Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 39 371
  • 474
  •   2
Отговори
# 465
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз съм забила напоследък със Сторител. Нищо интересно не качват, а доста книги са ги махнали. В момента слушам "Полет 370" за мистериозно изчезналия преди 10-тина години самолет на Малайските авиолинии, в началото съм, но ми държи любопитството и интереса.

# 466
Включвам се за първи път в темата. Напоследък нямам възможност да слушам, но си избирам такива за четене. Днес завърших "Изрисувано къна". Хареса ми. Предните две книги бяха "Случаят Аляска Сандърс" и "Книга за Балтиморови"

# 467
  • София
Започнах " с обич от Лондон" просто ееееееедвам върви тази книга, нещо не е моето. Май ще е една от малкото изоставени недослушни и ще започна Полет 370 или Аждер !

# 468
"Прокълната земя" - очаквах поредната боза, но се оказа доста приятно "слушиво".

# 469
  • София
Аз на хартия я четох и много ми хареса. Тя е от лятото в превод на БГ - така ,че се радвам,че качват и толкова нови книги в Сторител.

# 470
Много ми хареса "Прокълната земя" на Клеър Лесли Хол с отличния прочит на Петя Абаджиева.
От начало до край, без излишни моменти.

# 471
  • София
Здравейте, дали бихте препоръчали книги на английски, които са ви харесали и като прочит?

# 472
  • София
Дай някакви насоки за жанр, аз почти само на английски слушам, но основно разни женски и семейни истории, които не на всеки са интересни. Криминалетата на Фрида Макфадън също са хубави.

# 473
Здравейте, дали бихте препоръчали книги на английски, които са ви харесали и като прочит?
Аз слушам основно на английски, но наистина, насочи ни за жанр Simple Smile

# 474
Хайде и аз тук Simple Smile
От има няма месец си направих абонамент, заради едно пътуване със самолет, колкото да пробвам дали ще мога да се съсредоточа и взе, че ми хареса. Особено полезно е,  докато готвя и шетам, и докато шофирам. Определено ми помага да "чета" повече, защото бях занемарила доста обичайното четене.
Сега съм на Интелект от Мария Пеева. Като замисъл е интересна, но има доста отклонения от темата. Не мога да се абстрахирам от това, че съм в нейната група във фейсбук и някак сякаш слушам нея, а не героите от романа. Също и Владо Михайлов ми е малко патетичен, но като цяло ми харесва.
Преди това изслушах Моя богда сна - биографията на Ваня Джаферович - пак го имах това вътрешно разминаване между гласа на четящия и този на Ваня, който ми звучи в главата Simple Smile Иначе е приятна.
Третата, която съм изслушала и която ми е фаворит и като съдържание, и като четец, това е Градинарят и смъртта на Г. Господинов. Много, много моя, много тъжна. Доста си поплаках, докато я слушах.

Общи условия

Активация на акаунт