Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 42 757
  • 516
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Проверявайте си плана към мобилния оператор. Аз от Йетел към плана имах 1г. безплатна позиция в сторител - като можех да си го активирам в стария си профил. За жалост изтече,но след година при преподписването ще държа на същото. За инф. плана ми е 25лв горе долу - не е от най- високите.

# 511
Аз мога да се възползвам от намалението, но напоследък нищо не си харесвам за слушане. Няма много нови книги, а старите ги имам.

# 512
Изслушах “черен понеделник “ на Ники Френч, хареса ми, в началото никак не ме грабна, но бързо се промениха нещата. Започнах следващата част от поредицата, също звучи интересна в началото, ще я видим…
Иска ми се да слушам повече стари и класически книги, препоръчайте ми моля…
Преди време слушах Джейн Еър и ми хареса, На изток от Рая също ми хареса. Няколко пъти вече започвам 1984 на Оруел, но не в мога да я слушам, явно не е моята. Та препоръчайте книги, които са “задължителни”  един вид …

# 513
  • София
Разгледайте секцията с класика.

На мен всичко на Стайнбек
* За мишките и хората
* Улица консервена

На Оруел повече ми хареса - Фермата на животните , но има и кратка театрална версия на 1984 ,която аз слушах в сторител и ми хареса.

На Клавел също всичко е качено - препоръчвам силно Цар плъх.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 12:48 от paranoir

# 514
И на мен 1984 не ми хареса, изобщо не ме грабна изслушах я само по навик.

# 515
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен много повече ми харесва "Фермата на животните" на Оруел, отколкото "1984".
"Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин.
"Граф Монте Кристо" на Дюма.
"Да убиеш присмехулник" на Харпър Ли.
"На изток от рая" на Стайнбек.
Разбира се да не разбравям българските и руски класики. Доколкото помня има доста налични в Сторител.

# 516
  • София
През лятото имаше промоция за годишен абонамент за стари потребители и ние се възползвахме. Мисля, че беше през юни. Или юли. Не помня точно.
Цената беше нещо като 108 лв. При всички случаи бях сметнала, че се пада цена под 10 лв на месец.

От 6 години си плащам годишен абонамент - в началото беше 90 лв, после 110, сега е 120, което за мен продължава да е много добра цена. В книжарниците вече няма книги по 10 лв, а тук слушаш колкото си искаш за тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт