много се притесних да не би да е околоплодна течност. На някой случвало ли се е?

По - добре се обади на твоя АГ, за да ти е спокойно.

# 123
Nomadgirl, честито за хубавите новини!. Blue Heart Да те сложа ли на първа страница?

По темата с лекарствата и аз споделям мненията ви - слушайте АГ-тата. То и аспирин не трябва да се пие, ако четем листовката, но много бременни го приемат.

Педиатрите са различни. Но в крайна сметка майката си взема последното решение. Аз давах вода, но той не пиеше много. Нощното хранене го отказа на 1,4г.

Аз си намерих примерен колаж в старите мнения Simple Smile Тук съм сложила снимки когато съм била в началото на 4,5,6,7 и 8 месец.. Сега като сравнявам с тези снимки съм с корем като в 5 месец тогава. Казваха, че коремът ми е малък и бебето също, а се роди 3590гр

Скрит текст:
Аз все още нямам никакъв корем, а съм почти в 4 месец. Вие имате ли вече?
Кога е нормално да ми проличи при първа бременност?

В 14 г.с. на мен вече ми личи, въпреки че е първа бременност. Много се надявах да изкарам поне още месец "под прикритие", но бебка е решила, че й трябва място, та в резултат си имам оформено коремче. Аз съм и по-дребничка, така че още повече личи. Мисля, че и това е индивидуално и няма причина за тревога.

Относно раждането в главата са ми МД и Софиямед, но не съм го измислила още. Възнамерявам да се запише при някой от Софиямед за следене и ще преценявам впоследствие. В МД първоначално харесах Гърчев за следене, но след като прочетох някои неприятни коментари, разколебах се.

П.П. Честито на всички с хубави новини!

# 124
И аз имам подобно течение от няколко седмици, но не го мисля, защото миналата седмица бях на преглед и онзи ден ми излязоха резултатите от изследванията и всичко беше наред. Питай доктора си, но мисля, че е нормално.

# 125
Не слагам нищо. Ще изчакам да стане малко по-късно и ще звънна на АГ наистина. Успокоява ме поне че от снощи повече не го е имало.

# 126
На мен ми се е случвало с предишната бременност, но на по-късен етап (7 месец). И аз се бях стреснала, но се оказа фалшива тревога. Но при мен беше много мокро бельото. Обясниха ми, че е възможно понякога течението да е по-воднисто. Все пак за успокоение говори с АГ-то, но не мисля че имаш повод за тревога.

# 127
  • София
Nomadgirl, честито за хубавите новини!. Blue Heart Да те сложа ли на първа страница?

По темата с лекарствата и аз споделям мненията ви - слушайте АГ-тата. То и аспирин не трябва да се пие, ако четем листовката, но много бременни го приемат.

Педиатрите са различни. Но в крайна сметка майката си взема последното решение. Аз давах вода, но той не пиеше много. Нощното хранене го отказа на 1,4г.

Аз си намерих примерен колаж в старите мнения Simple Smile Тук съм сложила снимки когато съм била в началото на 4,5,6,7 и 8 месец.. Сега като сравнявам с тези снимки съм с корем като в 5 месец тогава. Казваха, че коремът ми е малък и бебето също, а се роди 3590гр

Скрит текст:

В 14 г.с. на мен вече ми личи, въпреки че е първа бременност. Много се надявах да изкарам поне още месец "под прикритие", но бебка е решила, че й трябва място, та в резултат си имам оформено коремче. Аз съм и по-дребничка, така че още повече личи. Мисля, че и това е индивидуално и няма причина за тревога.

Относно раждането в главата са ми МД и Софиямед, но не съм го измислила още. Възнамерявам да се запише при някой от Софиямед за следене и ще преценявам впоследствие. В МД първоначално харесах Гърчев за следене, но след като прочетох някои неприятни коментари, разколебах се.

На мен ми похвалиха също доктор Гърчев. Не съм чела подробно коментари за него, но не знам дали има доктор за който да има само положителни коментари.
Аз раждах първият път при доктор Вецев в Шейново, за който има много ласкателни коментари, но пък аз не останах впечатлена. Цялата тази работа родилките да минават като на поточна линия не ми хареса.

# 128
Здравейте, момичета.
Мина и моето БХС и ФМ. Всичко наред, хубаво видяхме бебето. Беше с кръстосани крака и все още не знаем какво е. 12+2 г.с., върви малко напред.
Моят корем си седи издут, най-вече вечер. Но мога да напипам самата матка и това много ме успокоява.
Хайде добрите новини да продължават все така! Heart

# 129

Скрит текст:

На мен ми похвалиха също доктор Гърчев. Не съм чела подробно коментари за него, но не знам дали има доктор за който да има само положителни коментари.
Аз раждах първият път при доктор Вецев в Шейново, за който има много ласкателни коментари, но пък аз не останах впечатлена. Цялата тази работа родилките да минават като на поточна линия не ми хареса.

Би ли споделила повече за раждането си при доктор Вецев?

# 130
Момичета ,пиете ли нещо за главоболието . Кръвното ми е ниско ,но и като го вдигна продължава главата да ме боли . Вече трети ден не е спирала ,а не издържам само да лежа . В 12 седмица съм . Днес бях на изследвания ,до сага излезлите резултати са добри и в норма . На 14-ти съм на фетална

# 131
Онзи ден цял следобяд ме боля глава и накрая преди лягане реших да взема един парацетамол, сигурно нямаше да заспя иначе.

# 132
Онзи ден цял следобяд ме боля глава и накрая преди лягане реших да взема един парацетамол, сигурно нямаше да заспя иначе.

Още избягвам хапчетата ,много ме е страх.  Пия кафе ,кола ,айрян .... ма не помага вече . Оф голямо притеснение е . А със съня как сте ,аз спя 5 часа точно през ноща

# 133
Момичета, пуснах изследванията, за които ви питах миналата седмица, фибриногенът пак се е вдигнал, другите не знам как са:

Има ли нещо притеснително, на какъв лекар се ходи, искам да реагирам веднага? Много се шашнах.

# 134
Момичета ,пиете ли нещо за главоболието . Кръвното ми е ниско ,но и като го вдигна продължава главата да ме боли . Вече трети ден не е спирала ,а не издържам само да лежа . В 12 седмица съм . Днес бях на изследвания ,до сага излезлите резултати са добри и в норма . На 14-ти съм на фетална

Пия само кафе, което малко ме облекчава. Аз съм с мигрена и имам кризи от по 3-4 дни със зверско пулсиращо главоболие, от което не мога и да спя. За момента обаче търпя като пич. Преди пиех беналгин, но сега не е вариант. Ако не успявате да изтърпите болката, обърнете се към АГ да ви препоръча подходящ медикамент. Доколкото знам, можете да приемате парацетамол, друг е въпросът колко помага.

Общи условия

Активация на акаунт