🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 829
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 480
  • Viena
Свършиха ли водещите?

# 481
Биле омайно, вярно, че трябваше да напиша поне едно нещо, което ми харесва. 😃
Харесва ми темата тук. Харесват ми коментарите на пишещите тук.
Имаше и нещо хубаво в това, че Ваня коментираше състезанието 😁, можех да го слушам и да не пропускам коментарите тук.
Ваня става за футболен коментатор.
Това е положителното, което мога да напиша. 😃

# 482
  • Варна
Явно не само аз се чудя на това "войни". Кога ли са станали дублетни форми? Спомням си да съм учила точно воИн като единствено вярно.
Рядко гледам телевизия и Сървайвър и ИВ бяха изключение заради игрите и очакването какво предстои. Гледаме ги с децата и сме истински фенове. Това снощното не бих позволила на 8 годишния ми син да гледа - нито визия, нито изказ, нито играта беше интересна. Моите 2 стотинки по темата - поне няма да си губя времето в гледане на телевизия. Но ще продължа да ви чета в темата, така поне знам, че не съм единствена, дето се чуди на този полудял свят

# 483
Аз не разбрах от къде се взеха вилиците, ножовете, гредите. Нали уж трябваше да си направят подслон само с това, което бяха взели в лодката?!

# 484
И аз не догледах снощи и не мисля да гледам повече. Нищо не ми хареса, нищо.
Ще следя темата и ако пооправят малко нещата ще му дам втори шанс.

# 485
Свършиха ли водещите?
И защо е било необходимо предишен участник да става водещ ??!! Ваня си има доста дефицити и не става за тази работа!!

# 486
  • Буркина Фасо
Аз не разбрах от къде се взеха вилиците, ножовете, гредите. Нали уж трябваше да си направят подслон само с това, което бяха взели в лодката?!
ами те с това го правиха заслона - с взетото от лодката. Smiley
другото ги чакаше на терен.

# 487
  • София
Ами то ако е трябвало да вземат победител от Сървайвар за водещ трябваше да се спрат на Жорката "успех в живота" Joy Joy Joy

# 488
Невероятно е как за 3 часа видяхме едно нищо! И в предишния ИСТИНСКИ сезон имаше неясни неща в началото, но беше нормално за отреденото време и въпреки това успяваха да покажат от всичко! А сега усещането е за пропилени 3 часа и опропастен формат.. Не трябваше да носи това име.

# 489
Невероятно е как за 3 часа видяхме едно нищо! И в предишния ИСТИНСКИ сезон имаше неясни неща в началото, но беше нормално за отреденото време и въпреки това успяваха да покажат от всичко! А сега усещането е за пропилени 3 часа и опропастен формат.. Не трябваше да носи това име.
И вместо да се изреждат наново всички … при първото равенство … какво пречеше тогава да играят мъж/жена от двете племена и Край с играта !!!

# 490
  • софия
Брутро, още ме боли главата от снощи. За да ви спестя главобола в неделя вечер в кратце ще ви преразкажа неделния епизод. 2:45 ще гледаме как се реди пасианс. Ваня с изскочили от напрежение вратни кабели ще разяснява всяко движение на китките на участниците. Докато играят от продукцията вече ще са успяли да монтират кухни, спа уреди и зала за игри за племената. Аз бях до тук, мили другарчета.  Няма да си го причиня това. Ще избягам, докато не сте ми станали прекалено драги, че чета ли тук ще се наложи и да гледам. Ще хвърлям поглед на подкастовете. Там поне има шанс да се забавлявам без да се налага след това спешна лоботомия. Сила и безсмъртие на оставащите.

# 491
Явно в този сезон участниците са с багажа си. Гледам са различни бански, гащи , суитчери.В предишните май бяха с един кат, спомням си Зоран изкара с една жълта тениска.

# 492
Чакам да съобщят: това беше включената в пакета 7-дневната ол инклузив почивка с безплатна анимация, а сега да започваме Сървайвър 🤣🤣🤣

# 493
Може би не трябва да правим сравнения с оригинала, защото нищо не е както трябва...

# 494
  • София
И да не правим сравнения с оригинала- пак не става. 🤣 Воденето-ужас, игрите скучни и дълги, само едни гледки ни останаха.

Общи условия

Активация на акаунт