Потвърждаване на бременност, малко съм притеснена

• 4 986
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравей , по принцип вече трябваше да се види ембрион . Сакчето напълно празно ли беше , поне жълтъчно мехурче не се ли вижда ? И отговаря ли си на седмицата ? Ако си била с късна овулация е възможно ат там да идва разминаването .

# 16
Здравей , по принцип вече трябваше да се види ембрион . Сакчето напълно празно ли беше , поне жълтъчно мехурче не се вижда ? И сакчето отговаря ли на седмицата ? Ако си била с късна овулация е възможно ат там да идва разминаването .
каза, че сакчето е по малко, качвам снимката от заключението й

# 17
22 мм. не е чак толкова малко , засичаш ли овулация , знаеш ли кога е била ?
На този етап нямаш много варианти . Щом лекарката казва , че е рано да се говори за кухо яйце , значи не иска да прибързва със заключенията . Може да пуснеш два кръвни през два дни , за да видиш как се покачва хормона , но не съм убедена , че ще получиш повече информация и от тях .

# 18
Моят съвет е да не пускаш никакви кръвни тестове, а след 3-4 дни да отидеш при лекар с много добра апаратура. Не се стресирай, всичко ше е наред.

# 19
Здравейте мами ! Имам нужда от вашите съвети и мнения! Бременна съм в 6-та+ 1 ден гс. Днес посетих моята гинеколожка, видяхме плодния сак, но вътре ембрион нямаше... Толко се притесних, че отидох три часа по-късно при друг гинеколог ! Каза ми същото, че не вижда ембрион, и може би е рано... попитах я за кухо яйце и тя каза, че е рано да се коментира ... и да отида след седмица отново ! Според вас, нормално ли е да няма още ембрион!? Благодаря ви, предварително.
и при мен така се получи Sad нямам търпение да стане Вторник и да видим нещо Sad

# 20
Аз имам съмнения че съм около 6г.с и днес АГ ми каза че нищо няма да се види ако отида тия дни и ме вика следващата седмица.

Стискаме палци и кълки и отиваме когато кажат пак Grin

Всичко ще е наред спокойно Hands Raised Hands

# 21
Аз имам съмнения че съм около 6г.с и днес АГ ми каза че нищо няма да се види ако отида тия дни и ме вика следващата седмица.

Стискаме палци и кълки и отиваме когато кажат пак Grin

Всичко ще е наред спокойно Hands Raised Hands
днес съм на преглед,стискам палци и кълки,че една седмица ми се стори много дълга ;😉

# 22
Здравей , по принцип вече трябваше да се види ембрион . Сакчето напълно празно ли беше , поне жълтъчно мехурче не се вижда ? И сакчето отговаря ли на седмицата ? Ако си била с късна овулация е възможно ат там да идва разминаването .
каза, че сакчето е по малко, качвам снимката от заключението й
Здравейте!
Понеже и при мен се случва същото като при вас!
Моля кажете ми имате ли бременност?
Днес бях на преглед и доктора каза че по цикъл съм в 6.г.с.
А по плоден сак в 5г.с.
Следващия преглед ми е на 02.05.но до тогава ще умра от притеснение.
Моля сподетеле.
При мен каза че не вижда ембрион.
Каза че може да е рано!

Общи условия

Активация на акаунт