Мрежа от лъжи

• 31 153
  • 398
  •   1
Отговори
# 270
  • Terra incognita
Предишният глас на Асия се дублираше от Гергана Стоянова. Сега направо е негледаем филмът, по- добре да бяха сложили субтитри.

# 271
  • Варна
На Гергана Стоянова гласа не го харесвам, защото изкача от всякъде и толкова да ми е втръснал, но сега дублажа и озвучението са толкова трагични, че чак ми липсва гласа на Гергана Стоянова.

Жената, която сега озвучава Дерин е направо трагична!
Докато гледах Дерин да реве в леглото щях и аз да ревна с нея, но не защото съпреживявам с нея, а от мъка да слушам дублажа й.

# 272
Окепазиха филма Sad

# 273
Все едно друг филм гледам.
Изобщо не свързвам говора с героя. ☹

# 274
Предишният глас на Асия се дублираше от Гергана Стоянова. Сега направо е негледаем филмът, по- добре да бяха сложили субтитри.
То по принцип е най добре със субтитри! Артистите играят превъзходно и така поне съпреживяваш всичко с тяхните гласове и емоции.

# 275
И аз в редиците на мрънкащите. Преди си пусках филма между другото, сега не знам кой говори и сядам да се концентирам.
 Наистина Асия я дублират много бездарно.

Госпожа Гюнюл още е напълняла, освен че се е изрусила. Joy
Дерин кога ще "оздравее"?

И някой ако знае какво гледаха децата на онзи тел,  да сподели. Нещо чак толкова ужасно ли е

# 276
И аз в редиците на мрънкащите. Преди си пусках филма между другото, сега не знам кой говори и сядам да се концентирам.
 Наистина Асия я дублират много бездарно.

Госпожа Гюнюл още е напълняла, освен че се е изрусила. Joy
Дерин кога ще "оздравее"?

И някой ако знае какво гледаха децата на онзи тел,  да сподели. Нещо чак толкова ужасно ли е

Ще го покажат в следващият епизод.

# 277
Мерси, а Дерин дълго ли ще е на количка...
Защо не признава, че Асия се е върнала и реално я е спасила. Голям боклук това младото психо...

# 278
Защо не признава, че Асия се е върнала и реално я е спасила. Голям боклук това младото психо...

Скрит текст:
Дерин реално не помни, че тя я еспасила. Спомня си в последните епизоди.

# 279

Скрит текст:
Дерин реално не помни, че тя я еспасила. Спомня си в последните епизоди.

Благодаря. Heart това не го допусках.

# 280
Филмът е страхотен, Джансу Дере без забележки, голяма е.
Неприятно е, че са сменили актьорите, които дублират. Трудно свиквам с новите гласове.

Едно нещо обаче не мога да възприема, какъв е този безумен каст за мъжете актьори?! Как пък на Асия не намериха един готин мъж?! Тургут беше безличен, сегашният обаче е откровено грозен. Космат, като неандерталец и същото толкова грозен. Мъжът на Бахар и той не блести с красота, дори напротив. Такива хубави жени, как пък не намериха симпатични актьори за поддържащите мъжки роли, а не да няма красиви турски актьори не само сред големите звезди?! Тук подбрали най-смотаните.
Халюк видимо е отслабнал. Май актьорът е боледувал в края на миналия сезон, затова бяха "разболели" героя му и беше зачезнал накрая. Сега се е вталил, неузнаваем просто.
Селчук е тренирал, качил е маса и сега значително по-добре стои на екран.
Гючлю в паузата между двата сезона е наблегнала на баклавата и катмите, чупи кантара. Има хубаво и изразително лице, но трябва да намали калориите, ще се пръсне просто.
Асия обаче си е топ. Страхотен образ изгражда Джансу, както винаги. Една от най-големите турски актриси според мен.

Не, че външния вид е най-важен, но в сериал човек очаква да гледа красиви лица.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 12:49 от sineva 1

# 281
  • Terra incognita
Този с амнезията
Скрит текст:
малко като сиганин е излязъл 😬
Скрит текст:

# 282
Този с амнезията
Скрит текст:
малко като сиганин е излязъл 😬
Скрит текст:
Де да беше малко. Innocent
Къде го изкопаха?! Асия е толкова ефирна с нежно и финно излъчване, никак не се връзва в кадър с този обрасъл и мургав питекантроп. Ако са търсили мъжествен персонаж можеха да изберат нещо по-привлекателно, не с тези груби и недодялани черти. Този актьор е подходящ за роли на пазвантин или бандюга, не на примерно влюбен мъж и то в лекар доцент. Несъвместими са.

# 283
  • Terra incognita
Мен ме хваща страх само като го гледам. Не стои никак добре до Асия, изглежда като престъпник.

# 284
Красива Мелис

Общи условия

Активация на акаунт