Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 42 196
  • 504
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ооо, да бе, голяма съм блейка! Точно така беше, извинявам се!

# 481
Има една поредица за семейство Куман, но не можах да я изтърпя нея.
Не е лоша, но си иска четене, а не слушане. Друга от същата авторка, но вече сравнително стара, е “Писмо до сестра ми“, тя всъщност е колаборация с още една дама, чието име сега ми избяга.

# 482
  • София
Аз въпреки че съм фен на Мама Нинджа и членувам в групата ѝ и много я харесвам като човек, повечето ѝ книги не ги харесвам. Само Риалити и Интелект ми допаднаха.

# 483
По препоръки по-назад в темата започнах "Прокълната земя" и съм много увлечена. Наистина страхотен прочит. Кара те да се потопиш в историята. Определено ще влезе в класацията ми за 2025 г.

# 484
  • София
На мен ми напомни на Където пеят раците и смятам ,че има потенциял да се задържи като "класика" във времето.

Коледно ми е и започнах да слушам Коледа в Силвър Фолс на Джени Хейл - първа среща с авторката ми е ,нямах високи очаквания - но реално ми хареса. Усещането е на коледен романтичен филм. Авторката има доста коледни истории в платформата.

* За коледно настроените - има селекция Чуй Коледа Flowers Evergreen Tree Nature SnowmanNature Snowflake

В очаквайте скоро след 11.12 - е и миналогодишната коледна книга на Карън Суон  - Коледно сияние ,чела съм я и я препоръчвам. /малко по различна е от стилистиката на авторката попринцип/

Вече е налична на платформата и нова книга на Никола Бьогле / за феновете му/ - Пътник без лице. Продължаваме с проследяването на живота на Грейс Кембъл и само заради това ще и дам шанс. Последното послание ,не ми хареса особено.

Къщата на Ривиерата - също е ново попълнение в книгите от Наташа Лестър, които също препоръчвам и обичам да слушам/чета.

# 485
  • Mediterraneo
Благодаря за препоръките, харесвам Лестър. В момента слушам Лято край Брега на светулките на Джени Хейл, типично в неин стил, прекалено подсладено. Ще чуя и някоя друга коледна история, няма как.
Последната изслушана книга- Диво животно на Жоел Дикер, абсолютно страхотна! Адски харесвам автора, изключителен майстор на съспенса е! Препоръчвам всичко негово, няма слабо звено

# 486
  • София
Оо, веднага добавям в любими за слушане ! Мерси. Слушла съм Аляска Сандърс преди време и ми беше харесала много.

# 487
На мен ми напомни на Където пеят раците и смятам ,че има потенциял да се задържи като "класика" във времето.

Да, определено и на мен ми напомня за нея, макар че тя беше доста по-депресираща.

# 488
  • София
....
Последната изслушана книга- Диво животно на Жоел Дикер, абсолютно страхотна! Адски харесвам автора, изключителен майстор на съспенса е! Препоръчвам всичко негово, няма слабо звено

Аз сега чета Загадката на стая 622, а преди време - Истината за случая Хари Куебърт. И двете много ми харесват и са наистина непредвидими. Определено ще дам шанс и на другите от автора.

# 489
Здравейте! Отскоро пак имам абонамент за Storytel и тази тема ми е изключително полезна!
Благодаря на всички за препоръките!
Аз слушах" Камък ножица хартия" на Алекс Фини и много ми хареса.
Тези дни прочетох " Утринно море" на Маргарет Мацантини, но видях, че я има в Storytel и затова споделям.
Книжката е малка, но много хубава! Предполагам, че ще е приятна за слушане.
Ако има и други книги на Маргарет Мацантини, силно ги препоръчвам!
Приятен ден!

# 490
Привет и от мен. Давам отчет и аз: след като приключих с Лехуса и Аждер не ми се почваше сякаш нищо, защото знаех, че нищо няма да ми хареса. Въпреки това след като попрерових Сторител, избрах Изнудвачът на Елена Чамуркова, като както и предполагах книгата си е убиване на време. “Останалото е мълчание” е малко по- високо ниво, като финалът беше доста неочакван, но все пак не е това, което търсех.
Днес започнах Разказът на прислужницата, и изглежда, че ще спра,

# 491
От новите предложения е "Божествена" - роман за Мария Калас. По принцип не харесвам биографични книги, но тази определено ме кара да я слушам с интерес.

# 492
За Пмного години на всички в групата на слушащите книги:) По назад беше препоръчана Прокълната земя, е заслужено се хвали книгата, много ми хареса и ме увлече...След нея изслушах Диво животно на Жоел Дикер, тя също ми хареса, но аз като цяло харесвам неговите книги, всички които са качени вече ги изслушах.
Сега за почвам Зовът на кукувицата, искам цялата поредица да изслушам, но да видим дали ще ме грабне...

# 493
  • София
Да, след препоръките тук, потвърждавам за "Прокълната земя", доста увлекателна е историята, макар и тежка на моменти, вълнуваща и добре прочетена. Сега съм заслушала отново от средата "Нощен влак за Лисабон", на мен лично ми харесва - красив език и добър прочит. Заедно с това съм преполовила автобиографията на Татяна Лолова и Градинарят на Господинов, после ще се върна на тях.  Ще пробвам на Жоел Дикер да слушам по нататък, иначе от поредицата за Корморан Страйк "Отприщен гроб" ми беше много интересна. Да видим сега кога ще прочетат новата "Жигосаният".

# 494
  • София
Няколко набелязани от мен

Общи условия

Активация на акаунт