26 различни подаръка за рожден ден

• 2 584
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Далечният изток
Първото, което ми хрумна - ваучер за масаж.
Да, включи билети за театър или кино, добра идея.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 21:12 от AIDA_N

# 17
  • София
Джобно ножче с много функции
Чаша за кафе/ чай или каквото пие сутрин
Ако тренира и пие разни шейкове - чаша шейкър
Поставка за телефон за колата
Качествено бельо
Инструменти или разните им там отвертки и т.н.

# 18
Малкият ми син стана на 17 преди почти три месеца. Освен големият подарък му купих 17 дреболии, които опаковах и подредих на стълбите вкъщи, за да го ''водят'' към дневната с украсата и балоните. Половината бяха козметични продукти, които харесва и ползва. Останалите - любими вкусотии, предимно шоколад. Беше много доволен.

# 19
Шапка
Шал
Ръкавици
Тениска
Книга
Писалка
Рамка с ваша снимка
Ваучер за СПА
Винен тур или тур с дегустация
Комплект козметика (дезодорант, душ гел, крем/афтършейв)
Кафе
Алкохол
Пура

# 20
Интересна идея.Докато ги измисля и купя толкова подаръци,трябва няколко месеца преди рожденият ден да съм започнала с цялата подготовка.

# 21
Малкият ми син стана на 17 преди почти три месеца. Освен големият подарък му купих 17 дреболии, които опаковах и подредих на стълбите вкъщи, за да го ''водят'' към дневната с украсата и балоните. Половината бяха козметични продукти, които харесва и ползва. Останалите - любими вкусотии, предимно шоколад. Беше много доволен.

Ето това е добра идея за авторката - хем ще има 26 подаръчета, хем ще бъдат неща, които ще се използват и няма да бъдат съвсем боклучави.

Авторката не е споделила бюджет, но в общия случай за да можеш да купиш наведнъж портмоне, часовник, обувки, ножче,..., трябва да направиш много сериозен компромис с качеството. Така че нека да помисли още веднъж дали не иска да купи едно нещо, което е по-качествено и по-скъпо, и още 26 мънички неща като изброените в цитирания пост.

# 22
26 банкноти по един лев, може и по един долар, тамън портмонето няма да е празно.

# 23
  • София
А банкнотите по 1 лев къде да ги намери авторката? И после как да ги ползва мъжът?

# 24
За авторката може да е романтично,но за мъж ще е досадно.Това според мен,иначе се дадохо идеи.

# 25
  • Варна
Споделих идеята с мъжа ми (58), сина и зетя (32-30), племенник (17) и колеги-мъже (около 40те), изпаднаха в тих ужас. Реакцията беше - и после трябва и да ги ползвам, за да не се сърди, вместо 1 възможен, ще ми се натресат 26 такива проблема.

Все пак да си дам и аз 5 ст. принос -  предлагам преживяване: скок с парашут, рафтинг, гмуркане... от този род неща. Е, ако му допадат такива изживявания, пък могат и да са за двама.

# 26
Ех каква мощ е влюбената жена. Планини ще премести.
Догодина ( ако все още сте заедно) 27 подаръка ли ще му купуваш пак? А за свети Валентин какъв е плана за подарък/ци?

# 27
В крайна сметка приятел ли ти е или съпруг? В два различни поста го отбелязваш различно.

Идеята е оригинална, но незнам дали на някого биха допаднали толкова подаръци. За мен би било прекалено. Два, три или четири подаръка - може би, ама 26?! Звучи леко маниакално, не искам да те засегна.

# 28
Аз бих направила адвент календар с разни дребни сладки и десертчета в повечето отделения и тук-там някоя полезна дреболия от рода на чаша, гребен, козметика (нея може и в травъл размер), а може да има и някакви шегички, каквито в момента не ми идват много наум, честно казано. А в отделението на самия рожден ден или пък отделна голяма кутия ще е истинският подарък.
Иначе, с толкова 'пълноразмерни' подаръци, за мен също е доста маниакално, отделно лошият финансов ефект, който при един общ бюджет ще значи, че рожденикът си е платил подаръците.

# 29
Аз бих се стреснала от толкова подаръци. При първите 3-4-5 може да е романтично, после ще ми стане досадно, после плашещо.

Общи условия

Активация на акаунт