🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 907
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 645
Ясно ! Хоакин по гаджета 😁😆

Обаче Благо играе в игрите не се прави на манекенка.
Откачената Божанка и тя се раздава

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 21:32 от Morkovelka99

# 646
Оффф...някой да спре микрофона на Ваня. Адски дразнещ е, а сме на средата на втори епизод.

Много ясно, че “войни” е плод на нечия неграмотност. Надали идва от “вой” или е името на древно доминиканско племе.

# 647
  • София
Идеални сте!
Влизам чак сега и наваксах цели две предавания. Чудя се дали да пускам телевизора изобщо Trollface

# 648
  • Другата България
Ясно ! Хоакин по гаджета 😁😆

Обаче Благо играе в игрите не се прави на манекенка.
Окачената Божанка и тя се раздава
Да, тя и Макавеева от жените тичат като луди.
От “Известните“. Останалите са просто тотал щета не, щетиЩЕТА.
Татуираната с урината мина само веднъж, падна ѝ горнището, долнището не се виждаше изобщо, издъни се и седна на дървото. И това беше.
Ааааа, .
Ваня :“И Марго отново нацелва Благо по главата, може би си мисли, че Благо е топка, но не, той си е участник в Сървайвър. И даааа, най-сетне Марго...губи,
Благо добре, че остана жив с тези изстрели на Марго“

# 649
Ех ...припомних си страхотния Сървайвър 3 покрай Яна Маринова...

# 650
Стефи е много зле наистина!
Паднало и е горнището 😳  Не съм го видяла това 🤣🤣🤣🤣Намести ли го или голичка продължи 😂.
Аз се чудя как им е удобно да се чекнат в игрите с гащи завряни в задниците им.

# 651
  • София
Не мога да повярвам, че гледаме едно (1) изпитание от час и половина. Disappointed Relieved

# 652
  • Другата България
Не точно падна, а се вдигна нагоре. Тя се опита да го понамести, но вече имат разлика в тена и определено си продължи с наполовина бели....

# 653
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Втори епизод на шоуто и големите очаквания за нещо качествено и
различно от новия продуцент с едно изречение: "Надежда тука всяка оставете".

dms#нов бански за Стефи Hands Pray

# 654
Ох, пародията “Бързи, смели, сръчни” приключва на фона на драматичен хор тип 300 или Гладиатор.🤣
Нишката от Индийските филми продължава със забавен каданс на най- драматичните нелепици по Целене на въздух и хващане за глава😵💫А кулминацията е анализ на тежката битка😉Единственото с което съм съгласна е, че Благой няма загубена битка.

# 655
  • София
Днес играта е идея по-динамична, но пък доста сходна с вчерашната. Започвам да им научавам имената. Божана се справя добре в игрите, явно лудостта си има и добра страна. Joy А тази Марго е една вяла, не си дава никак зор, като умиращия лебед е.
За моето най-голямо съжаление и днес не е много по-интересно от вчера. Тъпото е, че очаквах най-лошото и въпреки това съм разочарована. Бях се примирила, че ще гледам ББ с интриги и скандали, обаче не предполагах, че между тях ще ни морят със скучни и еднообразни протяжни игри също така.

А, ето я и водещата за следващия сезон - Марго. Joy

# 656
Е тя Стефани не я бърка и без гащи и горнище да излезе Simple Smile Нали все пак е OnlyFans звезда, това й е професията. Не очаквах толкова зле да се представя на игрите. Божана ми е отвратителна, както и Татяна.

# 657
  • София
Кой е продуцент? Не съм прочела всичко. Може и да сте писали, ако е така дайте линк да прочета.

# 658
То няма какво да се коментира де факто.Изслуло и се горнището на онлифенса ,ами то поне да има какво да се види Smile
Двамата Златкини  баджанаци много хубаво се представят и забелязах ,че и двамата са набожни.

# 659
На мен гемолога и Божана са ми дразнещи. Останалите още не знам

Общи условия

Активация на акаунт