Обсъждане на имотни обяви-31

• 55 438
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Като го има имота е лесно.
Щом имате възможност - инвестирайте.
И да не живее там, може да го дава под наем.
Гарсониера до нас преди години я купиха за завършващ архитектура студент. Или той си я купи - не знам точно. Момчето се сприятели със съседка от другия блок с 2стаен и с починали родители. Преместиха се в нейния имот, родиха им се деца.
Скоро го видях и го питах ако продава гарсониерата да ми каже.
За сега я ползват като склад  за детски играчки, зимнина и други неща. По време на короната жена му е работила  от нея. А той докато чертае наглеждал децата.

# 346
Успех с намирането на жилище! Не виждам нищо грешно, когато човек може и има желание да подкрепя децата си. Аз съм с две ръце за подкрепата, като човек, който не е бил подкрепян.

# 347
Няма лошо в подкрепата, не виждам защо децата да тръгват от нулата, като един добър начален старт ще им даде шанс да стигнат по-нависоко? Все едно ракета с една степен да се съревновава с ракета с две степени, коя ще отиде на по-висока орбита?  Пък и много от богатите фамилии са станали такива, защото всяко следващо поколение е надграждало, а не е почвало от нулата.

# 348
Цитат
(99% от звънящите ще са брокери), казвайте, че не подписвате договор. Ако намерят клиент и стигнете до сделка - ще им платите комисиона.
Защо все още и двете страни плащат комисионна?Този момент изобщо не ми е ясен.Брокер си тръгва с две комисионни?Това са много сериозни суми,а доколкото разбирам от подобни теми не издавали документи за полученото,или така правели само при комисионните за наем?

# 349
Той, синковецът, изобщо не иска да е и не е "синковец". Работи още от първи курс и се самоиздържа. Заемът ще си е изцяло негов. Ние се явяваме консултанти, защото имаме повече житейски опит и по-добре се ориентираме в скици, чертежи и прочие.   Може би неправилно съм се изразила, но най-много да ударим едно рамо за самоучастието.

Не е необходимо да влизате в обяснения защо ще правите нещо. Искате, имате възможност - правите го. Винаги ще има недоволни непознати, пък и познати, каквото и да направите.

Към кои райони се е ориентирал младежът.
Успех Simple Smile

# 350
  • София
Мен пред 2г брокер ме разубеди да взема гараж...имах 20% да кажем. Triumph

# 351
Сигурно е имал клиент с цялата сума, но не е искал да изпусне и теб?

# 352
Не е лош този апартамент, но и цената е доста добра.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167933129210683&sl … k=92dy0k&f1=1&fe7

# 353
четиристаен апартамент в ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР , площад 'Народно събрание', перфектна локация до метростанция , СУ , учебни заведения , търговски обекти , всякакви удобства и комуникации. ! Аристократична , класическа тухлена кооперация с високи тавани от 1932г. Многостаен апартамент с чиста площ 124 кв.м. , със следното разпределение: коридор, всекидневна , две спални, кухня, кабинет, баня с тоалетна, тоалетна, два балкона. Жилището е за основен ремонт , така че може да го превърнете в дома на мечтите си . Отопление-ТЕЦ. Изложение изток-юг-запад, уникална гледка към площада . Към имота има прилежащи мазе с площ от 11кв.м. и две тавански стаи с площ от 17 кв.м, и 10кв.м.  Цена: 480 000€

# 354
370 хиляди евро за ЕПК? 😳

# 355
Изток, блок на БОДК, голяма квадратура. Точно защото са строени за БОДК, вероятно не са правени компромиси по време на строежа. Защо да не е с тази цена? Концептуално, няма особена разлика между ЕПК и ново строителство.
Минуси - висок етаж, не всеки би се навил толкова нависоко. Има нужда от тотален ремонт на баня, тоалетна и кухня. Останалите помещения вероятно могат да минат и с по-козметични промени - настилки, пребоядисване.

# 356
  • София
Пинко, този на Шишман с гледка към НС го продават над две години. Само цената му расте.

# 357
  • Sofia
370 хиляди евро за ЕПК? 😳
Преди една година щяха да повърна ако бях видял този апартамент на цена от 200к. Сега вече съм претръпнал. Ако искат и за 900к да го продават. Аз ще си пусна моя за 10млн и всичко ще е симетрично с исканата цена на тази кочина.

# 358
Изток, блок на БОДК, голяма квадратура. Точно защото са строени за БОДК, вероятно не са правени компромиси по време на строежа. Защо да не е с тази цена? Концептуално, няма особена разлика между ЕПК и ново строителство.
Минуси - висок етаж, не всеки би се навил толкова нависоко. Има нужда от тотален ремонт на баня, тоалетна и кухня. Останалите помещения вероятно могат да минат и с по-козметични промени - настилки, пребоядисване.

Блокът може да е строен и за внуците на Тодор Живков и да е здрав, но е на 40+ години. Общите части и асансьорът ме съмнява да са топ. Едва ли сградата е санирана, т.е. и външният й вид е средно окаян. За тези пари ще си взема в сградите на артекс - да ми мирише на ново, хубави общи части, нови асансьори, вид на сградата…
Дописвам си - основен ремонт на две бани отива в момента на 15 хиляди лева със среден клас материали и свестен майстор. Нова кухня също хиляди. Циклене на под и пребоядисване - минимум това да направиш преди да се нанесеш още 5-10 хиляди. Жилището се продава необзаведено, та и там пари ще заминат. Мерси 🙄

# 359
Ох, влизала съм в Диамантите на Артекс. Страхотни разпределения, височини, усещането е много приятно. Не ЕПК, ако ще от елмаз и стъкло да е, ЕПК-то е пълно с възрастни хора, мирише на кисело зеле и т.н. екстри…, а в едно ЕПК в Младост асансьора им дрънчеше като реактивен двигател.

Общи условия

Активация на акаунт