🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 895
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 945
Може да гласуваме за качеството на епизод 3.

# 946
Ако още някой се съмнява, да цъкне в онлайн речника на БАН: https://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%92%D0%BE%D0%B9%D0%BD/

Мен лично Ваня не ме дразни, омръзна ми от актьори и изпипани фрази, интонации и засукани сценарии. Пример: в Капките сто години Рачков се "дразнеше" с Вергов по сценарий, вчера поставиха в същата позиция Веселин Маринов. Никаква изненада.

Харесва ми, че от Сървайвър четат отзиви и променят някои неща в движение. Ето това не го очаквах.

# 947
Ако продукцията чете тук, хайде сложете и някой пъзел, стига толкова с това целене.
Дайте по-разнообразни битки с повече компоненти. Ники Мартинов какви битки беше сътворил за ИВ - на световно ниво.

# 948
Мнение за напусналата в мрежата към материал, публикуван за нея от началото на февруари - нито ще давам линк, нито ще го цитирам пълно и дословно, защото е мега грозно и гнусно - тя няма да издържи без трева.

За мен напусналата, докато предаването не започна, беше напълно непозната. Явно и за продукцията, освен ако всичко представено не е предварително уговорен цирк.

# 949
Какъв войн бе, жена? Божке!

Ми такъв, виж имената Войнов и Войнова колко са разпространени. Я произнеси Воинов или Воинова ако можеш.
Или пък "воИни на Христа"... Ми не върви, нали?

# 950
За качеството на сезона може да се съди по обстойната дискусия на тема Дублетни форми. Да гледаме от позитивната страна - много хора научиха що е то ударение, току-виж и пълния, и краткия членове ги огряло да станат популярни.

# 951
  • София
Да уточня, че правилно бях коригиран.
На въпрос 3 от анкетата питам, дали някой от нас тук е пуснал СМС. Аз бързах да пусна анкетата и не внимавах много. Макар че струва ми се, че е ясно какво питам, все пак да уточня, че наистина не е много правилно зададен въпроса.

Леле, като гледам резултатите чак се плаша.
Масово не се одобряват игрите и никой не е пуснал СМС (и то при анонимно гласуване) 😮

Да напиша аз как отговорих:

Воини
Мария
Не
Да
Да
Да
Твърде дълги са
Еднообразни са

Плашеща е новата НУЛА като последна опция на последния въпрос. 😮

# 952
  • София
Някои биха го определили като проява на мазохизъм, но след края на епизода, си пуснах първия един час от пилотния епизод (който бях пропуснала). Булкин тъкмо каза, че е на шестото небе. Bowtie

# 953
  • София
Да, аз това за шестото небе съм го болднал даже в обзорната си статистика.
Титан. 😎

# 954
  • Другата България
Хвърлих едно око на последните постове, между другото радвам се на малкия интерес, защото така постовете са по-малко и позволяват изчитане понякога. Та, от тях разбирам, че все пак татуираното недоразумение с червения бански е напуснало заради неспазените обещания за храна /това от снощи/, и че Злати е изгонена от “зрителите“ в резултат на 5 минутното изненадващо зрителско гласуване в неделя вечер. Казано честно, изобщо не ме вълнува, но донякъде е ок, че Стефка се изнесе, беше доста нелицеприятна за гледане. А Златка златното момиче си го заслужи, Ваня се опита да ѝ го ...обясни снощи преди номинациите, но тя така и не вдяна какво ѝ говори. Аз лично очаквах да си тръгне Мария, Геновева ще стои, защото е устата, а това означава сеир. Елина /моя фаворитка/ се очертава лидер в сянка, а Ермина е другата ми фаворитка. Та нищо изненадващо в отстраняването на Златка.
Разбирам и че тук четат от продукцията. Дано. Ако все пак наистина е така, то аз имам едно единствено условие, молба, искане, претенция, желание.....едно единствено : Сменете името на формата!!! Или поне обяснете на широката общественост, че нищото в момента няма поне едно нещо общо с истинския “Сървайвър“. И точно Ваня мисля е човекът, който би могъл да го направи, чета ви, че е коментирал в ефир забележките на зрителите. А защо Ваня - защото той най-добре знае какво е “Сървайвър“ наистина и как се играе тази игра. Нищо против форматът, който върви, нито против трите месеца ефир - нека, щом има кой да гледа и праща СМС-и, да върви, няма лошо. Но - това НЕ Е “Сървайвър“. И няма да бъде.

# 955
Гледам назад. Какво се оказа сега - вотът не бил за спасяване, ами за изгонване. Или с други думи битки за оставане няма, кое му е интересното на това директно изгонване?

Чудя се, ако изобщо някой е гласувал дали е разбрал за какво всъщност се гласува?

# 956
  • София
Чакалчето от Игри на волята ме разсмя, щял да приложи "епичните битки" от Сървайвър на 5-ти клас по физическо.

# 957
Ако продукцията чете тук, хайде сложете и някой пъзел, стига толкова с това целене.
Дайте по-разнообразни битки с повече компоненти. Ники Мартинов какви битки беше сътворил за ИВ - на световно ниво.

то ако има такива игри, тез от тоя сървайвър, въобще не могат да отлепят от старта. В предния епизод ги пускаха в 50 см вода, от съображения за сигурност, да не вземе някой да си намокри косата. Joy

# 958
Ще се съглася, че жените не да в добра физическа форма. Елина и Злати са ми тромави и нетренирани. В ИВ жените бяха машинки. Тук не виждам много в добра физ. форма.

# 959
Друго се замислих - те реално няма как да удължат вота. Миналия път беше 10 минути и сега пак ще е толкова. Защо? Защото между излъчването в неделя и понеделник на теория има 24 часа. Но ДР е 6-7 часа назад. Епизодът в неделя у нас свършва в 23:00 часа, което е 16:00 часа там. Моментът с изгонването трябва да се снима вечерта, което значи, че това се е случило 3-4 часа след номинационния съвет излъчен в неделя. Те друга вечер нямат между неделя и понеделник. Съответно, гласуването няма как да продължи до епизода в понеделник (защото той се излъчва в обедно/следобедно време за ДР).

Та най-вероятно целият сезон ще мине под сянката на тези 10-минутни нещо-като-гласувания.

Общи условия

Активация на акаунт