Мрежа от лъжи

• 31 133
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
Много е разводнен сериала. Можеха да спестят тези Волканови истерии...

# 121
Във филма най-много ми харесва това как се показва тоталното превъзходство на жените над мъжете. Гючлюто екстра баламосва уж великият бизнесмен. Младата Нил и тя върти Селчук на пръста си. Бахар добре подрежда мъжът си. Дерия и тя добре нахоква мъжете. Асия здраво отстоява позицията си и не остъпва на лудия Волкан. Дори младата и разглезена Дерин вече добре го омайва и му крои капата. Виждаме и влиянието на жените от фондацията върху събитията в общността. Дали обаче в Турция така стоят нещата, малко се съмнявам.

# 122
  • Terra incognita
Aз никога не съм била в Турция и с манталитета им съм запозната главно от филмите.
Според мен там съществуват два свята- на бедните, малки населени места и големите мегаполиси.

# 123
Във филма най-много ми харесва това как се показва тоталното превъзходство на жените над мъжете. Гючлюто екстра баламосва уж великият бизнесмен. Младата Нил и тя върти Селчук на пръста си. Бахар добре подрежда мъжът си. Дерия и тя добре нахоква мъжете. Асия здраво отстоява позицията си и не остъпва на лудия Волкан. Дори младата и разглезена Дерин вече добре го омайва и му крои капата. Виждаме и влиянието на жените от фондацията върху събитията в общността. Дали обаче в Турция така стоят нещата, малко се съмнявам.

Аз имам приятели в Турция и мъже и жени... и от тях знам, че в Турция жените "командват" в семейството.. даже наскоро един семеен приятел с голям бизнес в Истанбул в разговор го сподели отново.. че дъщерите и жените им са водещите фигури в семейството ..

# 124
Някой да ми каже Нил наистина ли го обича тоя, който я пребиваше и я оставаше без една стотинка.
Уж гледам че почти пукна тоя Селчук, но май ще се оправи.

# 125
Дълбоко не вярвам турците са толкова разкрепостени и турските жени такива феминистки като по филмите.
Има две Турция- модерния Истанбул и провинцията, които живеят в паралелни вселени. Не беше отдавна, когато в Турция момиче беше тормозено в автобуса, защото е с къси панталонки. Хубаво са преписали английския сериал, ама малко да го бяха съобразили с турската реалност.

# 126
  • Terra incognita
Че то масово в турските сериали така ги представят жените. Богатите, де. Бедните са представени по друг начин.

# 127
Някой да ми каже Нил наистина ли го обича тоя, който я пребиваше и я оставаше без една стотинка.
Уж гледам че почти пукна тоя Селчук, но май ще се оправи.
Селчук има още доста път да извърви в този сериал.
Скрит текст:
Ще се превърне в доста централна фигура.
А що се отнася до Нил, да, Нил наистина го обича. Дава му сериозен отпор за негови меко казано кофти деяния, но наистина го обича. Има още много вода да изтече. И Селчук няма да е само този Селчук, който познаваме сега. А и те няма да са точно заедно двойка почти до края на сериала.

# 128
Едва сега във вчерашната серия в епизода със запознанството успях да харесам Селчук. Иначе с тази рошава и мазна коса ми беше антипатичен.

# 129
Селчук биеше Нил, вземаше и нейните пари и я оставаше като куче, заплашваше я. Отделно се захвана да отмъщава на Асия, взе пари за да я следи и я тормозеше системно, плюс физическо нападение в дома и...
Какъвто и път да извърви тоя изверг, си е за затвор.

# 130
Селчук биеше Нил, вземаше и нейните пари и я оставаше като куче, заплашваше я. Отделно се захвана да отмъщава на Асия, взе пари за да я следи и я тормозеше системно, плюс физическо нападение в дома и...
Какъвто и път да извърви тоя изверг, си е за затвор.
Е, той беше в затвора. Две години.

# 131
Малко са му 2 години.
Освен това няма насилник който да се е промемил. В този ред на мисли, не ми харесва сюжетната линия на този герой.

# 132
Здравейте! Включвам се и аз в темата. Не следя и аз много турските филми, но и мен ме грабна.
Според вас детето ще се върне ли при Асия?

# 133
Малко са му 2 години.
Освен това няма насилник който да се е промемил. В този ред на мисли, не ми харесва сюжетната линия на този герой.
Самоцитирам се след като видях кадрите от детството му. Силно и тъжно.
Интересно ми е какво е станало с майка му. Дали ще покажат още от детството му.

# 134
Да, ще покажат какво е станало с майка му и с него. В предстоящите епизоди неговата история ще е една от основните. И има защо. А след това той ще е неотлъчна част от всеки епизод на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт