Тренировки в домашни условия - 119

• 59 985
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Привет, мацки 😍
Чета ви с радост коя къде какво и как прави в летните дни.
Дез, честно, не знам къде си скрила тези килограми, изглеждаш чудесно!!

Аз почивам от тренировки тази седмица.
Всеки ден обаче имам по 20 000+ крачки из Будапеща и не само. Днес и утре са посветени на йога, а от понеделник отново хващам дъмбелите, за да направя последните две седмици от Beastmode.
А за менопаузата - ами…., факт е вече при мен. Отбелязах 9 месеца без цикъл. Може би и заради нея съм много по-мила към себе си - без драстични ограничения, без ексцесии. Мина им времето. Сега искам просто да мина през това спокойно, уверено, по възможност - със стил 😊
 Теглото бива (54 кг, 164 см), въпреки че общо взето не спазвам режим, само протеините държа под око.
Хормони не взимам под никаква форма.
Разчитам на една добавка със соеви изофлавони, на спорта и кафето сутрин, на черния шоколад през деня и на виното вечер.
Последното ми откритие е безалкохолната бира - много ми е вкусна, ниските калории са чудесен бонус.
Голямото ми изкушение са летните плодове.
Обожавам ги всичките. Утре ще навестим родителите на мъжа ми и отсега се чудя как да опазя смокините от себе си 😂

# 661
Дез изглеждаш прекрасно но ти си знаеш как се чувстваш.
Аз съм много дребна и при мен си е постоянен режим и все се боря с мазнините. Наскоро ми препоръчаха др. Michael Mosley, има какво да се научи от него.
Аз бях започнала с приложението на Каролайн,обаче много ми прекъсваше и не можах да го пусна на телевизора.  Трябваше да прекъсна абонамента,следя обаче коментарите и казват че проблема все още не е оправен. Има и коментари че приложението на IPhone няма такъв проблем.

# 662
Здравейте, аз завърших и втората седмица на SFT много ми допада.  Беше съчетана и с доста колело. В един от дните направих две тренировки от календара на SFT. Тази седмица го дават много топло, а и възможностите ми за тренировка намаляват. Та ще видим дали да не орежа много калориите и тренировките - жегата предразполага.

# 663
Дез аз за височината питам не за обиколките ...иначе да ,супер си изглеждаш на снимките ...иначе за цикълът решена съм да си го запазя възможно най- дълго....тя темата дълга и широка ,но ако се стигне до там настоявайте за биоидентичен прогестерон ...
Ъъъъ вчера излизах вечерта и няколко хора ми казаха ,че съм отслабнала видимо ....обаче фейса ми е изпит и посърнал ...което май е факт 😅

# 664
  • 1st floor
Дез, смени кантара!
Сега ти гледах снимките във ФБ, лигите ми потекоха и рязко огладнях, а е рано за обяд.  😂
Днес потегляме от морето и утре сутрин ще имам челен сблъсък с действителността. Чудя се дали изобщо ще имам желание да се кача на кантара и да видя какви съм ги надробила тия 16 дни. Тук няма кантараи, сантиметри, огледала в цял ръст. С две думи - в Рая съм. 😂

# 665
Дез аз за височината питам не за обиколките ..
о....тя темата дълга и широка ,но ако се стигне до там настоявайте за биоидентичен прогестерон ...

Височината ми е цели 156см. Blush Аз писах по-горе, затова мислех, че за обиколки питаш.
Пиша си зад ушите биоидентичен прогестерон. Да видим какво ще каже докторът.

Събудих се на 23 градуса и след дъжд! Разкош! Излязох да потичам в гората, супер беше.
Веднага се снимах след ставането още, за преди и след. Сега ще пусна снимки от телефона.
Моля, не ме цитирайте, по гащи съм, на втората се преобух с гащи за тичане, но си е бельо, не бански.
Кантарев днес:

.....
Така. Показах изходния вариант, да видим кога ще видя разлика.
На 1.10. ще пусна "преди и сега".

Edit:
Горна част с Каролин. Днес двойна тренировка, доволна съм.
Храната ок.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 22:02 от Dez

# 666
  • Варна / UK
Привет и от мен Simple Smile
Чудех се в коя тема да пиша, понеже тренирам основно в зала, a не вкъщи...
Обаче тук обсъждаме разни интересни образи (Агентче, много благодаря, че сподели интервюто с д-р Бенджамин Бикман, сега чета "Why We Get Sick" - most illuminating so to say Hug ) и се сетих, че не сме обсъждали Браянчо Джонсън и неговия Blue Print:
Скрит текст:
Гледах едно видео на Стан Събев, в което става горе долу ясно с какво се е захванал Bryan Johnson.
Видеото на Стан (което на мен ми беше по-интересно от това, с което Браян се занимава Grinning ) е това :

Та значи Браян Джонсън се е захванал да живее здравословно; инвестирал е една камара пари в това да изследва какви добавки да приема и кога, как и какво да се храни, как да тренира и т.н. Ето тук е информацията, която е споделил за експеримента, с който се е захванал от две години насам:
https://blueprint.bryanjohnson.co/
Аз естествено разцъках добавките и тренировките; цялото това "здравословно живеене" ми се вижда малко налудничаво, ама Браян си знае (има пари, харчи за каквото си иска).
Понеже видях, че Браян приема NAD, разрових малко и реших да пробвам NMN (модифициран вит. В3, прекурсор на NAD) заради предполагемия  antiage ефект. Повече инфо тук:
Изпих една опаковка от капсули 500mg, поръчах втора, не дойде (върнаха ми парите от Ebay, да са живи и здрави). Сега приемам 500mg под езика сутрин на гладно от ето този:
Скрит текст:
тоест половин доза, не 1000mg, трябва  да ми стигне за два месеца

Този специално го взех от Амазон
https://www.amazon.co.uk/dp/B0BYJTL151?psc=1&ref=ppx_yo2ov_d … b_product_details
За какво ви занимавам с NMN-a? Ами струва ми се, че ми забърза метаболизма (някъде четох, че има и такъв ефект, но точната статия сега не мога да изровя). Без да съм в cut, без да се зоря допълнително с кардио, след около 3 седмици прием забелязах, че почнах леко да чистя. Аз по принцип съм в почти непрекъснат bulk, искам още мускул, то с него се качва и мазно (повече мазно отколкото мускул), но няма да мирясам докато не кача още. После ще cut-на леко мазното и ще поддържам. Абе имам работа за горе-долу още две години +/- Joy .
Днес си направих progress photos, 54.2kg (ръст 163cm)съм в момента (а по принцип поддържам около 54.8 - до 55.5кг, когато задържа вода заради закъснял МЦ - мда, менопаузата не прощава Grinning ):
Скрит текст:

Гърба така и не мога да го флексна като хората ама бая гръб съм заформила Grinning:

За antiage ефекта от MNM ще почакам още (пише поне 6 месеца да се взима, за да се види ефект), но за забързването на метаболизма май ще се окаже вярно. И освен това този месец ми дойде без проблем, навреме, нямам + едно кило задържана вода - чудо направо (аз съм почти на 50г.).
Dez, ти нямаш много да чистиш - просто имаш много мускул, за което благородно ти завиждам. Нищо чудно, че припкаш пред Адонис по баирите Simple Smile, чудесно е, че си си починала и заредила батериите. Много е важно човек да е happy Simple Smile! Аз не бих орязвала калориите много, основно бих съсредоточила приема на въглехидрат около един час преди и около час и половина след силова тренировка; протеина - на 3 -4 приема през деня.

# 667
  • Перник
Момичета, изглеждате страхотно! Heart Eyes
Дез, не ти е верен кантарът.

Аз днес имам мускулна треска от Витоша летен фест, а и е доста топло, така че направих това https://youtu.be/H3AQ-Vavpw0 леко раздвижване.

# 668
Страхотно удоволствие е да се върнеш към тренировките след презареждаща пауза!
От вчера започнах предпоследната седмица на Beastmode. Размених тренировките така, че първата да е цяло тяло - така предпочитам след почивка.
Тази сутрин правих ден 41 - крака. Толкова трудно скоро не ми е било! Няколко пъти си позволих допълнителни 10-20 секунди почивка, за да си поема дъх.
Staple упражнението беше суперсерия от статичен напад с тежести, последван от динамични отпади със собствено тегло. Другите упражнения бяха нормални, класическите за програмата 4 серии, в работни серии по 40 сек. и почивки по 20.
Ползвах 2 х 15 кг за staple и 2 (съотв. 1) х 12.5 кг за останалите упражнения.
Имах план да направя е 15 минути трицепси, но след тази тежка тренировка реших, че по-продължителен стречинг е разумното решение.

Момичета, тези от Вас, които имат бягаща пътека - доволни ли сте?
Имам проблем с "навъртането" на достатъчно крачки през деня и се чудя дали да не добавя и това към арсенала. Идеята е да я ползвам за щадящо ставите бягане, бързо ходене под наклон, както и за по-лежерно ходене с цел постигане на километраж, докато си гледам нещо интересно и обогатяващо.

# 669
С тази идея да въртя допълнително крачки на пътеката съм предоволна ,а най-големият бонус ми е откритието ходене назад ,което в реални условия е риски-укрепва мускулите на гърба и глутеуса -геймчейнджър! 💪

# 670
  • Стара Загора
Снощи направих тренировка 30 от Епик 1 на Каролинката. И с това приключвам заплануваното за преди морето.Решила съм да правяа следващите дни някоя от леките треровчици на Рори и за морето ако реша да правя нещо също някои от нейните неща.С Каролин ще продължа след като се приберем - след 2 ри август.

# 671
С тази идея да въртя допълнително крачки на пътеката съм предоволна ,а най-големият бонус ми е откритието ходене назад ,което в реални условия е риски-укрепва мускулите на гърба и глутеуса -геймчейнджър! 💪

Благодаря много, НФБ Heart
Все повече се навивам за придобивката Hug

# 672
Здравейте!

На финалната права на Beast Mode - ден 43, получих ежегодното "сецване" и така от четвъртък не съм тренирала и страшно много ми липсва. Това се случи още при загряването и подозирам, че поредицата от неприятности покрай мен през последните 8 месеца оказа съществено влияние. Моментално посетих моя рехабилитатор и се оказа, че съм получила прищипване на 2 места, 2 съседни прешлена. За разлика от досегашните ми подобни състояния, сега мога да ходя и дори се чувствам по-добре в движение, но още имам болка ниво 2 от 10. Имам разрешение да продължа с тренировките в момента, в който нямам болка и в началото с минимални тежести. В крайна сметка, решихме да ходя веднъж месечно на "профилактика".

Хубав ден на всички!

# 673
  • Стара Загора
Деа , бързо да се възтановяваш и обратно в редиците.

# 674
Nadya, само да вметна, че NMN трябва да е добро качество, а няма гаранция за такова от масовите продавачи. Държи се в хладилник, иначе си губи ефекта. Препоръчвам donotage като доставчик. С код поне доставката излиза без пари. В ЮК също има две фирми, които са читави. Добавката е безумно скъпа, но наистина се забелязват anti age ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт