Мрежа от лъжи

• 31 133
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Мен ме хваща страх само като го гледам. Не стои никак добре до Асия, изглежда като престъпник.
Споделям възмущението ви. Аз лично не го възприемам добре поради това, че в "Майка" пак играха заедно, нооооооооооо той се въплъти в отвратителната роля на звяра, който малтретираше момиченцето. ЕЕЕ от тогава за мен той завинаги ще бъде уродът, който завърза момиченцето в торба за боклук и я хвърли на бунището.

# 286
Наистина мъжете са противняци.
Първия мъж на Бахар ми води класация за отблъскващ мъж. Joy

# 287
Арас не е красавец, но пък има атлетично тяло, макар и нисък до Ася. На мен след Мерт ми беше най-грозен именно Волкан, но явно после му свикнах.

# 288
  • Варна
Може за техните вкусове и стандарти да се водят за красавци, така както Селчук го намират за рус, щом го наричат "русия" в сериала 😂

# 289
Този космат сигинин е ужасен. Дори с покрити с грим белези от акне по лицето е неприятен. Наистина кастингът за мъжките роли е покъртителен. Селчук е симпатяга, но като го видя с тази рошава и зализана коса и той ми опротивява. Асия май още по-слаба(направо кльощава) е станала. Окобено като я облекат с тънка прилепнала рокля, направо е плоска дъска, по която и стърчат всички кокали и ребра. Слабостта й изостря чертите. Дерия е правила корекции, включитилно на носа, но така е по-красива. Дерин като се гримира е много красива и има прекрасно тяло, но ролята й е ужасна. Добре играе. Малко зациклят пак с повторение на сценария ревност- отмъщение. Дано разчупят малко сезона.

# 290
Наистина мъжете са противняци.
Първия мъж на Бахар ми води класация за отблъскващ мъж. Joy
Мъжът на Бахар бившия, Мерт ми приличаше на върлолак нзн защо. Имат нещо сходно🥵

# 291
Може за техните вкусове и стандарти да се водят за красавци, така както Селчук го намират за рус, щом го наричат "русия" в сериала 😂
Хахаха това, че Селчук минава за блондин според техните представи е мега смешно наистина. Nerd
Иначе не мисля, че имат различни станадарти за красота от нас, като гледам в турските сериали е пълно с красиви и готини мъже и жени. Просто тук наистина са си дали среща всички грозновати актьори в Турция. Вулкан е симпатичен, но прошарената коса много го състарява. Някак е нелепо толкова възрастен мъж да е обичан до полуда от млада жена, като Дерин. Тя изглежда, като да му е дъщеря.
Още ме е яд, че Каан е отказал ролята. Щеше да са невероятен дует Джансу и Каан, но не би!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 21:56 от sineva 1

# 292
  • Terra incognita
По принцип блондин не означава рус и синеок, а светъл човек.
Бях много учудена,  когато в чужбина наричаха децата ми "бионди", при положение, че са светлокестеняви и с кестеняви очи.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:14 от VickyTaylor

# 293
Селчук сега има руси кичури по крайщата на рошавата си коса. Може би затова така му казват.  Иначе има и доста руси турци със светла кожа.

# 294
  • Варна
Този космат сигинин е ужасен. Дори с покрити с грим белези от акне по лицето е неприятен. Наистина кастингът за мъжките роли е покъртителен. Селчук е симпатяга, но като го видя с тази рошава и зализана коса и той ми опротивява. Асия май още по-слаба(направо кльощава) е станала. Окобено като я облекат с тънка прилепнала рокля, направо е плоска дъска, по която и стърчат всички кокали и ребра. Слабостта й изостря чертите. Дерия е правила корекции, включитилно на носа, но така е по-красива. Дерин като се гримира е много красива и има прекрасно тяло, но ролята й е ужасна. Добре играе. Малко зациклят пак с повторение на сценария ревност- отмъщение. Дано разчупят малко сезона.

Да, споделям мнението, че Джансу Дере в момента е нещо средно между скумрия и аспержа, не знам защо е залитнала в тази посока и се е докарала да заприлича на манекен от Освиенцим. Ето пускам ви едни стари нейни снимки отпреди повече от 10 години да видите каква сладурана е била. И нослето й е по-сполучливо отколкото сега . Мое мнение.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:18 от Мира Мира

# 295
  • Terra incognita
Тя, освен актриса, е и модел. Според мен просто си й е такава натурата, то си личи.

# 296
  • Варна
Красавицата и звяра 😂

Вече съм сигурна, че има ринопластика, но наистина преди носът й е бил по добре.
Сега е модерно изпилен и вирнат.

# 297
Структурата й е такава. Има хора, които не напълняват, ген.
Да преди десет години изглежда по-добре. С малко повечко килца, лицето е по-овално, с годините тази закръгленост на лицето изчезва. За носа не знам, изглежда различно, но дали е корекция или от това, че е по-слаба, не мога да преценя.
Иначе е слабичка, като всяка манекенка. Леко анорексично, но пак си е хубава.

# 298
  • Terra incognita
Преди 10г е била по- млада, нормално да изглежда по- свежо

# 299
И аз преди 10г каква бях ехееей.

Общи условия

Активация на акаунт