Немога да приема една мисъл...!

• 4 102
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Дано в това което казваш за хапчетата да има нещо вярно...въпреки, че аз пък съм чувала че се хваща от раз след спирането им, защото овулацията настъпва веднага. И аз наистина бях в овулация веднага след цикъла...или поне така се усещах, и то дълго време усещах течение някакво и неразположение, все едно всеки момент ще ми дойде. Всичко това отмина обаче преди седмица. Затова се надявам периода в който правихме секс и се "пазехме" по този начин, да не е бил рисков. Божа работа е всичко! Каквото и да се случи, дано да е за хубаво.
 Понякога се си мисля.....че немога да обичам никого повече от малкия.....и се чудя, дали ако имам друго дете ще го обичам толкова? Искаше ми се всичките ми сили, енергия и обич да е насочена само към дечко....а ако има още едно? И ако не го обичам толкова, какво ще правя? Мойта кума снощи ми каза, че всяка майка си мисли тези неща преди да роди второто дете. Вярно ли е?  ( отклоних се малко).

# 31
Мойта кума снощи ми каза, че всяка майка си мисли тези неща преди да роди второто дете. Вярно ли е?  ( отклоних се малко).
От всички познати, които имат повече от едно дете съм чувала, че е така, но като дойде новото детенце нещата се променят и всичко е ок.

# 32
Да ,вярно е !И аз не можех да си представя как мога да обичам друго дете освен първото ми.Но/едно голямо НО/ след като гушнах малката за първи път и всичките ми съмнения се изпариха.Не мисля ,че има родител ,който може да каже това дете си го обичам повече..... Thinking

# 33
 Абе незнам...сигурно сте прави, моля се да не се стигне до там само.

# 34
Защо не помислиш за спирала?
Щом още не сте готови- не се измъчвай. Аз така всеки месец си купувам тестове...
Пък като се притесня и той напук закъснява Wink
Нашето бебе стана с "пази се" и аз бях на 20!  Просто е хубаво да се подсигуриш за психическия си комфорт!

# 35
Аз съм решила как да се предпазвам и го правех- презерватив + прекъсване. НО така ми се случи просто вчера....нямах под ръка презерватив и....се случи Sad Сама съм си виновна:( знам:(Можех да откажа....Sad Ух каква съм смотана, а можех да ида да си взема просто....Sad БОЖЕ, дано не се стигне до това което си мисля!:(
И моя син стана с такова "прекъсване", затова се страхувам, още повече ч и хапчетата спрях, ако нещо е попаднало в мене и...Sad да е живо и здраво !

# 36
  • Елин Пелин
Стискам палци всичко да е наред! Пък каквото има да става ще става-искаме или не! Това е Живота!
Бъди щастлива!

# 37
Нещо поведението на мъжа ти не ми хареса...Мисля,че това ти е по-голям проблем!

# 38
Някои мъже имат нужда от време преди да "свикнат" с новия член на семейството...
Ние си познаваме рожбите още от момента, в който сме заченали (дори и не всички майки изпитват това чувство), докато бащите имат нужда от повече време.
Аз също имам някои забележки към нашия татко, но като цяло виждам, че те все повече свикват един с друг. Някои неща може да се коригират, други не... Абе, компромиси му е майката за добро или зло!

# 39
Мале жена, не zанм дали ти е време или не zа второ дете, но ти яко си се опсихясала. То двойно паzене, то преzерватив, то прекъснат полов акт, то само 2 пъти секс в месеца... От мен 2 виртуални шамара zа стягане. Я си помисли с цялата таzи паника дето си я повдигнала как само си скапваш живота. Ми на теб ти остават само някакви си 25 години в които можеш да zабременееш. Все така в паника ли ще ги живееш. Я иди пак на лекар и го накарай да ти препоръча нещо zа предпаzване (има спирали, има гелове...). В карайна сметка по добре ОК, отколкото да луднеш към 30 години от притеснения дали си бременна или не или си готова или не...

# 40
Мале жена, не zанм дали ти е време или не zа второ дете, но ти яко си се опсихясала. То двойно паzене, то преzерватив, то прекъснат полов акт, то само 2 пъти секс в месеца... От мен 2 виртуални шамара zа стягане. Я си помисли с цялата таzи паника дето си я повдигнала как само си скапваш живота. Ми на теб ти остават само някакви си 25 години в които можеш да zабременееш. Все така в паника ли ще ги живееш. Я иди пак на лекар и го накарай да ти препоръча нещо zа предпаzване (има спирали, има гелове...). В карайна сметка по добре ОК, отколкото да луднеш към 30 години от притеснения дали си бременна или не или си готова или не...

Писала съм защо не пия ок и защо няма да слагам спирала ( по-горе в постингите си), презерватива и прекъснатия акт - ми така съм решила. 2 пъти секс в месеца не е защото неискам да прекалявам със секса, а защото просто за толкова е имало време. И притесненията ми са напълно обосновани точно в този случай според мен:(

# 41
Нещо поведението на мъжа ти не ми хареса...Мисля,че това ти е по-голям проблем!

Ами и на мен не ми харесва ! Изобщо! Но поне виждам че се опитва да се промени. Сигурно Manichka е права, на някои мъже им трябва време...Все пак нали казват :"по-добре късно, отколкото никога"...

# 42
знаеш ли, Кати, и аз мисля, че само се психясваш!
аз също спрях противозачатъчните преди 3 месеца и до скоро хормоните така танцуваха в мен, че имах странни усещания за тялото си, нетипични за мен, единия път дори бях почти сигурна, че съм бременна, но не би... а и депресивните настроения май идват от там! ooooh! newsm78

моят съвет е да не мислиш за това, иначе ще луднеш!!! Peace мисълта, че може да си бременна, а не искаш детето е твърде натрапчива и ти отнема радостта от живота и от настоящите празници...

желая ти късмет! Hug

# 43
Благодаря ти ! Дан се окажете прави всички! Тъкмо се замечтах за близкото бъдеще, за което имах други планове:( Но така е, който крои планове му се развалят:(

# 44
Запомни-никога не си прави планове,защото те винаги се провалят!
Искрено се надявам твоят мъж да се промени,тъй като поведението му ми се струва егоистично и недорасло!Дано!А на теб ти пожелавам от сърце да се успокоиш,при първа възможност си направи тест,ще психясаш иначе!Но две дечица в никакъв случай не са голям товар,а напротив-огромно щастие,така че не драматизирай нещата и просто изчакай спокойно и търпеливо!Страшно няма!И в двата случая-все ще е радост!

Общи условия

Активация на акаунт