26 различни подаръка за рожден ден

• 2 580
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте мили хорица, тази година приятелят ми става на 26 и съм решила да бъда малко повече изобретателна и реших да му направя 26 различни подаръка, но за жалост стигам само до 18.
Ще съм благодарна за малко помощ

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 17:40 от Не се сърди, човече

# 1
Звучи като голяма глупост. На теб може да ти изглежда много романтично, но мъжете не разсъждават като жени и едва ли ще се прехласне. По-добре му подари едно, но желано и ценно за него нещо.

# 2
Може ли списък на тези 18?

# 3
Футболна топка, книга, цвете в саксия, бонбони, сребърна гривна, нощна лампа, раница, светещ глобус....много странни неща мога да напиша. Въпросът е ти какво искаш. Иначе влизай в тези индийските и каквото ти падне - все ще намериш още 8. В крайна сметка няма как всичките 26 да са топ.

# 4
Добре че не става на 40 Smile
На мен идеята ми харесва, млади хора са, нека си правят подобни изненади, дори и отсрещният човек да не ги хареса чак толкова много, то идеята е важна.
Ами не знам какво си подготвила досега. И предполагам, че трябва да са дребни подаръчета, нали така? Знам ли... Книга;  билети за концерт/театър (те не че са много евтини де, особено за Джон Малкович Stuck Out Tongue Closed Eyes);  забавни тематични (в зависимост от хобито му или професията му) чорапи/боксерки/чехли;  мъфинче/сладкиш/шоколад в някаква по-интересна форма (ммм, дай ми на мен 26 такива и не ме занимавай с друго);  картичка/писмо;  персонализирана чаша/тениска с интересен принт, пак в зависимост от интересите му, ключодържател (давам пример: ако е фен на някой спорт, има ключодържатели с футболна топка, тенис топка/ракета, баскетболна топка, ски);  джобно швейцарско ножче. Може би, ако споделиш какви са заниманията и интересите му, ще можем да дадем още идеи. Сега се сещам за едни пинчета (закачат се на дрехите, нещо като брошки, ама по-модерни Smile), които са стотици видове - музикални, спортни, за туризъм, романтични, абе каквато тема ти дойде на акъла, има я.
Ако ми хрумне още нещо, пак ще се включа.

# 5
Протмоне
2.Обувки
3.Карикатура
4.Часовник
5.Парфюм
6.Ключодържател
7.Комплект за брада
8.Халат кърпа
9.Пантофи
10.Почивка
11.Чаша✓
12.Цигари
13.Чанта
14.Колан
15.Касичка
16.Дреха с аниме
17.Чорапи
За това се сещам

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 17:39 от Не се сърди, човече

# 6
Ако си пада по туризъм, колоездене или просто дълги разходки, има едни такива универсални шалове/кърпи/яки, които стават за главата, за врата или за устата, ако се минава през запрашено място. Ето снимка:

# 7
Звучи като голяма глупост. На теб може да ти изглежда много романтично, но мъжете не разсъждават като жени и едва ли ще се прехласне. По-добре му подари едно, но желано и ценно за него нещо.
Ами аз съм радостна, че мъжът ми не е от онези, които се интересуват само от себе си и не се радват на малките жестове. Благодаря за коментара, но аз търся предложения , не мнения.
Хубава вечер

# 8
Леле, какъв бюджет! Да му завиди човек на твоя приятел😂

Аз предлагам билети за кино, бутилка алкохол каквато пие, собственоръчно направена торта, книга.

# 9
Леле, какъв бюджет! Да му завиди човек на твоя приятел😂

Аз предлагам билети за кино, бутилка алкохол каквато пие, собственоръчно направена торта, книга.
Не всичко ще е нещо голямо и скъпо хаха, не че не искам ама не мога. Много хубава идея за тортата благодаря ❤️❤️

# 10
На мъжете също се подаряват цветя за рожден ден.
Хубаво качествено вино.
Химикал, ама по-така.
По-луксозни шоколадови бонбони.
Цигарите вървят с готина запалка.
Персонализирана тениска закачлива нещо.
Дъска за рязане на мезета.
Ако носи шапка, взимаш.

После искаме отчет как е минало.Grinning

# 11
Цигарите/пурите вървят с готина запалка примерно, кейс за телефон, свободно долнище тип пижама (моя вкъщи си ходи с такива), ако има компютър (мишка, клавиатура, слушалки, пад), хубава писалка- може и да се гравира.
С това студено време се сещам и за шапка, ръкавици, шал.
Зависи и дали и какъв алкохол пие.
Ако е вино може да се комбинира в панер/кошница освен с шоколад/бонбони, луканка, пастърма, филе-елена, филенце някакво.Ако е уиски-ядки, пак може нещо от горе изброените.Зависи от вкуса на човек.Ако е бира освен обичайните неща които вървят с нея мога да дам идея как да я поднесеш интересно 😁
Успех, идеята е готина 🍀

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 18:48 от Merryhristowa

# 12

Особено протмонето, много ме впечатли Simple Smile

# 13
  • София
Мушни и няколко билета - закачки с желания, които да му изпълниш.

# 14
  • София/Севлиево
Някакво много хубаво кафе...

Общи условия

Активация на акаунт