Обсъждане на имотни обяви-31

• 54 562
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
Да, като се махне онази спалня в дясно, това е немски преход - антре, хол, малко антре с входове към баня и две спални.

# 16
Скрит текст:

Спокойно, апартаменти има Wink 750м. дълъг блок

Москва Wink

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 08:27 от pinko

# 17
Къде е тоя блок?

# 18
Здравейте, имате ли наблюдения върху тези два комплекса?
1.Жилищен комплекс Елида Малинова долина
2.жилищен комплекс Етернал Малинова долина

Строители, предимства недостатъци? ще съм благодарен за мнение

# 19
  • Sofia
Няма да се очудя да е в дълбока комунистическа държава Simple Smile

# 20
  • София
Прекрасен е апартаментът на баня Мадара.
И според мен изключително фунционален. Преходите изобщо не ме плашат, много отдавна. Терасата пред дневната и кухнята е прекрасна, тук бих отворила френски прозорци към терасата от хола, а към кухнята бих я затворила в полза на кухнята. Разбира се, бих отворила дневното пространство и бих добавила кухнята, това е логично, разбира се.
Според мен имотът е за основен ремонт.
На мен ми стои в листата много време, което означава, че е възможно да се опита да се преговаря по цената, от друга страна, зависи от положението на собствениците, понякога не са бедни клошари наследниците, имат опит и са наясно с харатеристиките на имота и нямат желание за компромиси.

Там е зелена зона и се паркира, но все пак за едната семейна кола паркирането в двора пак е нещо, но според мен не толкова важно.

Azzy, трудно ми е да цитирам от старата тема, но по отношение на историята- наследници на възрастен човек, никой от тях не желае да задържи апартамента, предпочитат да продават. Изрядни документи, двама продавачи. Нито дума за истории с кредити, ипотеки и т.н. ..
Благодаря ти.
При интерес към имота се обследва историята и това няма как да се скрие, но аз винаги питам за еветуални спорове по собствеността и обикновено ми отговарят, просто защото не е нещо, което можеш да заметеш под килима и да не се разбере.

# 21
  • София
И аз благодаря, Azzy, нямам опит с имотния пазар, просто търся, съответно всеки такъв споделен съвет ми е ценен. Преди търсех голям апартамент в много ограничен район. Но докато търся, тъй като не сме на зор, децата поотраснаха и вече май не ни трябва голям апартамент, а просто още един. Това развързва ръцете определено, предлагането е много по- голямо и мисля, че много по- лесно ще ни бъде да го открием.

Мисля, че съм чела преди, но не помня- мнение за Инфинити до Заимов?

# 22
  • София
С голямо удоволствие.
В тази житейска конфигурация, по-малките жилища са и по-ликвидни и задачата става по-лесна.

# 23
На мен ето този ми допадна.
https://m.imot.bg/details/1c167586691030836
Как ви се дтрува цената за кв.м.?

# 24
terpsyhora

мнение за Инфинити до Заимов?
аз лично съм твърдо не

за феновете на НС - супер

като локация да до парка ама..

- ако си долни етажи трафика по Д.Николаев е 24/7 - колкото и да е топ лукс има го мръсно е
моста Чавдар и гара Подуяне са на една ръка разстояние
- ако си пък на високо, шума от булеварда ще е по тих , но пък самолетите ще "рулират/ в хола ти " 🤣
в същото време транспорт да искаш около теб, вкл Метро
и парк Заимов е до теб, Wink то в София почти навсякъде си близо до паркове и градинки - зелен град сме си

# 25

Апартаментът си го бива, не е гонен самоцелен "уау" ефект, а ми изглежда да е търсена И функционалност, а мебелите и уредите са добри. на пръв поглед цената е висока, НО:
- напълно завършен и то (напръв поглед) качествено и не евтинджос, без нужда от никакви преустройства
- чиста площ по старите стандарти
- таван и мазе общо 20 квадрата, супер екстра включена в цената.

Не следя цените, но в сравнение с други оферти ми изглежда много добре.

# 26
Също ми направи впечатление, че блокът  (входът) е поддържан, което за СС си е важно.

П.С. Инфинити до Заимов ми хареса, но наистина е точно на Данаил Николаев. Така че зависи от хората дали могат да свикнат с булеварда. Друг минус за момента не мога да се сетя.

# 27
  • София
Висока.
Местоположение - отлично. Обзавеждането на мен не ми харесва и винаги бих предпочел да е без. Кухнята и банята са ми допустими, но всичко друго бих искал да е различно ако ще живея там за половин милион. Това е субективно, разбира се.

# 28
Хиподрума - перфектен на фона на другите предложения от последните дни. Не мога да съм по-съгласна с ЧС. Вижте радиаторите колко са дълги с цел да топлят добре - рядко хората се сещат за това, дори и в собствено жилище.
Мебелите бих ги използвала с кеф, освен щорите в кухнята, няма нещо което да дразни.
Съществени минуси за мен са отделната кухня и преходната спалня, но ако е за двама, работещи хоум офис, е абсолютно перфектен.

# 29
  • София
terpsyhora

мнение за Инфинити до Заимов?
аз лично съм твърдо не

...
Признавам и аз съм против.
Не мога да се дефинирам като фенка или не на НС, просто ако ще бъде НС, да бъде поне среден клас.
Иначе в зоната на Оборище/Яворов смятам, че ще се намерят някакви предложения с чудесна локация и ако трябва да избирам между Инфинити /гледала съм проекта в подробности за моя приятелка/ и нещо около горната част на Оборище/ Яворое, нито за секунда не бих се поколебала.
Съдейки от разговора за апартамента на Асен Златаров, бюджетът позволява фантастична инвестиция.
Би ли искала да пусна някои неща, които съм запазила в бележника ми и да ги обсъдим.
Бюджет 200к-250к, предполагам.

Апартаментът в Хиподрума ми харесва.
В зоната до църквата е, довършен е уютно, много приятно и на практика, ако се налага някаква промяна, би била козметична.

Общи условия

Активация на акаунт