Мрежа от лъжи

• 31 125
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Дааа, през втория сезон едни са изпосталяли, други са се наляли чувствително. Ха ха. Естествено под "други" визирам тъщата (Гючлю ли й беше името). Тя е успяла доста да се окръгли - въпреки това е сочна и свежа - машалла ха, ха. И комичният парадокс е, че в живота въпросната тъща е с две години по-малка от Джансу Дере.
Харесвам Джанер Джиндорук , гледах го и в "Една жена" и даже намирам, че героите (ролите) и в двата сериала  имат сходни характеристики и черти (изневяра, раздвояване между две жени и съответно деца от всяка, терзания, и др. подобни ситуации и чувства). А пропо - четох, че звездата му е изгряла с "Листопад", който аз гледах спорадично и хич не си го спомням. Питах майка ми, която е гледала този сериал - и тя не си го спомни. Някакъв лекар там играл и пробил и се наложил с тази си роля. Ако някой има спомен за героя му в Листопад - може да сподели.
Ноооо също и аз  мисля че Каан Угранджиолу, който е отказал ролята на Волкан  би направил още по-интересен и неповторим този образ, защото беше превъзходен със скритата си самоирония в "Черна любов".

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 21:12 от Мира Мира

# 301
Е така си е, всеки като по-млад е по-свеж и красив. Но тук се коментираше теглото, на снимката преди десет години е слабичка, но с повече  мръвчица от сега, а и лицето е по-сочно.
Забелязала съм, че първите признаци, че една жена е 30+, че липсва младежката окръгленост на лицето. Това за слабите жени, за пълничките ясно. Но влезе ли се в трийстата годишнина дори при същите килограми лицето вече не е така пухкаво, а по-изпито..

# 302
  • София
Привет!
Намесвам се за да ви кажа, че Джанер Джиндорук играеше в "Листопад" съвсем епизодична роля.  Каква звезда ще изгрее тогава? Той играеше д-р Назми, млад лекар току що завършил и приятел на Джем, мъжът на Неджля. Двамата го запознаха с нейната сестра Лейля и той я хареса, но Ферхундето развали работата като разказа, че Лейля е имала сантиментални и други преживявания с друг мъж и не е почтена.
Джиндорук, като д-р Назми :
За Джансу Дере ще кажа, че за мен тя е много красива, но и много талантлива. Всички образи, които е създала се запомнят и нямат равни. Слаба, кльощаава, пълна , дебела това нищо не значи. Важното е, че съвършенно представя своите героини.
А коментара за носа й много ме развесели. Каква ринопластика?!? Такъв  великолепен нос може да сътвори само природата. До сега не съм видяла  такава сполучлива ринопластика - пример Майкъл Джексън, дъщерята на цар Симеон  - Калина и още ..... много са окепазени за цял живот.
И още нещо. Преди две години - м.октомври 2021 г в България беше дошъл Таро Емир Текин на  едно събитие на което и аз присъствах, а то е фестивала СИНЕЛИБРИ 2021 в София. Един от най-харесваните и посетени филми на който присъствах на прожекцията и на обсъждането му е ОТРАЖЕНИЕ / REFLECTION - Турция, 2021 в който участтваше Таро Емир Текин. Не може да се каже, че е солно рус, но е светъл и в лицето и косата му е светло кестинява.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 22:57 от Nina NN

# 303
Да си призная, че днес като изгледах снощната серия и някакси болният с амнения (даже още името не мога да му запомня) ми се видя доста по-симпатичен. Ако махне и черната брада вероятно още по-приемливо би изглеждал.

Nina NN, виж носът на снимките й на младини и сега този изпилен, тънък и леко чип нос, ами нищо общо нямат.

Не казваме, че е грозна, а че е залитнала в това да е прекалено слаба. В първият сезон беше по-добре, въпраки че и там в някои костюми с широки панталони изглеждаше все едно пижама е нахлузила върху закачалка.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 21:15 от fatalina

# 304
И аз мисля, че ако подстрижат и избръснат човека, ще стане по приемлив.

# 305
  • София
fatalina, обръщам се така към вас, както сте написали името си и си мисля не би ли трябвало да е с главна буква.
Та, Джансу Дере съм гледала във всичките й роли и много я харесвам, не само като външно излъчване, но и като много талантлива и образована актриса. През годините, а мисля, че от преди 15 години никой не е писал за нея, че носът й е "плод" на ринопластика. Природата й е дала красота, която се изразява в съвършен нос и великолепно излъчване на цялата и външност.
И аз ще направя един поглед назад:

И сега:

Носът й е великолепен и не виждам защо е необходима ринопластика. Ако сте учила анатомия, ще знаете, че човек когато отслабва първо това се отразява на лицето и най-вече на носа. Баба ми казваше : Ослабнала си и носът ти се е "изшилил".
 Да, последните години Джансу е отслабнала /мечтата на много жени/, но според мен е красива.
И тук се сещам за онази приказка за лисицата и гроздето, което не е могла да го стигне, да си похапне от него и казала, че е кисело.
От мен това за сега и дано не съм засегнала някой. Хубав ден.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 15:29 от Nina NN

# 306
Въпрос на вкус казала маймунката.

На мен пък Дерин ми е грозна. Има нещо отнлъскващо в погледа и. Усмивката и е плашеща.
Асия е наистина красива и финна. Не говорим за килограми. Просто жена излъчва стил и класа.

# 307
Вие сериозно ли ни изнесохте цяла лекция?! Тук се забавляваме и коментираме някакво сериалче и героите/артистите в него и считам, че всеки има право на мнение и вкус.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 22:17 от Fatalina

# 308
  • София
Fatalina, на този цитат  "Вие сериозно ли ни изнесохте цяла лекция?! Тук се забавляваме и коментираме някакво сериалче и героите/артистите в него и считам, че всеки има право на мнение и вкус" отговарям така:
Ако сте чела внимателно моя пост би трябвало да сте разбрала, че аз винаги споделям само моето мнение, това което аз харесвам и  с нищо не налагам своето предпочитание. Винаги в коментарите си казвам "според мен" или " аз харесвам ..." и никога не желая да налагам мнението си, да поучавам никой , особено ако вкусът му не ми харесва. За мен такива коментари са излишни и не им обръщам внимание.

# 309
Спирачката на колата на пострадалия е била развалена. Предвид, че го следят надали е било случайно. Явно са искали да го убият. По начина, по който се държи не мисля, че е свързан с мафията, най-вероятно са бизнес партньори. Жалко, че бързо се отказаха и не откриха телефона, този който го следи може да го открие.

Милата Бахар не случва на мъже. Предният беше женкар, този май ще излезе мухльо. Разбирам, че държи на сестра си, която го е отгледала. Ама знаеш си я каква е напаст, защити жена си, не се дръж, като мекотело без воля!!!
Как й се натресе русата кака?! Няма отърване от тази напаст, ще й направи живота на трапища и то точно в най-хубавия момент за една жена, който милата от толкова време чака с трепет. Тая кака по -зле от гадно свекървище!

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 15:11 от sineva 1

# 310
Здравейте! В кой сайт мога да гледам сериите с български субтитри? И знаете ли коя серия с българско аудио отговаря на серия с български субтитри? Благодаря!

# 311
# 312
Имам усещането, че Арас ще се окаже обвързан с приятелката на Дерин, която тя издири. Само така си обяснявам, че Дерин се отказа да говори с нея щом усети, че между двамата има романтика. На Асия нищо няма да й е спестено. Със сигурно тя ще е избора на Арас, защото видимо е много влюбен в нея, но ще се мине през драми до щастливия край.
Чудя се дали жената до него е в заговор с хората, които го следят и евентуално са искали да убият, като са отрязали спирачките и тя е тайственото лице, с което говори брадатия тип или няма нищо общо, а бизнес партньори, са тези които искат да го прецакат? А покрай имота на родителите му могат да излязат някои тъмни сделки на Халюк.
Не ми хараса начина, по който се разкри, че Дерин може да ходи. Можеха да вкарат повече съспенс и да направят по-силна сцена.
Все по-малко харасвам мъжа на Бахар, но самата тя е много симпатична и много силен женски персонаж изгражда актрисата, допада ми.
А Дерия я представят, като много наивна жена на средна възраст. Самотница, която откликва и на най-малкото мъжко внимание.
Клюкарката на града ми е много сладка, макар да е малко инфантилна и образът й да е леко пародиен.
Сериалът си е супер. С удоволствие го следя и съм силно учудена, че не се радва на по-голям интерес, поне тук във форума. Един от най-смислените и силни турски сериали, които съм гледала.
Джансу просто великолепна в тази роля и не съм съгласна с мнениято тук, че е прекалено слаба. Да има манекенски мерки, но има красиво тяло. В белия панталон по нея изглеждаше супер, в широки дрехи изглежда по-мършавка, но всъщност си е много добре. Няма заобленост и извивки, но има стегнато и тренирано тяло. Висока и стройна, хубава жена.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 21:12 от sineva 1

# 313
Имам усещането, че Арас ще се окаже обвързан с приятелката на Дерин, която тя издири. Само така си обяснявам, че Дерин се отказа да говори с нея щом усети, че между двамата има романтика. На Асия нищо няма да й е спестено. Със сигурно тя ще е избора на Арас, защото видимо е много влюбен в нея, но ще се мине през драми до щастливия край.
Чудя се дали жената до него е заговор с хората, които го следят и евентуално са искали да убият, като са отрязали спирачките и тя е тайственото лице, с което говори брадатия тип или няма нищо общо и са бизнес партньори, които искат да го прецакат? А покрай имота на родителите му могот да излязат тъмни сделки на Халюк.
Не ми хараса начина,по който се разкри, че Дерин може да ходи. Можеха да вкарат повече съспенс и да направят по-силна сцена.
Все по-малко харасвам мъжа на Бахар, но самата тя е много симпатична и много силен женски персонаж изгражда актрисата, допада ми.
А Дерия я представят, като много наивна жена на средна възраст. Самотница, която откликва и на най-малкото мъжко внимание.
Клюкарката на града ми е много сладка, макар да е леко инфантилна и образът й да е леко пародиен.
Сериалът си е супер. С удоволствие го следя и съм силно учудена, че не се радва на по-голям интерес, поне тук във форума. Един от най-смислените и силни турски сериали, които съм гледала.
Джансу просто великолепна в тази роля и не съм съгласна с мнениято тук, че е прекалено слаба. Да има манекенски мерки, но има красиво тяло. В белия панталон по нея изглеждаше супер, в широки дрехи изглежда по-мършавка, но всъщност си е много добре. Няма заобленост и извивки, но има стегнато и тренирано тяло. Висока и стройна, хубава жена.
Много хубава жена е Джансу Дере.Перфектно тяло и финес.А всички роли които е изиграла са перфектни. Във Великолепният век,а бях ,,намразила ".Така превъзходно си изигра ролята.Отново с финес. И аз се чудя защо интересът към този сериал е по слаб от ,, Изкушението" например.А колкото до Дерин,мисля че много добре се получи.От изненада и изумление,не можа да се събере ,да обмисли правилния ход. И там сгреши! Просто не и се получи! Издъни се! Физиономията на майка и , поклащането с глава,беше безценно! Веднага позна колко глупав и необмислен ход е това.

# 314
Ами Дерин беше като удавник, който се опитва да се хване за последанта сламка, но беше твърде късно и нелепо.
Сега сигурно пак ще се завърти сценарият с поредните замислени отмъщения от нея и от майка й. А чак пък Бахар била най-виновната.
Волкан вече много ме дразни с болната си ревност. Само дано и Али под въздействие на Волкан не започне да създава проблеми на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт