Тествайте Имунис - хранителната добавка, която се грижи за детското здраве

• 8 866
  • 215
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Старая се да има плодове винаги и да прекарват време на открито.

# 106
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Детето ми е като тест за всички видове имуностимуланти които се предлагат на пазара.Пил е доста и всеки път взимам нещо различно с надеждата, че ще има ефект.

# 107
  • София
Достатъчно сън, разнообразно хранене, игри на открито и хранителни добавки.

# 108
Редовно плодове и зеленчуци, отделно спортуване, и витамини.

# 109
Давам повече пресни сезонни плодове и зеленчуци .Освен това давам пчелен мед, домашно приготвен сироп от черен бъз, боров мед и т.н.

# 110
Дъщеря ми е на 15 месеца, но съм започнала да гледам различни готварски предавания и чета готварски книги, за да мога да и давам необходимите витамини и минерали с храната. Даваме и много плодове и зеленчуци, както и огромно количество вода. Четох, че тя помага за здравия имунитет.
Всяка сутрин и давам по една чаена лъжичка сироп от бъз, пробиотик и съобразявам съня и според възрастта и.
А игрите и натоварването не се изпускат, защото според мен, едно живо, подвижно дете най-лесно ще се пребори с вирусите. Всеки ден е на вън на разходка (освен ако не духа ужасно силен вятър).

И не знам дали е модерно или не, но си я и закаляваме, за да може по-лесно да издържа на студеното и част от вирусите, които идват точно от смяната на сезона топло студено да ги избегнем.
Засега настинките и са кратки и минават леко.

А тепърва и предстоят много преходи от море на планина, риболов, пикници на язовира, лагеруване на открито, горски плодове, чайове от горски билки, домашно месо и млечни продукти, много чист вуздух и малко стрес.

# 111
За имунитета държа на разнообразно и здравословно хранене, както и разходки сред природата, независимо от сезона. Понякога добавям допълнителен прием на витамини, в зависимост от състоянието на детето.

# 112
През есенно-зимният период им давам мултивитамини, които трябва да съдържат вит. Д, вит. Ц и цинк.

# 113
Регулярно давам мултивитамини както и ежедневни разходки без значение от температурите навън, достатъчно сън и режим на лягане.

# 114
Старая се да осигуря разнообразно хранене. Предлагам сезонни плодове и зеленчуци, особено когато са домашно произведени. Но прибягвам и до различни видове витамини за деца като наближи учебно време или при първи симптоми на настинка или грип. Грдинските и училищните вируси са като биологично оръжие Grinning

# 115
Предлагам повече плодове и давам мед.

# 116
Давам сезонни плодове и зеленчуци, чай с мед, фрешове. Разходки през свободното време, физическа активност и спорт.
Понякога витамин С.

# 117
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Понеже дъщеря ми е доста болнава, винаги се старая да приема достатъчно плодове и зеленчуци, да има физическа активност и да прекарва достатъчно време на открито. През есенно-зимния сезон давам задължително имуностимуланти - коластра, сироп от бъз, омега 3, витамин Дз, Витамин С, ехинацея.

# 118
🍀 Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?
Нещата, които правя и смятам, че помагат са: давам Пробиотици, витамини и много разходки навън. Държа да има достатъчно сън и да не я изнежвам.
Бих се радвала да опитам такъв комбиниран продукт. 🍀

# 119
Старая се дъщеря ми да хапва повече пресни плодове и зеленчуци, пие чай с мед и лимон, а тази зима добавих и сироп от бъз. За съжалевие обаче това не е достатъчно, тъй като често боледува.

Общи условия

Активация на акаунт