Тествайте Имунис - хранителната добавка, която се грижи за детското здраве

• 8 865
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
От есента подсилвам децата си със сироп от бъз и витамини. Старая се да им предлагам ежедневно сезонни плодове и зеленчуци. Малкат ми дъщеря е много болнава. При първи симптоми я подсилвам с бета глюкани и ударно витамин ц и цинк. Мога да кажа, че ефекта е голям и успявам да си спестя по-сериозно разболявне с прием на атибиотици.  Надявам се с годините да боледува все по-рядко.

# 121
Подсилвам имунитета на децата си с движение, много сън и хранителни добавки.

# 122
Залагам на плуване цяла есен и зима, по-леки дрехи и витамин ц в голямо количество. Сънят също е важен според мен. Детето ми е на 10 години, но всяка вечер между 21,30 и 22 часа вече спи.

# 123
  • Седмото небе
Старая се да осигурявам на детето си разнообразна качествена храна, при добро здраве и време правим ежедневни дори да са кратки разходки, също за мен са важни качествената и почивка и сън. Периодично и давам различни витамини, хранителни добавки под различни форми. В този сезон опазването на здравето и е трудна работа, но иновативни продукти определено биха ми били от полза.

# 124
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?
На първо място сезонно хранене. Чист въздух, движение и вит.Д

# 125
Повече плодове и зеленчуци, прием на Витамин D, разходки на чист въздух.

# 126
Предлагам достатъчно плодове и зеленчуци в менюто. Зимния сезон, или когато видя че има някакво неразположение, давам допълнително мултивитамини и пробиотици. Залагам на хомеопатията и етеричните масла.

# 127
Давам имуностимуланти и настоявам да хапва повече плодове и зеленчуци. Рядко боледува

# 128
  • Sofia
1. Приготвям им здравословна храна;
2. Следя за приема на витамини, защото с дъщеря си която е в пубертета имаме нужда за подсилване на имунната система.
3. Спортуваме често и при всяко хубаво време сме навън сред природата.
4. Н последно място, но не и по важност наблюдавам да са облечени леко както и с дрехи от естествена материя, за да се избегне при прекомерно изпотяване съответно настинка.
В много случай се придържам и към дневен прием на пробиотици и имуностимулатори.

# 129
  • Бургас
Давам имуностимулатор и сезонни плодове.

# 130
Следя редовно да яде плодове и зеленчуци. Храни се предимно с домашна храна.

# 131
Винаги гледам да има плодове и зеленчуци, за да хапват редовно. Започнахме също така да ги отглеждане сами за нас и децата за да сме сигурни в качеството.
Правим сироп от бъз - плод и цвят, за имунитета.
Физически упражнения.
Правим смутита и шейкове.
Събираме билки и сушим и пием доста чай.
При гривни епидемии добавям и витамини към останалите неща.

# 132
За подсилване имунитета на детето използвам хранителни добавки. Прием на плодове и зеленчуци..Разходки навън,каляване

# 133
Давам им всекидневно пресни плодове и зеленчуци, чай и мед, но през зимата и допълнителни добавки за имунитет, както и редовно излизане навън.

# 134
Плодове, зеленчуци, спорт, вода и много сън. Мед и хранителни добавки.

Общи условия

Активация на акаунт