Тествайте Имунис - хранителната добавка, която се грижи за детското здраве

• 8 860
  • 215
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv, Bulgaria
Всяка сутрин давам вит.Д през зимните месеци. Също така правя сок от портокал и малко парче джинджифил.
Достатъчно плодове и зеленчуци.
В грипните периоди давам сироп от бъз.

# 136
Качествена храна, редовно пиене на вода, разходки всеки ден, море и планина.

# 137
  • In Neverland
Давам сироп за имунитет или желирани мечета и мед всяка сутрин

# 138
Плодове и зеленчуци. Сироп от бъз ,мед и чай.

# 139
  • София
Плодове, мед и повече на открито.

# 140
Тази година приемаме само домашен сироп от бъз. Виждам голям ефект. Ако въпреки всичко започнем да се разболяваме включвам и клеева тинктура

# 141
Давам повече сезонни плодове и зеленчуци, мед, много движение на открито, достатъчно сън и вода.

# 142
Подсилвам имунитета на моите деца с разнообразна храна,много плодове и зеленчуци,хомеопатия и витамини

# 143
Домашно приготвена храна, плодове, зеленчуци, спорт, разходки на откито.
Включвам и някои добавки с бета глюкани, витамини и коластра.

# 144
Давам витамин С и черен бъз. Хапваме ежедневно плодове и мед.

# 145
Всяка сутрин давам сироп от черен бъз. Смело мога да кажа, че все още не съм открила добавката, която да засили имунитета на детето ми.

# 146
Всяка есен правя настърган джинджифил, с мед и лимон. Давам на децата по 1 лъжица всеки ден. Приемам го и аз. Отделно консумират прясно изцедени сокове всеки ден. Купувам и сироп от черен бъз с бета глюкан от аптеката. Това е в общи линии формулата ми за здрав имунитет.
С удоволствие бих изпробвала и нови продукти.

# 147
Витамини и плодове.

# 148
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си? - И трите ми деца спортуват активно, това е първото нещо, което мисля, че допринася за тяхното здраве, паралелно с това гледам да ядат качествена, домашна храна.

# 149
  • Бургас
Опитвам се да яде повече плодове и зеленчуци, мед, лятото и на море, и на планина.

Общи условия

Активация на акаунт