Отговори
# 645
Здравейте!В 14г.с и 6 дни съм и ми е любопитно,в тази г.с колко грама са бебенцата?

# 646
Аз съм в 16г.с. и все още понякога спя по корем с вдигнат крак. Иначе си спя наляво. Най-удобно ми е.
Няма ли да спират вече тези зацапвания в този период на бременността? Да не би това да се води цветна бременност?
Аз вече почти забравям да слагам утрогестан. Иначе трябва по 100 на вечер. Обаче мисля да спирам и да почвам магнезий. В петък съм на доктор, ще видя какво ще ми каже.

# 647
Здравейте, имам страшен косопад😢
При вас как е положението с косата? Не знам какво мога и какво не да ползвам, за да спра това, което се случва., 🤷‍♀️

# 648
При мен косопада намаля вече.
Искам да попитам има ли дами които са пили тонзилотрен и инфлуд за гърло и нос? Как сте го пили

# 649
Здравей , приемах ги 3 пъти на ден по 1 хапче.

# 650
Здравей , приемах ги 3 пъти на ден по 1 хапче.

След колко време усети облекчение?
Понеже в аптеката ми казаха да пия през 30 Мин по 1 5 таблетки и после вечерта пак така . И ми се стори голяма доза.

# 651
Искам да попитам има ли дами които са пили тонзилотрен и инфлуд за гърло и нос? Как сте го пили

В коя седмица си?

# 652

В коя седмица си?

19гс

# 653
Как сте, момичета? Аз вече се чувствам себе си, всеки ден усещам малкото човече да шава и е много приятно 😊 Баткото обаче за сметка на това е ту с температура, ту с отит или сополи. Празно няма 🙈 Имаме си проблеми с трета сливица и обмисляме операция скоро.
Днес записах час за фетална ехокардиография при д-р Румен Маринов.

# 654
Привет, момичета!

Точно се връщам от преглед, всичко е наред с бебка, пораснала е и си е увеличила теглото почти двойно от предния преглед Heart

Притесниха ме кръвните изследвания - хемоглобинът ми е 108. Преди да забременя беше над 130, а преди месец 120. Струва ми се, че много бързо пада. При вас как е положението?

# 655
Чудесни новини, licorne. 😊💜
Моят хемоглобин също е в близки стойности до твоя, пада си, което е нормално предвид увеличеният обем на кръвта.
На мен ми предписаха да пия Сорбифер по една таблетка и след 3 седмици пак ПКК да видим как се движи.
Привет, момичета!

Точно се връщам от преглед, всичко е наред с бебка, пораснала е и си е увеличила теглото почти двойно от предния преглед Heart

Притесниха ме кръвните изследвания - хемоглобинът ми е 108. Преди да забременя беше над 130, а преди месец 120. Струва ми се, че много бързо пада. При вас как е положението?

# 656

В коя седмица си?

19гс

Ще поизчакам значи още малко, преди да предприема нещо. Благодаря!
Положението наистина е плашещо...

# 657
Резултатите от скрининга най-накрая са готови и минах през АГ.
Каза,че всичко е наред.

Към края на месеца каза да мина през него отново за да разберем пола.

# 658
  • София
За косопад използвах през първата бременност чисто био рициново олио. От Зоя. Веднъж в седмицата се мазах, спя с него и измивам косата на следващият ден. Косата дори ми се сгъсти. В момента отново го ползвам от време на време.

# 659
И аз усещам бебето от около една седмица. Близо месец не бях повръщала, но гаденето още си продължава. Е, днес си повърнах обилно да си припомня какво е.

Общи условия

Активация на акаунт