Тренировки в домашни условия - 119

• 59 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Привет !
-Горна част и корем айрЯн😜 , ходене по пътеката във вариации

*Ходенето назад на пътеката ми отклещи кръста ,нямам представа каква е причината за този феномен ,напълно случайно стана ,не е търсен ефект... To whom it may concern....

# 76
  • Там където
Разгеле и аз намерих 5 мин. време да драсна 2 реда.
Агент, страхотна си - през ден си чета началната страница и си се хиля сама Simple Smile
НФБ, неблагородно завиждам за фитнесчето- при мен е като в целодневна детска градина:гири, ластици, пудовки, топки, босу всичко е разхвърляно във 5 стаи ... ходене назад и степер назад (или качване на стълби назад) е супер за Д-то между другото

Аз нали съм си куку и имам проблеми с шопинга от всякакво естество Simple Smile както цяла година мънках, че не ми допада Румяна и имах годишен абонамент без да тренирам с нея, сега видях 2 на цената на 1 и купих 6 мес абонамент, който де факто ще е една година...

Пак се позагледах в сайта и от утре почвам една нейна програма ВЕЛИКОЛЕПНИ КОРЕМ И ДУПЕ + някаква двуседмична на боховците Start the FREE 14 Day Yoga Journey.

Хубав уикенд на всички!

# 77
Ооо и на мен тежестите,топката и ластиците са ми в хола и няма да ги местя ,супер удобно ми е като стана да тренирам без релокация и да съм на отворен прозорец ....
За днес към час и половина големият шлем 😂 -ходене ,спининг и гребане ....с бележка към себе си да внимавам повече да не се повтаря ,че за мен повече от 30-40 Мин тренировка е пагубна и изтощителна с  едва-едва  закрепените ми хормони ....после съм откарала час и половина сън следобяд ,добре,че беше почивен ден ...Общо взето се увличам и като си сложа еди слушалки с музика не усещам кога минава времето...

# 78
No Frame, страхотен домашен фитнес!

Ветрена, браво за тапията за вината!

Qaki, този тип пазаруване е много в мой стил... Старая се да се боря с него ...

Аз продължавам с Iron и йога. Започвам да заменям гребането с бягане. Ски сезонът върви към края си и това ще отвори време в почивните дни. Трябва да оправя и яденето преди да дойде козуначеното време 😉

Оплаквах ви се наскоро от целулит. JoanaV има 30-дневно предизвикателство за борба с целулит този месец. Едно упражнение на ден, което правя в допълнение към тренировката за деня. Започнах го - не че очаквам вълшебства, но някак си ми е по-лесно да се концентрирам върху нещо когато следвам програма. Върнах се към сухото четкане.

# 79
Sprinkles, ако ще бориш целулита спри млечните. Ама всички, вкл. кисломолочные. Опитай едно 4-5 седмици, така и така сезонът на червеното със сирена изтече вече. Ако има ефект очеваден в това направление помисли в дългосрочен план дали може да въведеш някакви по-реалистични ограничения!

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 20:44 от Agent Provocateur

# 80
За днес един час преход с дог-а 🐶 и голямо лежане ,спане сериали ....доволна съм...

# 81
  • Там където
Аз почнах Румяниното великолепно дупе и корем- ех няма такова дрънкане на глупости- моето сладко дупенце, великолепно дупенце.. все едно ще забавлява бебе; иначе като упражнения си беше ОК; Другия път без звук Simple Smile Виж боховците, които също почнах вчера много ми харесаха

# 82
Днес пак час и половина преход,обяд с приятели навън ,ракийка ,салатка 😜 и следобеден сън.

# 83
  • Бургас/Пз
Останаха ми три тренировки от Iron. За мое съжаление не можах да я завърша в календара и ще я довърша другата седмица.
Днес обаче ми се правеше нещо по-дълго за долна част и се спрях на тази тренировка. Много съм доволна https://youtu.be/RURSnhLTB5k. Въпреки по-леките тежести, успях да направя всички повторения в темпото на Каролин, което за мен си е супер.

# 84
  • Някъде по Дунава
Привет! Миналата седмица завърших с 4 тренировки от Fuel , днес правих ден 5 кардио с дъмбели https://youtu.be/SXE-3rg33SM Честно казано кардио не усетих. Беше си тренировка за цяло тяло. Каролин работи с 2*10 кг, аз с 2*4кг. Състоеше се от редуващи се сетове за горна и долна част от по 4 упражнения, всяко по 30 сек. Определено ми хареса тренировката. След това направих и допълнението към нея - 20 Мин кардио. Тук вече се натоварих доволно.
https://youtu.be/XTzgm-pMQ6I

# 85
Започвам седмицата с тренировка крака ,Айрън -почти без тежести я правих отпади и клек в страни с петица ,ще товаря на дупе 💪Краката ги оставям на собствено тегло ,засега ,малко да посваля и изчистя за лятото ,до краят на деня ще добавя някакво ходене или гребане , идеално ще е ако вместя и някаква йога или стреч...ще видим...
Много съм доволна от храненето ми от месец от вече започна да дава резултати -нося си храна от вкъщи-протеин +въглехидрат и това ми е основното хранене за деня ,взех протеинови барчета на промоция и ям по едно следобед с кафе,сутрин след тренировка протеин ,а вечер основно салата с нещо друго ,почти не изпитвам глад и не посягам към сладко ...това може би е и от хром пиколината .

# 86
Здравейте!

Завърших седмица 7, Епик Ендгейм...много ми допада тази програма, може би апогея на всички Епици.

Днес правих поредната тренировка от посочената програма - ден 36, рамене:
Скрит текст:

При Карълайн малките работни тежести никога не означават лека тренировка Wink. Аз използвах 2*6 и 2*4кг, а тя - 2*9 и 2*6. Структурата е кръгова - 3 кръга *8 упражнения, работен интервал 1 минута, почивка 30 секунди. Сериозна работа и също такъв финишър.

No_frame bitch, и аз нося от вкъщи храна вече 4 месеца. Много добре се чувствам. Ето снимка на днешната ми кутия. И аз следобяд хапвам по 1/2 протеново барче. Сутрин закусвам едно мое творение - 30гр.овесени ядки, 1 яйце, 60гр.белтъци, доза протеин, 100 гр.скир/кварк/котидж и малко вода. Това го забърквам и пека на тиган като бъркани яйца, добавям  накрая шепа боровинки. Вечерям разнообразно, но умерено. Всеки ден ям черен шоколад след вечеря.
Скрит текст:
Успешна седмица!

# 87
Аз почнах Румяниното великолепно дупе и корем- ех няма такова дрънкане на глупости- моето сладко дупенце, великолепно дупенце.. все едно ще забавлява бебе; Другия път без звук Simple Smile

Aaaх, пак ли сме на темата с дупенцата!?!? Ще контрибютвам, как без мен Wink Обаче този път няма да ви занимавам отново с потния американския ръб бат Брет или руското Кате, а ще ви представя нова белоруска звезда , която познава сериозно темата Grinning Пък и името и хубаво и почти нашенско - Злата.

Започвам с един неин файл, който да ви даде възможност да категоризирате типа дупе, което имате и да ви ориентира кои типове упражнения ще коригират някои дразнещи ви специфичности и ще ви докарат по-близо до идеалната прасковидна форма Wink
ФАЙЛ

Следват няколко клипа, които се концентрират на бричовете, на hip dips (напомнете ми как се водеше това на БГ), както и на това как да коригираме дупетата без да увеличаваме драматично краката.

Почвайте да четете и да гледате и да не съм чула оправдания, че сте бягали от час по руски!
21 век е, има Гугъл Транслейт, субтитри, превод на субтитри, превод от картинка, етц.!

И разбира се, кака Злата цитира бат ни Брет, но по странно стечение на обстоятелствата го е прекръстила на БреД (което е супер забавен лапсус калами на руски или май трябва да употребя лапсус клавиатури Grinning)
https://www.instagram.com/p/CVP2fBmInBq/

PS Уф, а щях да се отчитам:
50/99 Кънки на лед 90 мин + Гребане 33 мин
51/99 IRON Series 30 Min Shoulder Workout - Compound & Isolation | 15
52/99 IRON Series 30 Min Hamstrings Workout - Hip Extension & Flexion | 16 + Гребане 44 мин
53/99 IRON Series 30 Min Dumbbell Glute Workout - Supersets | 18
54/99 IRON Series 30 Min Muscle Building Full Body Workout | 19 + IRON Series 30 Min Complete Upper Body Workout | 17

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:07 от Agent Provocateur

# 88
Много ми допадна този файл за формата на дупето, искрено се забавлявах с него. Секси Злата.

Аз бях на ски миналата седмица, повечето обаче беше изкуствен сняг, а не като при Спринкълс. Изобщо малко тъжна работа, ако човек не се качи над 2000м. След като изпрах, прибрах багаж и се наспах, мисля че се чувствам длъжна да продължа пак с тренировките.

Преди ските заведох ММ на може би първата му групова тренировка. Беше F45, което е съкратено от Functional 45 minutes training.
Скрит текст:

Случихме на силова тренировка в този ден, която се изпълнява обаче с доста бързо темпо и смяна на упражненията. Направи ми впечатление, че не си поплюват с тежестите, за долна част най-ниските бяха 8 кг и пудовка 16 кг. Не знам един напълно начинаещ как би се чувствал. Във всеки случай, ММ още в средата на тренировката каза, че нещо му придърпва кръста, а до края на деня вече не можеше да стане без обезболяващо.

Остава ми съвсем малко от 21 day fix и колкото ми е забавно, толкова ме сърбят ръцете да започна нещо по така.

Коментарът на Арсен за вдигането на силата с Каролин ме впечатли.

Много ми хареса заличката на Ноу, дори не забелязах, че няма прозорец. Сауната много надгражда нещата.

# 89
  • Бургас/Пз
Утре приключвам с Iron и сега се чудя с какво да продължа... Колебая се между Fuel и дали да не повторя пак Ендгейм. Май повече клоня към първата.

Общи условия

Активация на акаунт