Мрежа от лъжи

• 31 125
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
Целта не оправдава средствата. Оправданието с детето е глупаво.   ц
 Да, темерут изглежда и е неприятна като цяло.

# 106
Аз пък не разбирам хора, които гледат и кометират сериал в който главната героиня им е неприятна. Joy

# 107
  • Terra incognita
Много харесвам Джансу Дере като жена, като актриса- също. Има харизматично излъчване и аристократична останка. Много е фина. Поня я още от сериала Езел ( преди 100г)

# 108
Много харесвам Джансу Дере като жена, като актриса- също. Има харизматично излъчване и аристократична останка. Много е фина. Поня я още от сериала Езел ( преди 100г)
Аз от "Майка". Тя е единствената, която ми е позната от друг сериал във филма, но това беше причината да почна да го следя. Иначе за тези дето хейтят героинята и не ги разбирам, освен ако не са с мисленето на Вулкан. Той тръгна да гони дивото, сега се сетил, че е в грешка и хайде обратно. Ами няма. Още повече ме дразни невменяемата Дерин и майка и дето още повече сгорчават живота на жената. Не стига,че и взе мъжа ами продължава да нахалства. Чудно ми е дали тези дето хейтят Асиа се поставят за момент на нейното място....

# 109
  • Terra incognita
Майката на Деврин е типична селска пръчка,  попаднала в хайлайфа. То маниери, то външен вид, то поведение, просто 1:1.

# 110
А! А във ,, Великолепният век! ,,Там изигра брилянтно ролята си ! И в ,, Майка,,също.

# 111
Не съм я гледала никъде, обаче актрисата си играе ролята ПЕРФЕКТНО.

# 112
  • Варна
Първият сериал, който гледах с Джансу, е Съла (Завръщане). И сега този ми е вторият. Още в първите епизоди, докато го гледахме с мъжа ми, повтарям как тази жена не е мръднала от Съла на външен вид. Имам чувството, че си е почти същата! Страхотна е, а за играта й е възможно да допринася и това, че в реалния живот й се е случило нещо доста подобно на историята от сериала.

# 113
  • New Zealand
Може ли да кажете къде сте го гледали онлайн и   под какво име е сериалът?
Аз го гледам тук:
https://www.tubebg.com/collections/1071/mrezha-ot-luzhi-bg-audio

# 114
  • Terra incognita
Ох, мерси. В другите сайтове е просто невъзможно да се гледа от изскачащи реклами и вируси.

# 115
Винаги много ми е харесвала музиката към този сериал. И тази, която е писана специално за него, както и подбора на "гостуващи" песни в определени епизоди за конкретни ситуации.
Днес имаше една песен на изпълнител, на когото по случайност съм чувала изпълнения с тяхната филхармония.  Има много специфичен стил и глас Джем Адриан. Веднага го познах, че е той.
Обаче това, на което исках да обърна внимание е текстът, с който искат да вкарат "тихичка добавена стойност" към емоционалното състояние на част от героите, което скриват някъде в душите си и не изричат на глас пред никого.
Сцената беше когато Мерт се прибира късно пиян вкъщи. На Бахар и е безкрайно болно, както и паралелно дават как Асия гали заспалия Али, а Волкан заспалата си дъщеря. Песента вървеше, докато показваха и двете двойки персонажи.
С моите 10-15 думи на турски хванах част от най-важното в текста.

"Ти, все същата си си ти,
аз, все същият съм си аз.
Пътят и той си е все същият.
А ние се изгубихме.
Любов, и любовта си е все същата.
Ние, ние се отказваме."

(съжалявам за лаишкия превод от турски, но това е същината)

Намерих я песента.

Прилагам в скрит текст превод на английски. Не е много изпипан, но смислово се разбира.
Скрит текст:
Sometimes

You know sometimes, does darkness scare you like it scares me?
Do you sometimes hear a voice in silence and you get scared?
You know sometimes, does a song make you cry out of nowhere too?
Does it caress and melt your heart like the snow exposed to the sun?

[Chorus: Ayten Alpman & Cem Adrian]
You're the same you, I'm the same me.
The road is the same road, we are the ones that lost.
Love is the same love, we are the ones- that gave up.

[Part 1: Cem Adrian & Ayten Alpman]
You know sometimes, does darkness scare you like it scares me?
Do you sometimes hear a voice in silence and you get scared?
You know sometimes, does a song make you cry out of nowhere too?
Does it caress and melt your heart like the snow exposed to the sun?

[Chorus: Ayten Alpman & Cem Adrian]
The road is the same road, we are the ones that lost.
You're the same you(you-the same you), I'm the same me(me-the same me).
Love is the same love(love's the same love), we are the ones- that gave up.
https://lyricstranslate.com

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 12:52 от geri1919

# 116
Здравейте, много ми е странно, че актрисите, които играят Асия и Гьонюл са почти на една и съща възраст - около 40-годишни, а даже Асия е малко по-голяма от Гьонюл... Защо са дали състарена роля на горката Гьонюл - тя е красива жена, само трябва да поотслабне малко:)

# 117
  • Terra incognita
Ами на 40+ не е невъзможно да имаш дъщеря на 23.

# 118
Ами на 40+ не е невъзможно да имаш дъщеря на 23.
Не, не, истинската им възраст и на Асия, и на Гьонюл, и на Дерин - не съвпада Гьонюл да й е майка в реалния живот - би трябвало да я е родила на 15... Това имах предвид.

# 119
Момичета, какво се случва с Мерт и Бахар.. Ще пътувам извън страната и няма да мога да следя, а ми е интересноо:)

Общи условия

Активация на акаунт