Отчаяна съпруга

• 10 685
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Мен ми е чудно какво работи тоя с това работно време ?!
Айде де. Чак пък се налага да се прибира до вкъщи да се къпе и пак на работа.

# 76
Може пък верно да е на работа. Колежката да му плаща за секс услуги. Затова се прибира, къпе се, оправя се и отива на втората работа.

# 77
  • София
И то да е работа, при която е оправдано да се прибереш за душ и да се върнеш обратно до след полунощ Joy И аз се записвам в списъка на чудещите се, нищо не му хрумва.

# 78
Може пък верно да е на работа. Колежката да му плаща за секс услуги. Затова се прибира, къпе се, оправя се и отива на втората работа.
Тя, ако имаше пари да му плаща за секс, нямаше да се завира в тяхната стая, да почива.

# 79
Изпотява се човекът, трябва да се освежи.

# 80
Тя, ако имаше пари да му плаща за секс, нямаше да се завира в тяхната стая, да почива.

Е, пестенето от стая е оправдание. Да са близо и двете. Докато едната спи, другата се забавлява. Тоя е най-щастливия мъж на света. Праска двете, без да има драма междурях!

# 81
  • Далечният изток
Тъкмо щях да пиша - евала на тоя мъж. Добре е приспал законната, има му доверие, не го занимава с нищо вкъщи, не му търси никаква сметка. Прибира се пичът като на хотел, манджа, баня и легло... Въобще, идилия някаква.

# 82
  • София
Може пък жената тайно да си търси с кого да върне - я каква реклама си направи - перфектната жена и домакиня, дийп троут мастър... Къде спят съфорумците?

# 83
Пък аз искам да знам как жена, която сама се грижи за две деца, къща, двор, камина, готви и чисти и тн., има сили, време и желание да прави дийптроутинг на мъж, когото чака да се прибере в 2 ч. през нощта... и после става за работа и всичко отначало... Кка, бе, жено, как
Така! Когато мъж, на когото му е скучно, пише от името на жена. Моят съвет е: Не се връзвайте да давате много съвети на тази "отчаяна" съпруга!

# 84
Рф, ще те развали тоя форум... първо за тройки се размечта, сега и колежката намеси... внимавай, че фантазиите са безплатни, ама дали ще удържиш, ако тръгнат към реалност Joy

Е де, като сме на диета не значи да не разглеждаме менюто Simple Smile

А и бившата ми е предлагала съвсем реално тройка с нейна приятелка, при тва два пъти, ама нещо хич не ме изкефи идеята на момента.

# 85
Здравейте първо се извинявам,че пиша в тази група по такава тема,но не знам от кого да поискам съвет имам брат на 32 години който е зависим от алкохола преди 2 години баща ни почина,след 1 година се раздели с приятелката си бяха 5 години заедно и след това положението излиза извън контрол пие абсолютно всичко до безсъзнание ако не употреби алкохол ръцете му треперят държи се не адекватно за сега поне само като е на работа не пие,но вечер като се прибере и се започва до късно вечерта спи няколко часа и тръгва на работа и така следващата вечер всичко се повтаря всички близки сме говорили с него ами не той изобщо не приема и вече даже не се храни само пие моля за съвет как да му помогнем защото няма да отиде да се лекува доброволно а е млад и живота е пред него

# 86
Ох, сещам се за една потребителска тук, пухито. И тя имаше връзка със семеен мъж, ходеше у тях да правят секс, докато жена му си е вкъщи, бяха ходили на море заедно - той с жена си и детето, тя с нейното дете, правеше секс с него в хотел, докато детето й спи в същата стая, че даже и за Коледа я бяха поканили с нейното дете у тях, не знам дали отиде. Тя иначе уж беше интелигентна жена, ветеринарен лекар, но беше доста пълна и нямаше никакво самочувствие. Което обаче не пречеше на оня, също дебелак, да я оножда, докато жена му е в съседната стая. Може и онази женица да си е мислила, че пухито е само приятелка, която няма  как някой да се прежали да я такова... Че и на Коледа да я канят вкъщи.
Така че, светът е пълен с отчаяни жени, готови на всичко заради единия гол.
И там мъжът беше известен, уважаван и ценен кадър, който нямаше 40 лева за хотел, та водеше пухито вкъщи, при жената и детето, да я "люби".

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 14:38 от Прекрасная Василиса

# 87
  • София
Скрит текст:
Рф, ще те развали тоя форум... първо за тройки се размечта, сега и колежката намеси... внимавай, че фантазиите са безплатни, ама дали ще удържиш, ако тръгнат към реалност Joy

Е де, като сме на диета не значи да не разглеждаме менюто Simple Smile
А и бившата ми е предлагала съвсем реално тройка с нейна приятелка, при тва два пъти, ама нещо хич не ме изкефи идеята на момента.

Сега съжаляваш ли, че отказа?

# 88
И аз се сетих за Пухито.

# 89
Секса явно продава. Включително вдига посещенията. Аз докато четах поста на авроката паднах от смях няколко пъти. Деептроутинга направо изби всички риби във всички океани. Логичнич въпрос е как може тази техника да се научи, как точно се учи това. Според мен се използва някакъв пред наподобяваш пенис, щото теорията няма какво точно да я учиш, но практиката е важна.

Общи условия

Активация на акаунт