Тествайте Имунис - хранителната добавка, която се грижи за детското здраве

• 8 859
  • 215
  •   1
Отговори
# 150
Сироп от бъз, плодове, чай и мед.

# 151
През зимните месеци давам витамин Д и гледам ежедневно да им давам сезонни плодове.

# 152
  • София
Давам мултивитаминни сиропи.

# 153
Нямам все още дете, но наблюденията ми са от племеницата на приятеля ми- сезонна храна, домашно приготвена, с повече зеленчуци, разходки на открито, както и имуностимулатори под формата на сироп.

# 154
Имам 3 годишно момиченце, което не беше боледувало въобще до 2рата си годинка. След започване на яслата обаче се започна един омагьосан кръг - 2 дни на ясла и после две седмици болна.
От известно време разчитам на клеевата тинктура, меда, рибеното масло, пресни плодове, разходки на чист въздух и сякаш болестите минават по-леко и по-бързо.
За съжаление, разбрах, че няма вълшебно хапче от което спират да боледуват.Но Имунис предизвика голям интерес в мен, така че със сигурност ще го имам впредвид.

# 155
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?
Давам на децата плодове и сиропи от плодове. Чайове със мед. Разбира се и почивките на море и разходки при хубаво време

# 156
  • Монтана
Приемаме повече витамини под формата на плодове и зеленчуци,дълги разходки и качествен сън.

# 157
Здравословна храна и чист въздух навън

# 158
Спорт, витамини, плодове и зеленчуци ...

# 159
Дъщеря ми е на 6 години и за моя радост обожава да пие чай с мед (по 3-4 чаши една след друга Simple Smile ) и да хапва плодове.
Откакто тръгна на градина сме изпробвали и голяма част от хранителните добавки и витамини за деца на пазара с всякакви съставки - бъз, ехинацея, бета-/имуноглюкани, коластра и т.н. Някои от тях й се отразяват добре, други са само "хвърлени пари".
Бих тествала и "Имунис".

# 160
Повече плодове и зеленчуци,спорт и разходки на вън.

# 161
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?

Залагам на сезонните плодове и зеленчуци, ежедневни разходки навън, дори и при по-студено време. Гледам да не ги изнежвам и съответно не ги навличам с много дрехи, а и температурата вкъщи гледам да поддържам около 21-22 градуса.

# 162
През есенно-зимния сезон давам домашен сироп от бъз, витамин D3 и витамин С.

# 163
  • БГ
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си? - Започвам ранна профилактика с хранителни добавки и витамини, поддържам курс на имунопрофилактика, предписан от ОПЛ-то им.

# 164
Честит игри и разходки на открито, лятото - на море, зимата - на планина! Сезонни плодове, зеленчуци и мултивитамини ежедневно!

Общи условия

Активация на акаунт