А аз бях много, ама много злояда, сестра ми също. Майка се хващаше за главата и готвеше по няколко неща. Баща ми не ядеше месо, никакво. Не беше веган, само месо не ядеше, с всички други продукти от животински произход нямаше проблем. Яз ядах месо, но не и кайма, а сестра ми ядеше кайма, ама не и месо. Аз ям кртофи, не понясах ориз, тя обратното. Обаче в много малки количества, все не бяхме гладни. В 6 клас нямах 30 кг. До преди една диета от ендокринолог заради завишена захар и профили 3 месеца, без тесто (а към момента живеех на пица и баница), захар, картофи, абе обичайното, на дърти години бях 44 кг. А гладна никога не съм стояла.
А нещо, ако не ми харесва, не го пипах, та ако ще цялата рода и цялото у-ще на куп да са на главата ми. Казвах на госпожите, тогава другарките, че и седмица да стоя там, просто няма да го ям и толкова. И това от детската градина още. И още съм така. Например, да съм на пустинен остров и последното ядене, от което да ми зависи живота, ако примерно е шкембе, просто ще си се гътна от глад и толкова