Обсъждане на имотни обяви-31

• 54 745
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Яко кич, пък са се стиснали за уредите и сложили горение. 😎

# 571
  • Sofia
Той не е направен за български купувачи. Бих казал, че е тип американски лукс.

Аз лично не бих си обзавел апартамента така. Няма абсолютно, ама абсолютно нищо, което да ми харесва в дизайнерското изпълнение (заобелни форми, с отблясъци, едри и тежки мебели, гнусно ЛЕД осветление по таваните тип 2015та, цветова гама и т.н.т).

Както се казва - изриваш всичко до тухла и започваш отново.

# 572
Единствените които слагат такива фигури по таваните в САЩ са източноевропейци. Това си е типичен новобогаташки стил ( екстра шик-мутробарок ) типичен за бившия соц блок.

# 573
Аз се влюбих в този в Слънчев ден. Ето това е сграда, ремонт и обзавеждане лукс. И местоположението на плажа, и гледката към басейните, и завършването на терасите. Мраморните плотове на мивките в баните, облицовката на ваната, дори съчетанието на меката мебел. Всичко изглежда масивно, качествено и скъпо. За мен тази обява е един нов стандарт, просто няма какво да си пожелая от едно жилище повече. По-красиво е от мечтите ми!
За мен стилът не е мутробарок - материалите и обзавеждането са сходни с такива на 5-звездни топ хотели по света.

# 574
Майко мила. Яко демоде и кич.
5 звезди... да, точно така, примерно в някоя безвкусица в Лас Вегас.

# 575
Различни хора сме и имаме различни вкусове.
 Сигурен съм , че с времето ще си намери правилният купувач. Интересното в обявата е ,че  няма цена.

# 576
Тия имоти навсякъде ги пускат без цена. Да не ти се уплаши окото:-)
А така някой има шанс и да им звънне да попита

# 577
"интериорът не е натоварен с излишни елементи, акцентът е върху златните елементи" - хахаха, тези дали си вярват?!? Толкова много златничко и мрамори хич не натоварва, ама хич. По 1 ПМ на апартамент не е ли малко за такива престижни имоти? А белите дръвчета ли са (така и не съм сигурна какво са) на басейните ми напомнят на изкуствените вишни пред Японския.

"Впечатлих" се от сградата на яхтеното пристанище "класическа сграда, построена в старинен дворцов стил, е своеобразен акцент в цялостната визия на курорта". Майко мила, наистина мутробарок.

# 578
Този колко трябва да струва?
Ако е в Слънчев Бряг не би трябвало да струва особено много, освен това е за тотално изриване и изкъртване, за да се направи после като хората Scream Всъщност ако изнесат всичко и пребоядисат може да му вземат повече пари.

# 579
  • Sofia
Единствените които слагат такива фигури по таваните в САЩ са източноевропейци. Това си е типичен новобогаташки стил ( екстра шик-мутробарок ) типичен за бившия соц блок.
НЕ знам човек. Потърси в Гугъл "american interior design", ще се очудиш колко много прилича. Може би 90%, плюс някаква "креативност" на дизайнера.

# 580
Слънчев ден е на Дружба, до Варна. Бившите станции на соц величията са в съседство, не е Сл бряг
(освен ако някой друг плаж не са го наименовали така в последните години, че в описанието пише нещо за кабакум което не ми се връзва)

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 23:00 от second

# 581
Здравейте. Престрашавам се да питам, въпреки че не съм сигурна дали е правилната тема.

Харесахме апартамент от новострояща се сграда в Манастирски ливади - Изток. Все още не сме се свързали с инвеститора, но се включихме в група на собствениците на апартаменти в сградата от първата фаза на комплекса и хората се оплакват от различни проблеми в апартаментите, въпреки че сградата още няма акт 16. Също оставам с впечатление, че инвеситорът отговаря различно на едни и същи теми на различни собственици и като цяло след включването в тази група доста се зачудихме дали да инициираме разговори с инвеститора.

Бих искала да ви попитам дали имате някаква информация за комплекс Липите в Манастирски ливади - Изток, както и за строителя на обекта Маркан / инвеститор Херчеса.

Благодаря предварително!

# 582
Имам усещането, че в този чат пишат главно милиардери и то с поне 5 луксозни имота -всеки обзаведен и оборудван за поне милион .. Така като ви слушам как с лекота бихте изринали и бихте направили наново този имот - направо се чудя аз ли живея в коптор или вие имате сериозни комплекси...

# 583
  • София
Маркан е именит строител с емблематични обекти. Никога не съм чувал за проблеми с тях.

# 584
Имам усещането, че в този чат пишат главно милиардери и то с поне 5 луксозни имота -всеки обзаведен и оборудван за поне милион .. Така като ви слушам как с лекота бихте изринали и бихте направили наново този имот - направо се чудя аз ли живея в коптор или вие имате сериозни комплекси...

Все пак говорим за вкусове и писаното е в някакво условно и пожелателно наклонение. Всъщност е жалко, че някой е дал много пари за нещо такова и поставя купувача в дилемата след като се налага да плати за това обзавеждане дали да го търпи или да го изрине и смени.

Общи условия

Активация на акаунт