Отчаяна съпруга

• 10 681
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
Сняг, лед, съвсем нормална зимна ситуация. Понякога и зимните гуми не помагат срешу пързалянето. Винаги съм се чудила какви са мотивите на автора и какви са бъдещите му творчески планове.

# 91
Скрит текст:
Рф, ще те развали тоя форум... първо за тройки се размечта, сега и колежката намеси... внимавай, че фантазиите са безплатни, ама дали ще удържиш, ако тръгнат към реалност Joy

Е де, като сме на диета не значи да не разглеждаме менюто Simple Smile
А и бившата ми е предлагала съвсем реално тройка с нейна приятелка, при тва два пъти, ама нещо хич не ме изкефи идеята на момента.

Сега съжаляваш ли, че отказа?

Малко. Наистина ми е фантазия и от тази гледна точка, да. Обаче като си спомням с коя щеше да е тройката и колко ме дразнеше само с присъствието си, по скоро не Simple Smile

# 92
Може пък жената тайно да си търси с кого да върне - я каква реклама си направи - перфектната жена и домакиня, дийп троут мастър... Къде спят съфорумците?

Жена която се хвали, че е научила деептроутинг е като приятеля на мъжа на жената в предната тема. Жената се хвали, но реално нищо не може да направи.

# 93
Тази тема има реални шансове да се нареди до онази с мъжа-програмист, нека я върнем към дълбокото гърло, моля.

# 94
Тази тема има реални шансове да се нареди до онази с мъжа-програмист, нека я върнем към дълбокото гърло, моля.

Казва се деептроутинг, а не дълбоко гърло.
И аз това казвам, как се учи тази "техника"? Трябва да се разясни. Моето мнение е, че много зависи от колко е голяма усната кухина, защото мъдреците много пречат. При малка устна кухина деептроутингът става много неприятен.

Дийптроутинга сам по себе си не е нищо особено. Трябва да се практикува дърти толк. Дърти толкът много подобрява усещането и качеството за мъжа.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 16:08 от Анонимен

# 95
И то да е работа, при която е оправдано да се прибереш за душ и да се върнеш обратно до след полунощ Joy И аз се записвам в списъка на чудещите се, нищо не му хрумва.

Само за жиголо се сещам аз, но този не е ли много дърт и амортизиран вече?

# 96
  • София
Ноу мърси, учи се. Всичко си има трикове.

# 97
Да се включва авторката и да разясни тези трикове.

# 98
Историите за тази Пухи съм ги чела само преразказани, но сега се замислете…

Пухито и официалната жена заедно. То си е тръпка да дебнеш да не те хване жена ти с Пухито в другата стая… сега ако и детето на Пухито е било от тоя… признавам я! 😂😂

# 99
Всъщност в интерес на истината Пухито не делеше стаи с бившата. Те даже две бяха в нейният случай. Ако помня и правилно децата на любимия бяха са еднаква възраст.

# 100
Пък аз искам да знам как жена, която сама се грижи за две деца, къща, двор, камина, готви и чисти и тн., има сили, време и желание да прави дийптроутинг на мъж, когото чака да се прибере в 2 ч. през нощта... и после става за работа и всичко отначало... Кка, бе, жено, как
И аз искам да знам... не за дийп... а за това как има сили за всичко. В 22 часа вече ми лепнат очите, а имам само едно дете и почасова работа.
Ако темата е реална /което не ми се вярва/ - бих те посъветвала стрелбата веднага да ти стане хоби и ти да отиваш в съседния град да я практикуваш с мъж си.

# 101

И аз искам да знам... не за дийп... а за това как има сили за всичко. В 22 часа вече ми лепнат очите, а имам само едно дете и почасова работа.
Ако темата е реална /което не ми се вярва/ - бих те посъветвала стрелбата веднага да ти стане хоби и ти да отиваш в съседния град да я практикуваш с мъж си.

По-добре да стреля по него, а не с него и да си намери някой нормален после.

И аз оправдавах навремето един такъв работохолик, чак и бърнаут терапия му предлагах, докато не се оказа бременна - работата му.
Така, че потребителке, ако мирише на л*йно, изглежда като л*йно, и има вкус на л*йно, то най-вероятно е л*йно

# 102
Ей тва ме озадачи:
Цитат
Съпруга ми се прибира горе-долу по същото време, изкъпва се и отново се връща на работа.
Полицай ли е? И доработва като охрана?

# 103
Да, охранява колежката.

# 104
Абе като бяха на море, бяха в отделни стаи Пухито с нейното дете и любовникът с неговото и жената. И двете си контактуваха възпитано ...
Ама като я водеше у тях да правят секс, жена му си беше вкъщи, в съседната стая, за детето не пишеше къде е.

Общи условия

Активация на акаунт