Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 39 371
  • 474
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Ако харесвате семейни саги - има две книги на Елизабет Гаскел.

# 451
  • София
Моят отговор е последен, но исках да ви препоръчам една книга: Уханно пристанище от Джон Ланчестър. Истории на различни хора за живота в Хон Конг. Прочетена от Никола Стефанов.

# 452
  • София
Продължение 3 - на Мамник от днес е налично в Сторител.
За жалост от известно време нищо интересно и ново не качват в платформата.

# 453
Да, има някво затишие. Аз в момента слушам "Криминален клуб" Четвъртък", доста приятна книжка.

# 454
Казвате, мами, затишие. Най-накрая се реших да се абонирате за сторител, а то.   Simple Smile

# 455
Е, ако сега започваш, има доста какво да се слуша. Ние просто сме отметнали туй-онуй Simple Smile

# 456
  • София
Да, има някво затишие. Аз в момента слушам "Криминален клуб" Четвъртък", доста приятна книжка.

Страхотна е, аз първата я бях чела, но сега са пуснали втората и я слушам, все така приятна!
По първата има и филм, който ми хареса, актьорският състав е уникален. Имат само една промяна в сюжета, която ядоса феновете, но не казвам нищо, да не разваля книгата Wink

# 457
За който е гледал филма, има ли смисъл да слушам първата книга, или да минавам на втората направо?

# 458
Я, и такава тема имало тук! С най-голямо удоволствие ви изчетох от началото, минавам само да се запиша, иначе из другите теми се отчитам от време на време с какво съм приключила, та да не се повтарям и тук. Слушам винаги, когато имам възможност, докато пътувам, докато си върша нещо вкъщи, понякога и докато работя, но работата ми изисква понякога влагане на мисъл и не позволява често. И за приспиване също слушам, слагам си бележка от къде стартирам като си легна и сутринта се връщам от там, защото и без това заспивам бързо 😅. В момента слушам „Екзекуторът“ на Крис Картър, втора от поредицата е, първата сякаш повече ми допадна, на тази малко се разсейвам. Но не съм я отписала, просто може би трябва да се фокусирам по-добре.

# 459
  • София
За който е гледал филма, има ли смисъл да слушам първата книга, или да минавам на втората направо?

Изслушай я, според мен, променили са съдбата на един от героите въс филма и ще ти е странно, ако не си чела оригинала.

# 460
Продължение 3 - на Мамник от днес е налично в Сторител.
За жалост от известно време нищо интересно и ново не качват в платформата.

Започнах Аждер днес.

# 461
  • София
Аз съм подхванала Лий Чайлд. Чела съм само 2 или 3 книги от неговите и сега ми идват супер за разтоварване.

# 462
Аз съм подхванала Лий Чайлд.
Изслушах ги всичките, много ми харесаха. Чак се организирах и изгледах и трите сезона на "Reacher" 😁 , в очакване съм на четвърти сезон

# 463
  • София
Не знаех, че има и сериал. Благодаря за информацията.

# 464
  • София
Страхотен е Лий Чайлд, мисля, че нямам негова непрочетена книга Grinning Обаче ги чета, не ги слушам, защото на хартия лесно прескачам описанията на битките, много ми е скучно кой кого праснал и ритнал Joy
Харлан Коубън е друг такъв автор, от когото всичко ми е интересно, а напоследък и Фрида Макфадън, но нейните в Сторител ги слушам на английски, иначе си я чета на Киндъла и на хартия - досега нямам разочарование от нейна книга.

Общи условия

Активация на акаунт