26 различни подаръка за рожден ден

• 2 581
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Напиши му листчета с 26 неща, които искаш да правите заедно през предстоящата година.
Не му подарявай 26 ненужни прахосъбирачки.

# 31
  • Mediterraneo
На26 години ММ беше баща, не си представям да се бях занимавала с 26 подаръчета, нито пък него да се радва на дреболии, колкото и да означават внимание. На тези години приоритетите трябва да са други.
Но. Вземам идеята на авторката за 18-я РД на голямата си дъщеря. Започвам да умувам за идеи и да събирам дреболиите по малко, защото има 3 месеца дотогава.

# 32
Първото, което ми хрумна - ваучер за масаж.
Да, включи билети за театър или кино, добра идея.
Много добра идея, много обича да ходи на масажи

# 33
Интересна идея.Докато ги измисля и купя толкова подаръци,трябва няколко месеца преди рожденият ден да съм започнала с цялата подготовка.
И аз така правя и съм сигурна, че всеки човек би се впечатлил без значение на колко години е. Като цяло доста хейт получих тук за идеята, но въпреки това аз ще си го направя. Благодаря за идеите на всички останали, наистина ми помогнахте ужасно много🥰❤️

# 34
Любовта и уважението не се изразяват само в подаръци. Ако си познаваш добре човека и знаеш, че ще се впечатли от хрумването ти и ще го оцени - давай. Доста идеи ти дадохме, биха били приложими стига да имаш финансите (все пак някои подаръци могат да бъдат по-скъпи).

# 35
Отново се чудя,защо тези които пускат теми,така бързо агресират,когато не получат само положителни отзиви.
Ами и аз намирам идеята за безумна и то за 26 годищен мъж./ако е за 14 год момиченце  по-става/
Обич и уважение не се изразяват с подаръци,или 1-2 са достатъчни.
Щом авторката я влече,да си прави каквото иска,получи и различни идеи.

Общи условия

Активация на акаунт