Птички, котки, катерички и пролетно настроение в Немската тема (241)

• 32 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз се връщам от малко банкетче с колегите. Представих се зле, един радлер и 1 йегермайстер. Сега полизвам билков ликьор. Наздраве.

Направо си се изложила. Ако ме питат, не те познавам!

Ко прайти, цоцате ли? Кой кафе, кой чай, кой... пари от държавата?

# 661
Цоцами, мчи къ ! Ний многодетните - най-много!

# 662
Цоцами, мчи къ ! Ний многодетните - най-много!

Какво цоцате най-многодетните? Винцок ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 663
Кот падне, все е добре дошло.

# 664
Изцоцах кафето, овършах къщата, че и една пералня пуснах. Като една тъкачка-многомашинничка съм направо.
Сега ше ида малко по магазините да си поизцоцам контото и те така те.

# 665
  • Германия
Добро утро! Аз си изцоцах кафето, второто за днес. Наобиколихме един Flohmarkt, децата пак намазаха, след това бяхме на Fabrikverkauf на Kneipp, там взех няколко неща, за съжаление беше доволно овършано всичко, но нямаше как по-рано да отида. Нищо, здраве да е. Та така, сега съботно ще разпускам и ще си играя с LEGO 🤓

# 666
Добро утро! Аз си изцоцах кафето, второто за днес. Наобиколихме един Flohmarkt, децата пак намазаха, след това бяхме на Fabrikverkauf на Kneipp, там взех няколко неща, за съжаление беше доволно овършано всичко, но нямаше как по-рано да отида. Нищо, здраве да е. Та така, сега съботно ще разпускам и ще си играя с LEGO 🤓

Гледам да огроничавам покупките и чета по темата минимализмус, хвърлям много неща, но още колко има.

# 667
  • Германия

Гледам да огроничавам покупките и чета по темата минимализмус, хвърлям много неща, но още колко има.

Аз хвърлям много малко, опитвам каквото мога да продам, каквото не успея го дарявам на местното Sozialkaufhaus, за даренията получавам Spendenquittung. Не мога да съм минималист, но поне гледам да удължа живота на дрехи, играчки и подобни

# 668
Идвам с мир. Може би ще съжаля че се включвам, в една друга тема се стигна почти до бой Sunglasses
Но все пак. Изхвърлянето не само че няма нищо общо с минимализма, а даже е на другия край на консуматорската скала.
Ако искате да дарите нещо, във всеки по-голям град има къде. Роте кройц, всякакви организации за защита на жени, на бездомни и т.н.

Защо не спира да вали, питам аз. Този уикенд бях планирала градинска работа, до половин час ако не спре ще облека дъждобрана и отивам.

# 669
При мен дъжд няма, обаче яко духа вятър. Гаден бе, бута ме назад, като си карам колелото. Laughing
Бях решила следобяд да отскоча до една полянка наблизо за коприва. Ама няма да стане в тоя вятър.

# 670
  • Немция
Оф, голям дъжд, но от другата седмица спира и ще засуши. Добре, че не сме на някоя екскурзия в това време.
За природата обаче е добре тази влага.

Тео, гледай си Легото с децата и се наслаждавайте на уикенда.

# 671
Идвам с мир. Може би ще съжаля че се включвам, в една друга тема се стигна почти до бой Sunglasses

И не даваш линк? Голяма приятелка си, няма що. Типична българка в Германия. Забравям ти цоцането! Joy

# 672
При мен продажбите в ибей са слаби, за 20 Е куп съобщения, обясниния..... иначе, като казвам изхвълям не значи всичко в боклука, дарения, на  приятели, дори оставям и пред вкъщи с надпис подарявам. А за минимализма, колкото по-малко вещи толкова по-добре, статистиката показва, че имаме средно по 10 000 предмета. Гледам видеа, техниката на Мария Кондьо, преди да купя нещо много премислям, отбягвам емоционални покупки вече, дрехи неносенни повече от 2 г. също заминават  и общо взето в този дух.  Определено има какво да се научи по тази тема и улеснява живота ни.

# 673
При мен дъжд няма, обаче яко духа вятър. Гаден бе, бута ме назад, като си карам колелото. Laughing
Записвам,че имаш нужда от хлЕб!☝️Наблегни на хлебо,да не те дуе ветъро 🤣

# 674
Sephora,
Минимализмът е при мен. Нямам пари - не купувам. 😀

Общи условия

Активация на акаунт