Захранване - въпроси и отговори - тема 14

• 40 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, глупаво питане, но скоро смятам да започна да давам попара за закуска.
Трябва  ли предварително да въвеждам сирене и масло преди да дам попарата с тях. Глутенът го въвеждам и ще слагам сухари в попарата.

# 646
Като всяко нещо и те се въвеждат. Може да добавиш за 2-3 дни по малко масло към обедното пюре. След това извара/сирене за няколко дни. Аз така процедирах с дъщеря ми. На сина ми, който не близва попара, давах препекана филия с масло. Сухари изобщо не съм давала, тъй като си правя домашен хляб и предпочитам от него да давам.

# 647
Здравейте ,малкия получи обрив ситни пъпчици над дупето,на следващия ден тези пъпчици бяха по целия гръб а днес и на сгънката на лакътя ,възможно ли е да някаква хранитерна реакция. Давала съм му яйца ,но преди също съм ,сменихме марката памперси. На врътлето също има ,но тях мислех,че ги има ,защото сестра ми го избърсала с мокра кърпа,но вече не съм сигурна ,ще прикача и снимка да кажете дали ви изглежда като някаква реакция

# 648
Тези пъпки май са от претопляне, запарване. Да не е бил облечен с някоя изкуствена дреха и да се е запотил?

# 649
Здравейте, кога въведохте  риба?
Колко  процента трябва  да е рибата от порцията, пак ли като  месото 8-10?
Гледах на Плазмон пюре пъстърва с картофи, като там рибата  е 20%.

# 650
Здравейте, кога въведохте  риба?
Колко  процента трябва  да е рибата от порцията, пак ли като  месото 8-10?
Гледах на Плазмон пюре пъстърва с картофи, като там рибата  е 20%.
Скоро водих дъщеря ми на детски гастроентренолог, който каза рибата след 10тия месец.

# 651
Риба около 10м въведох, като директно приготвих риба, печена на фурна и добавих към зеленчуци. Не бих могла да изчисля % съдържание, стандартна порция в купичка.

# 652
Благодаря  ви, дами.
А трябва  ли всеки вид риба да се въведе по отделно?
Сега дадох пъстърва, но съм купила и пюрета  със сьомга. Трябва  ли и нея да въвеждам като останалите неща или спокойно  мога да дам след  като съм дала вече 3 пъти в нашия  случай  пъстърва?
Аз си редувам ден зеленчуково пмре с жълтък  и ден с риба в момента. Така ли трябва или става много  рибата  за седмицата такя?

# 653
В рибата няма нищо специфично, за да се редува с нещо. Освен ако не предлагате тип риба тон, чието месо не е подходящо за деца заради високи количества живак.
Иначе месото на рибата е леко, богато на аминокиселини и много полезно.

# 654
Здравейте! След колко време в рамките на деня се проявява реакция?

# 655
Зависи от вида на реакцията. Има бързи и бавни. Може веднага, може и след месец.

# 656
Здравейте, дъщеря ми е на АМ и скоро ще стане на 5 м. Кои марки пюрета препоръчвате за захранването, както и по коя схема захранвахте.

# 657
Ака наксинем елда от вечерта, после трябва ли да се вари?

# 658
Аз захранвах по схемата на доктор Владимирова,но ако можех да върна времето ,бих се водила по схемата,но и щях да давам и от моята храна на детето така щях да си спестя нежеланието да яде. Препоръчвам пюретата на Гербер
Здравейте, дъщеря ми е на АМ и скоро ще стане на 5 м. Кои марки пюрета препоръчвате за захранването, както и по коя схема захранвахте.

# 659
Аз захранвах по схемата на доктор Владимирова,но ако можех да върна времето ,бих се водила по схемата,но и щях да давам и от моята храна на детето така щях да си спестя нежеланието да яде. Препоръчвам пюретата на Гербер
гербер да хубави но скъпо препоръчвам Слънчо с двете си ръце с тях съм захранила дъщеря си и още ги яде с апетит

Общи условия

Активация на акаунт