Тренировки в домашни условия - 119

• 59 627
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде по Дунава
Но ако ви опиша какво ям... Grinning
Опиши.

# 136
Повечето вече мислим за чистене, но ако някой иска силова програма, ето Liift More - https://disk.yandex.ru/d/S5-EOMMXgLjuxA

# 137
Хора...благодаря за коментарите за фюъл ❤️ попрегледах я и аз и ми се стори много Ръш за мен,моята цел в да огранича силовите до 3 качествени на седмица и през интервалите да вкарам повече кардио ,още повече ,че сега уикенда ще сме само навън като се стопли времето ...
Днес -Epic Еndgame_01 -крака .

# 138
Здравейте!

Вчера - ден 47, Епик Ендгейм (тренировка за крака чрез безброй вариации на български клек):
Скрит текст:

Каква тренировка?! Краката и дупето ми я усещат и днес Simple Smile. Структурата е 30сек.едно упражнение, непосредствено последвани от 30сек.вариация на това упражнение, след което 30сек.почивка. Повтарящото се упражнение също е български клек - със собствено тегло и наклон напред. Работи се с два дъмбела, с един дъмбел и без дъмбели. Аз използвах 2*6кг. Финишърът не е български клек...

Днес - ден 48, горна част на тялото (лицеви опори и корем):
Скрит текст:

Много трудна за мен тренировка...не искам да я повтарям скоро. Имаше упражнения, които не си помислих да опитам в оригинал, съответно правих модификации. Доволна съм от себе си, че завърших това чудо и не се отказах дори и на финишъра, но наистина не искам да се сблъсквам скоро с нещо подобно. Упражненията за корем ми се сториха като детска игра.

Следващата седмица планирам да започна IRON.

Аз започнах да тренирам с цел да стегна тялото си, което по природа е слабо, но постепенно започна да губи формата си...не исках да бъда желе. Минах през Руми Илиева, с която тренирах 2 години, а благодарение на тази тема открих Карълайн, за което съм благодарна. Започнах с Епик Бегинър, а след нея реших да работя по реда на публикуване на Епик програмите. Приех, че има логическа връзка между тях. Не съжалявам за решението си. Установих, че с постоянство могат да се постигнат задоволителни резултати по отношение на външния вид (или поне това, което аз целя). По отношение на храната също направих някои промени - увеличих приема на протеин и за обяд нося храна от вкъщи. В началото започнах с 2*5 или 2*4 (за долна част) и 2*3 (за горна част и то с усилие), а сега работя преобладаващо с 2*8, а понякога и с 2*10 (за долна част) и 2*4, рядко с 2*5 - за долна част. За глутеусите използвам 18кг. В началото ми бях много трудни изометричните упражнения, като не можех за издържа и 1/3 от заложеното време, а сега макар и със сериозно усилие, успявам да издържа целия работен интервал. Лицевите опори изпълнявам "по-дълбоко", имам значителен напредък и по отношение на упражненията за корем. Любопитно ми е какво мога да постигна с домашни тренировки, сравнително добро хранене без ограничения и постоянство...

Надявам се, че не съм ви отегчила с чаршафа, който написах току-що!

Хубав ден!

# 139
  • Стара Загора
Деа , винаги ми е много полезно да те чета.Прави ми впечатление и че в Heat , 3 i Endgame има в края една такава тренировка с преобладаващи лицеви опори .В предните две не ги направих, ще видим в тази дали ще се надъхам да се пробвам.

# 140
И в края на Епик 3 има тренировка основно с лицеви опори. Спомням си, че ужасно ме озори и съм любопитна сега, година и половина по-късно как бих се справила.
Днес обаче си държа любопитството към физически предизвикателство дълбоко потулено. Снощи изневиделица ме събори грипът. 15 години не съм боледувала, като изключим КОВИД и съвсем не преувеличавам!  Какво е това чудо - вчера сутринта вдигах две по 12.5 и 1 по 25, тази сутрин д***то си не можах да вдигна от леглото. Явно не само от трудната тренировка ми е причернявало вчера.
Много е гаден този този мартенски вирус…

# 141
Деа , винаги ми е много полезно да те чета.Прави ми впечатление и че в Heat , 3 i Endgame има в края една такава тренировка с преобладаващи лицеви опори .В предните две не ги направих, ще видим в тази дали ще се надъхам да се пробвам.
Благодаря!
Да, във всяка една Епик програма, в последната седмица, има тренировка с преобладаващи лицеви опори. От всички до момента, тази която направих днес най-много ме затрудни и предизвика. Знаех, че ще е така още след като я прегледах, но не се отказах и я завърших, макар и с модификации на места. Винаги, когато ми предстои нещо, което знам, че е трудно за мен си казвам "ще опитам"...опитай и ти.
Vetrena, около мен е пълно с болни от един и същи вирус, съпроводен със загуба на гласа, ужасна кашлица и температура. Ако имаш същите симптоми не го подценявай, защото продължава дълго, ако не се вземат своевременни мерки.

# 142
  • Стара Загора
Нещо много ме плашат тези тренировки с лицевите.Те и тези с бърпитата ( имаше няколко страшни направо ) също, но за тях някак си си се надъхвах .Но ще видим. При всички положения съм позаякнала, но продължавам от колене да ги правя.

# 143
60/99 IRON Series 30 Min Full Body Circuits Workout - Dumbbells | 24 + IRON Series 30 Min Superset Arms, Abs and Core Workout | 20 + бързо ходене 44 мин
61/99 IRON Series 30 Min Upper Body Workout - Antagonist Sets | 27 + IRON Series 30 Min Dumbbell Glute Workout - Iron Glutes | 28 + бързо ходене 55 мин
62/99 IRON Series 30 Min Final Full Body Workout - Hypertrophy | 29
63/99 IRON Series Finale 30 Min Arms, Abs and Core Workout | 30
^^^ Good job, old girl, good job Grinning Grinning Grinning Самопотупах се и аз Grinning
64/99 FUEL Series 30 Min GIANT LEG DAY Workout - Dumbbells | Day 1 + Гребане 33 мин

И аз модифицирах вчера първата тренировка на FUEL. Изобщо съм на принципа "почвам си тренировката за деня, пък ако умра ще имам извинение да модифицирам, какво толкова, постоянството е по важно!" Пулсът го качих до 156.

Ветрена - бързо и леко оздравяване!

Деа, никога не ни отегчаваш, винаги си много полезна! Изобщо не се притеснявай да пишеш чаршафи - не си ли се усещала, че като седнеш да го опишеш за нас някак ти се подреждат и систематизират впечатленията?  (поне при мен е така, велика е силата на писаното слово!)

PS Първата половина на IRON държах храната под контрол, но във втората половина имах много напрежение и стрес по други линии и въглехидратите ми удариха стратосферата. В резултат дупето има напредък забележителен, но и обемът на краката ми също, та ще правя някои модификации в дните за крака на FUEL.

PS Вчера за първи път забелязах, че плочките на КГ са асиметрични, не ми беше правило впечатление досега.

# 144
Лейдис, сериозен въпрос - кой от трите:
1.Fitbit Versa 4
2.Fitbit Sensa 2
3.Garmin Vicomove 3s

Или друга идея в този ценови диапазон?

# 145
Минавам само да благодаря за споделеното как ходенето назад на пътечка се отразява добре при проблеми с кръста. 10 минути с бавна скорост и висок наклон имаха благотворен ефект при мен.

Цялостната атмосфера и тонът на някои потребители не са моето, но заради полезности, като горната, понякога надничам тук.

# 146
  • Бургас/Пз
Лейдис, сериозен въпрос - кой от трите:
1.Fitbit Versa 4
2.Fitbit Sensa 2
3.Garmin Vicomove 3s

Или друга идея в този ценови диапазон?
Орхидейка, не съм имала нито един от трите, но съм фен на Гармин. Много време бях с тази марка и ако не бях намерила алтернатива, на която батерията да издържа повече, вероятно нямаше да го сменя. Обаче това зареждане на 3 дни ме побърква. Бих избрала най-добрата батерия от трите Simple Smile

Линофрина, съжалявам, че си останала с такова впечатление за атмосферата в темата. Аз лично никога не съм усещала какъвто и да е тон. Надявам се, че самата аз не съм прекрачвала границата му...поне се старая да е така.

# 147
Привет !
Епик Ендгейм_02 -горна част -много ми хареса ! Засега ми е супер програмата ! ❤️

# 148
  • Бургас/Пз
Привет !
Епик Ендгейм_02 -горна част -много ми хареса ! Засега ми е супер програмата ! ❤️
Ако трябва да съм честна и да степенувам програмите, които съм правила бих ги наредила така: 1.Ендгейм, 2.Епик3, 3.Iron,4.Fuel.

В момента правя Fuel, утре приключвам втората седмица. Бях поизостнала малко, но влязох в ритъм. Четири поредни дни тренирах и в петък бях супер изморена. Днес също ще е само разходка, а утре тренировка. Само като й гледам името и се плаша 🤣 https://youtu.be/JzdIBkcjSyI

# 149
О...много благодаря за тази класация Ани!  С теб харесваме едни и същи тренировки само за времетраенето се разминаваме 😁 значи следващата ще е епик 3 ! 💪
Днес отчитам ЕПИК мързел... 🤣 Заведох детето на математическо в 9 ,легнах и спах,четох ,спах ,четох ...чак до сега -два часът е .Ще сляза в гаража да направя някакво кардио ,че не ми се занимава с друго и довечера съм на купон .

Общи условия

Активация на акаунт