Обсъждане на имотни обяви-31

• 55 477
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В ступор съм колко хора харесаха един ремонтиран с подръчни средства недомислен и нефункционален коптор в Яворов, в който най-хубавото бяха марковите музикални колони, а тук, където всичко е в синхрон без да се натрапва, казвате, че е за изриване. Този в Слънчев ден не е нито гениален, нито лудост, а си е просто жилище, правено със съвестен дизайнер и качествени материали и неограничен бюджет.
Именно де.
Да получиш усещането за артистичност и уют с подръчни материали е повече от похвално.
Да имаш неограничен бюджет и да изглежда натруфено и едва ли не с надпис "лукс" е... поза.
Мога да изброя натрапването на куп неща в дизайна, но явно всеки вижда различно.

# 601
  • Русе
Който е направил това жилище вероятно има много подобни, и ще го продаде на някого с още няколко от подобен клас, но на различни места, бг мамите могат само да цъкат с език и да въздишат или злобеят - всеки според представите си за хубаво.
  Това  обида ли е, подценяване ли е. Все пак четенето и писането тук не е задължително. Ако средата ви се вижда посредствена.
 Една на ръка, че не е хубаво. Цената му си е добре. Все пак обзавеждането може да е грозно, но пък със сигурност е скъпо. За неограничен бюджет, ме извините, но бих си поръчала яхта или поне площадка за хеликоптер и нямаше да е в Слънчев ден. Лично аз въздишам по жилището на Тими Хилфигер.

# 602
Една идея по-семпло да беше жилището, щеше да ми хареса. Трапезарията определено е грозна, особено трапезната маса. Но има доста елементи, които ми харесват.

# 603
https://m.bazar.bg/obiava-39694078/prodava-kashta-gr-sofiia-chelopechene

Здравейте, ще се радвам, някой да даде мнение за тази обява. Седи от доста време, според Вас, заслужава ли си?

# 604
  • София

Здравейте, ще се радвам, някой да даде мнение за тази обява. Седи от доста време, според Вас, заслужава ли си?
С тези снимки, ясно че има яко какво да крият. Не бих отишъл и на оглед.
Към стари селски къщи имам изначално огромни резерви.

# 605

Изглежда миниатюрно отвътре за тая цена.

# 606

Аз всъщност отидох на оглед и като цяло си е за ремонт. Преди имаше и обява с повече снимки , но вече я няма.Въпроса ми е според Вас, заслужава ли си за цената?

# 607
За мен макс 70к евро с уговорка, че трябват поне още 50к за основен външен и вътрешен ремонт. Сигурен съм, че за 120к ще си намериш готов апартамент в някой нежелан краен квартал.
Все пак провери покрив и конструкцията/стените, ако има проблеми в тях не си заслужава никаква цена.

# 608
За мен макс 70к евро с уговорка, че трябват поне още 50к за основен външен и вътрешен ремонт. Сигурен съм, че за 120к ще си намериш готов апартамент в някой нежелан краен квартал.
Все пак провери покрив и конструкцията/стените, ако има проблеми в тях не си заслужава никаква цена.

Благодаря. Питам , защото попринцип там имотите държат доста по високи цени, а на тази цената поне и е приемлива.
Знам за апартамента, но търся къща.

# 609
  • София
Вихра, ние почти нищо не виждаме за да добием представа. Че е за ремонт също нищо не значи. От ремонт до ремонт са десетки хиляди отгоре.
Моя позната се запъна да ремонтира една паянтова къща. С екзоскелет, нови плочи и т.н. Аз съм убеден, че ѝ стъпи толкова, колкото да я беше съборила и изградила от нулата.
Как са строени тия неща миналия век, устойчивост на земетресения... Косата ми се изправя направо.

# 610
Обявата за 1-стайния в Симеоново директно ме хвърли в провинцията (с това НА центъра на Симеоново).
Жакузито зад стълбите е точно американска мечта - Жакузи до масата на верандата, просто си представям как част от гостите се плацикат сред балончетата по бански, а до тях останалите мятат бургери на барбекюто...Естетика отвсякъде...Laughing

# 611
Който е направил това жилище вероятно има много подобни, и ще го продаде на някого с още няколко от подобен клас, но на различни места, бг мамите могат само да цъкат с език и да въздишат или злобеят - всеки според представите си за хубаво.
 Това  обида ли е, подценяване ли е. Все пак четенето и писането тук не е задължително. Ако средата ви се вижда посредствена.
 Една на ръка, че не е хубаво. Цената му си е добре. Все пак обзавеждането може да е грозно, но пък със сигурност е скъпо. За неограничен бюджет, ме извините, но бих си поръчала яхта или поне площадка за хеликоптер и нямаше да е в Слънчев ден. Лично аз въздишам по жилището на Тими Хилфигер.
Не е обида да си бг мама. Аз самата съм такава и майчинството ми е приоритет номер 1. Но се съгласете, че средностатистическият потребител тук не може да си позволи такъв ремонт на 400+ квадрата жилище, дори и да му е подарено.
И все пак говорим за БГ, жилището на Томи Хилфигър едва ли се намира тук и едва ли има база за съпоставка.
А първата снимка, която ми излиза от неговата къща е точно в тълковния речник под "кич" https://media.architecturaldigest.com/photos/5850661adcb583e9082 … y-Hilfiger_09.jpg

# 612
Вихра, ние почти нищо не виждаме за да добием представа. Че е за ремонт също нищо не значи. От ремонт до ремонт са десетки хиляди отгоре.
Моя позната се запъна да ремонтира една паянтова къща. С екзоскелет, нови плочи и т.н. Аз съм убеден, че ѝ стъпи толкова, колкото да я беше съборила и изградила от нулата.
Как са строени тия неща миналия век, устойчивост на земетресения... Косата ми се изправя направо.

Така е , прав сте, от обявата не става ясно.

# 613
Прощавайте, познавачите на вкус и стил за парвенюта,
тия плюшени тапицерии и измислени геометрии са завинаги смешни от 80-те насам.

Формите на тези табли Joy

Това легло е имитация на FENDI HOME. Преди време съм виждал подобно в техен магазин. Струваше около 22-23000 евро. Това е малко по-евтино:

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 19:17 от Мъфин

# 614
  • Sofia
Пак се връщаме на теорията, че щом нещо е скъпо, то е хубаво.
Мошениците масово разчитат на тази вяра.
В същото време много хора биха се срамували са носят найлоновите дрехи от висшата мода 🤣

Общи условия

Активация на акаунт